Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
Sziasztok, jelenleg integrált grafikát használom és hol lehet állítgatni a kimeneteket?
Az alaplapon, van hdmi,dvi, vga ha a vga-ra kötök akkor van kép, ha a hdmire kötök van kép, de ha a dvi-re akkor sötétség fogad. -
toldy
őstag
Erre tudna valaki valamit? Annyival egészíteném ki hogy hdmi-n a post, bios, boot látszik, csak amint jönne a windows, nincs jel, szal biztos a driver kavar valamit.
-
toldy
őstag
Srácok, az mitől lehet hogy amíóta felraktam az intel gyári driverét, azóta nem működik a hdmi, folyamatosan azt kapom hogy nincs jel. mit kell állítani és hol, mert eddig jó volt.

-
toldy
őstag
Üdv,
Mennyire melegednek a procik? Elsősorban alapon gyárohűtővel, esetleg igp-t használva. Mik atapasztalatok, mert semmi konkrétat nem találok, tesztek és forumk alapján azt akövetkeztetést vontam le hogy alacsony fogyasztás lévén a hőmérsékletek is rendben vannak.
-
toldy
őstag
Nem tudjátok, végül tegnap elrajtoltak a Sandy-s i3-ak? Mert intel honlapja szerint feb.20 volt a launch date, de sehol semmi ( tesztet sem találom ami azóta jelent volna meg).
-
toldy
őstag
Azt nézegetem hogy a i3-2100 az pariban van a mostani i5-kel ( 2C/4T). ezekalapján a 2,5ghz-es i3-2100T a mostani i3-530 körül van, csak 37w kevesebbet fogyaszt és erősebb az igp benne. Nagyából jól becsülöm a dolgot?
-
toldy
őstag
Szerintetek majd mire lehet számítani az i3-akkal? Naggyából nálunk milyen árban lehet egy i3-2100T, egyáltalán szerintetek jut hozzánk olyan?
-
toldy
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Tudomásom szerint ne is nagyon várjatok sokkal magasabb órajelet hiszen maximális szorszó mellett 100x57 5,7ghz van esetleg a 100t lehet emelni de csak pár mhz-t ( mivel megegyezik a pci 100al) így maximum 5,8ghz verhátó ha minden összejön.
Esetleg majd a valódi zár mentes EE procik ( csak lesz? ) valamint álítólag a z68-ban lehet majd "normálisan" tuningolni.
Egyébként szép ez nagyon gondolkodok én is egy váltáson, bár nekem elég a i3-2100is, hiába megy a mostani 530am 210x22 full stabilan úgy is alapon használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest