Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
válasz csucsbicep #21799 üzenetére
Nem hinném, hogy van olyan játék, ahol meg lehet érezni a 4/8 szál közti különbséget.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz ExtremeClock #21798 üzenetére
Ott jobb 4GHz-en, de persze itt is függ hány szálat támogat az adott game.
-
ExtremeClock
aktív tag
válasz csucsbicep #21797 üzenetére
Főként játékban.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz ExtremeClock #21794 üzenetére
Attól függ hol.
-
tomic
addikt
Szerintem o a humoros oldaláról közelítette meg a dolgot.
-
ProciVettel
tag
2600 3.9-re minden gond nélkül felhúzható ha gond van.
-
törölt tag
válasz ExtremeClock #21791 üzenetére
hááát, kicsit karcos... ahhoz egy ~4.4GHz-es 2500K lenne az igazi.
némileg igen, mert a játékok zöme ritkán profitál 4-nél több szálból, esetleg előfordulhat, hogy a HT miatt laggolgatni fog... így inkább 4 szál és nagyobb órajel...
[ Szerkesztve ]
-
Nyuszo01
tag
válasz ExtremeClock #21791 üzenetére
En szerintem ha jatekra hasznalod, akkor igen. De szerintem masra is.
-
Lap: Asus P8Z68-V/Gen3 - 2600K OC
Van ez a monitorozó program és néha előjön pl olyannal, hogy a Vcore veszélyesen magas 2.04V amit kétlek. De a 12V-ra is írt ki olyat, hogy túl kevés. Az offset ennyit nem adhat neki ugye? Load 1.32V-on megy, max ami láttam az eddig 1.344V cpu-z alatt.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
SkyS1gn
félisten
-
-
lipi67
nagyúr
válasz dime27 #21779 üzenetére
UD3P/Q9550 -- Nem tudtam, hogy van még 775-ös cuccod , de..UD3R/P-től nem is lenne szép a ciripelés.
Nekem se ciripelt soha (UD3R) pedug a q9550-es ment benne még 4,7-en is. A mostani Asrock se teszi, itt is jártam már 5,4-en.
Tuningban meg rég nem áll, hogy "energiakütyüket kapcsold ki", be is volt mindíg, kivéve ha HWBOT-ra ment eredmény, hisz ott később kapcsolhat és a valid se kivitelezhető, de 24/7-es tuningoknál mindíg be van kapcsolva mind, és soha se ciripeltek. (én alulfesznél kapcsolom ki, hisz ha a "takarékos Vid" alá feszelem, értelmét veszti.Szép estét!
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
ffodi
veterán
válasz dime27 #21779 üzenetére
Ez valóban érdekes, mert nagyon sok giga lapom volt, és egyik sem ciripelt. Egy X58A-UD5-öm most is van 4,2GHz-en megy benne egy 920-as az nem ciripel, és a Z68X-UD4-em sem ciripel, a 2600K 4,8-5GHz-en megy 24/7.
Még ehhez a témához:
Pár lap esetén egyébként akkor volt felfedezhető ez a jelenség, ha valamelyik energiagazdálkodási funkció aktív volt, azok variálásával érdemes szerintem elkezdeni a nyomozást, ha valakit idegesít.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Blue Thunder
senior tag
Nekem is Asrock P67-em van és semmi hasonló dolgot nem érzékeltem vagyis gyönyörű szépen megy! Nálam korábban a táp ciripelt....íves javítás lett a vége.
Telefonszámom: 06-30-6-570-800 +++ Ha írok PM-et tisztelj meg azzal ha bent jársz hogy válaszolsz!!!
-
dime27
őstag
Érdekes nekem a legjobb lapjaim csak Gigák speciel egy ud3p évek ota megy 4.1ghzen benne egy q9550es és egy z68ud7 ami ugye mostani de ebben is 4.7ghzen megy 24/7 a proci és én ilyeneket egyikben sem hallottam soha ez lehet csak az ud4 ud5ös szériákban jönne ki?!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
boogie84
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
válasz boogie84 #21775 üzenetére
Sajnos nem, ciripielésért nem cserélik az esetek 90%-ban (elvégre működési rendellenességet nem okoz).
Enyém is ciripel, el is hajtottak a 'csába vele. Energiatakrékos funkciót ki kell lőni és akkor csendben marad.mod:
Az 1366-os lapok közül is nagyon sok ciripel, a Gigabytok pl jó 50%-a. Fórumban minden második Giga tulaj panaszkodik erre. Szóval nem újkeletű ez a probléma.
Áthúz az áram azt hallod ilyenkor.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Sátán44 #21769 üzenetére
H61ben nincs szorzópiszka, P67/Z68ban van rá mód nonK esetén is, +4 szorzó, azaz 2600 esetében 38(39)ig el lehet menni 4 maggal, fölé meg elvileg Turboval, egészen 42ig, ahol viszont már csak 1 mag dolgozik ennyin.
Alapesetben nálad a Turbo általi +1 érvényesül 4 magra, amíg befér a TDPbe és le tudod hűteni. Nálam szintén H61el pl. Linx alatt a 3. körben visszaállt 34re..aztán kicsit maceráltam a BIOSt (egész szabados az ASUS P8H61M ilyen téren) és maradt fixen..105BCLK mellett így elértem az elképesztő 3675MHzet
Egyébként nem éri meg ilyen szinten tuningolni..de persze motoszkált bennem a kíváncsiság..kár, hogy nem tudtam megtartani a procit, most P67ben is megnézhetném, mit bír.."sajnos" be kell érnem az új 2600Kval ;p
-
Sátán44
addikt
válasz ProciVettel #21770 üzenetére
Az én lapom nem tuning barát,de hát nem is ezért vettem, csupán kíváncsi lettem volna hogy lehet e.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Pietrosz
addikt
válasz Sátán44 #21763 üzenetére
Normál körülmények között nehezen, mivel csak egy szálas terhelésnél menne annyin, ehhez nem árt a progik affinitásával trükközni, hogy a többi mag le tudjon kapcsolni.
Másik módszer, hogy manuálisan állítasz be szorzót, elvileg 42-ig lehet. Nem tudom milyen lapod van, lehet-e feszt emelni vagy tdp limitet állítani. De a lényeg, hogy pl ha 38-ra rakod akkor annyin fog járni terhelés alatt(mind1 hogy hány szálon), mert ott még nem fogyaszt annyit, hogy tdp limitbe ütközz. -
Sátán44
addikt
válasz boogie84 #21765 üzenetére
Még mindig nem értem miért jó h ha állandóan a terhelt órajelen megy.
Ciripel alkalmazások megnyitásakor vagy a lap,vagy a prociSima 2600-am van nem K-s Az érdekelne,hogy mekkora órajelet lehetne kihozni maximálisan ebből a prociból?
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
-
-
Sátán44
addikt
Azt szeretném elérni, hogy az i7-2600-as procim a gyári órajelen menjen. Asrock H61M/U3S3 lapom van.
Kikapcsoltam:
-C1E
-CPU ratio setting a gyár fix értékra Auto helyett
-Intel Speedstep Technology: OFF)Ezekután szintén visszaesik 1600Mhz-re terheletlenül
-
Márton
nagyúr
válasz #19617792 #21755 üzenetére
Thx.
És azt lehet tudni, hogy mennyire gyakori e jelenség,
sok ilyen progi van, vagy ritka mint a fehér holló?
Mondjuk én főleg videóvágásra vettem az i7-et, azok
meg remélem csak profitálnak a HT-ből.
Főleg játékoknál van inkább gond?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Nyuszo01
tag
válasz Pietrosz #21754 üzenetére
Igen volt katt, megnezetm az alaplap hatoldalat is mikro felraktam, es a muanyag atment es beakadt hatulrol.... Most ezen ne rohogjetek Szoval neztem feher volt ez a muanyag es atment es kinyilt hogy ne csuszzon vissza. Azt nem tudom menyin forog. Azt most megnezem biosban. megneztem 2050-es fordulaton megy. De felek nincs jol fent. Lehet hulyeseg amit kerdezek, de ha most szethuzom a gepet, es azt a 4lefogatojat kicsvarom csak egy fel kort kell. De nem veszem le a hutot a procirol, es jobban ranyomom es ujra lefogatom akkor nem kell ujra pasztazni?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Márton #21747 üzenetére
igen, mert a HT-s processzor mag a simához képest ugyan valamelyest több erőforrással rendelkezik (egy-két dolog duplázva a két szál miatt), viszont nem tekinthető két teljesértékű magnak a HT-val megoldott két szál, hiszen nincs mögötte annyi erőforrás. és ha a Windows ütemezője úgy osztja szét a szálakat, hogy a szoftver kettő szálja pont egy fizikai magra esik, akkor az a két szál egymás erőforrásaival játszadozik, egyiknek se elég.
nem kell konkrétan minden erőforrást maximálisan kihasználnia, elég csak a megosztottakat terhelnie és máris le van fogva a számítási kapacitás. maga a Windows ütemezője nagyon szórja szét a szálakat, emiatt is van az, hogy az olyan energiatakarékos funkciók, amelyek egy komplett magot kapcsolnának le, az adott magok sosincsenek elég ideig kellő idle állapotban, mert a Windows rásóz egy feladatot. ez nem feltétlen hiba, ennek van előnye is, így biztosan kihasználásra kerül a CPU minden erőforrása, nem az lesz, hogy betorlódik minden feladat egy olyan CPU magra, ami már "lockolva" van egy feladattól.ez megfelelő optimalizációval simán kiküszöbölhető, de egy picit foglalkozni kell a Windows ütemezőjével is, ami a Bulldozerhez kiadott hotfix esetén látható. nem kell óriási gyorsulást várni, csak valamelyest az optimálishoz közelítő működést.
[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
válasz Nyuszo01 #21752 üzenetére
Heaven alatt a Heaven dx11 benchmarkot érted? Mert akkor sajnos van egy rossz hírem, rosszul raktad fel a hűtőt. Az a progi ugyanis minimálisan terheli a procit, mégis a hőfokaid magasnak tűnnek. A termal statusnál szerintem OK feliratnak kellene lennie, nekem legalábbis azt írja. 80 fok max linx alatt mondható normálisnak.
Mennyin forog a venti? Mert még az lehet, hogy a biosban rosszul van beállítva a ventivezérlés. Ha nem ezzel van a gond, akkor valószínű rosszul van rajta. Mikor lenyomtad a tüskéket hallottál ilyen "klikk" hangot, mint ami ezen a videón van? [link] -
Nyuszo01
tag
Sziasztok, feljebb mar irtam eloszor szereltem en ossze egy gepet. Es en raktam be a procit meg ra a gyari hutot. Nekem i5 2500k-m van gyari cooler-el. Letoltottem a real tempet, es 20percit futattam a heaven-t. Es ez jott ki nem sok ez a homerseklet?
i5
Vagy ez igy jo? -
dime27
őstag
válasz pigatt #21748 üzenetére
Már bocs de nekem pl világéletemben Gskill memóriáim voltak és soha semmi baj nem volt velük semmilyen lapban nehezen tudom elhinni h egy olyan lapban mint a Tied ne menne fainul egy Gskill memó....sztem időzítéssel nem lehetett ott vmi kóser szal vmit nem jól állithattál be vagy user error volt....XMP-t világéletemben leszartam az csak egy humbuk agyártóktól a bénáknak sztem jobban utána kellett volna kérdezned h hogy állitsd be vagy itt ebben a topikban vagy a nagy ramos topikban vagy esetleg az Asus lapok topikjában
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Megjött a Mushkin Blackline 997015 ramom ez úgy néz ki, hogy hozza amit az XMP tartalmaz. Meg van a véleményem innentől a G.Skill-ről, vagy csak kifogtam egy rossz szériát a fene se tudja.
i9 / 4080 / 32"
-
Márton
nagyúr
válasz #19617792 #21739 üzenetére
Hmm, tehát van olyan progi, ami nem hogy rosszabbul
teljesít egy i7-en mint i5-ön hanem egyenesen rosszul fut?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Lucifer6280 #21744 üzenetére
Tuningra jobb a Asrock, ez az MSI csak 4 fázisos proci tápellátással rendelkezik, az kicit karcsú tuningnál.
#nincsbennetarcsi
-
Lucifer6280
aktív tag
Nemterveztem, arra ott a GTX480, erről a lapról vélemény? MSI P67A-C43
Az egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Lucifer6280 #21742 üzenetére
Ha nem akarod használni a prociba integrált grafikus megjelenítőt akkor igen.
#nincsbennetarcsi
-
Lucifer6280
aktív tag
Az egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
-
BK87
senior tag
Köszi a segítséget. Próbáltam mind a két ajánlott módszert, de még rosszabb lett a dolog.
-
BK87
senior tag
Sziasztok.
Van egy i3 2120-as procim. Olyan gondom lenne vele, hogy bekapcsolt HT mellett az NFS The Run nagyon laggol, ha kikapcsolom a HT-t, akkor simán megy. Tud valaki valamilyen megoldást erre a problémára, tapasztalt valaki ehhez hasonlót? -
törölt tag
ha egy CPU hibás, az miből derülhet ki? kékhalálok, esetleg normál esetben nem kellene jelentkező, de mégis sűrűn előfordulú app crashek jelenthetnek ilyesmit? [link]
-
jookomak
őstag
válasz Nyuszo01 #21735 üzenetére
A ram ok, a ddr szabvány miatt írja 800-nak, az 1600-on megy.
Cpu hőfok kijelző progi: coretemp, realtemp -ezek a legmegbízhatóbbak.
Integrált vga-val kapcs: hova van dugva a monitor? Az alaplapra, vagy a vga-ra? Ha alaplapra, és fel van installálva a virtu, akkor 2d-ben az igp megy, 3d-ben a dedikált. Már ha minden rendben van.
Ja, és lécci használj kevesebb smiley-t!gulliver123:Megoszlanak a vélemények, hogy egy proci tud-e "degradálódni", vagy sem. Ha mondjuk szénné van húzva, és nitrozzák, akkor lehet. Alapesetben, ha használtat veszel, akkor szerintem elég kipróbálni az eladónál, hogy működik-e alapon, idle-ben, illetve terheléssel a gép fagyása nélkül. Ha meg be se kapcsol, akkor a fene megette.
[ Szerkesztve ]
-
Nyuszo01
tag
Sziasztok van egy ilyen alaplapom:asrock
Ebben van 8gb ram ilyen:ram Azt szeretnem kerdezni hogy itt azt irjak ez 1600-on megy. En neztem gpu-z-vel de ott azt irja 800-on megy. Lehet hulyeseg amit kerdezek, dualba raktam oket, de mikor dualban van akkor lesz 1600? Mert 800+800? Vagy ezt nekem huzni kell? Mutatok kepet a gpu-z rol:itt itt es itt
Es az lenne meg a kerdesem nekem i5 2500k procim van, es honnan tudom most az integralt videokartya megy vagy a sajat ami van benne? Nem akartam feltenni a driveret de a win mikor kikapcsoltam letoltotte vga
Koszonom elore is a segitseget jah es annyi meg hogy eloszor raktam ossze a gepet egyedul., es tudnatok mondani egy progit ami mondjuk jatek kozben realisan vagy kozel hozza, mutatna mennyire meleg a proci?[ Szerkesztve ]
-
gulliver123
csendes tag
Sziasztok!
Felmerült bennem pár kérdés nézegetvén a használt procikat, és gondoltam felteszem itt a kérdést, mivel sandy bridge eket nézegetek.
Lehetséges hogy mondjuk egy sandy bridge részben hibásodjon meg, de még működőképes marad, csak csökkent teljesítményen?
Ha igen, létezik olyan program ami ezt kiszűrheti? (Onnan jött az ötlet hogy ibm lapim van és lenovo adott ki hozzá egy amolyan system testert, ami mindenen végig fut többek között a procin is.)
Segítségeteket előre köszönöm!
" Never underestimate the power of stupid people in large groups." Mark Twain
-
muci07
tag
Sziasztok! Szeretném lecserélni a mostani gyári CPU hűtőmet egy Arctic Freezer 13 (sima)-ra... meddig lehet ezzel húzni a CPU-t? 4GHz meglehet? Mennyi lenne így a hőmérséklete a CPU-nak? Köszi előre is!
-
ProciVettel
tag
válasz ProciVettel #21730 üzenetére
Jött válasz PM-be köszi.
-
ProciVettel
tag
-
djRusT
tag
válasz Lacika25 #21728 üzenetére
Nem tűnik rossznak ez sem
[ Szerkesztve ]
| AsRock P67 Fatal1ty Performance B3 | Intel Core i5-2500k | Thermaltake Contac 30 CPU Cooler | Kingston 2x2GB DDR3 | Leadtek GTX560 1GB | Thermaltake M5 + LCD kijelző beépítve (4x20) | Gigabyte E620 | LG GT540 @ 2.3.7 Android |
-
Lacika25
tag
Szisztok!
Előbb írtam egy hozzászólást, ha valaki CPU hűtő vásárlásán gondolkozik, annak tudnám az enyémet ajánlani.
Gigabyte GA-P61-USB3-B3, Intel Core i3 2100, 4GB Kingson RAM, ASUS HD6770 Direct CU 1GB, ACER monitor, 400 GB Samsung winchester, DVD író, FSP 350W-os tápegység, Cooler Master ház, Logitech EX110 billentyűzet és egér.
-
djRusT
tag
Köszönöm végre az értelmes választ Remélem tuninghoz is elegendő lesz azért, mert a 4.2-őt még a gyári hűtővel is bírja a processzorom...
| AsRock P67 Fatal1ty Performance B3 | Intel Core i5-2500k | Thermaltake Contac 30 CPU Cooler | Kingston 2x2GB DDR3 | Leadtek GTX560 1GB | Thermaltake M5 + LCD kijelző beépítve (4x20) | Gigabyte E620 | LG GT540 @ 2.3.7 Android |
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok, egy gyors kérdésem lenne. Ha i7 2600-ban (esetleg később 2600k-ban) kikapcsolom uefi-ben az IGP-t, akkor csökken valamennyit a 95W TDP?
Válaszokat előre is köszi!If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Zso2
őstag
válasz djRusT #21719 üzenetére
...hát mit mondjak nem jól néztél körűl, pl amit én mondtam csak ,ha a súlyát nézzük a Thermaltake nem valami fényes a fél kilójával.., de még sok jobb cpu-hűtő van aminek az ára kb azonos... és a 33-34 db hang sem a legjobb.Mondjuk rosszat nem csináltál,mert még így is ég és föld lesz a gyárihoz képest...
[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
djRusT
tag
válasz jookomak #21722 üzenetére
Mindegynek már mindegy, csak véleményeket szeretnék hallani az általam válsztott hűtőről. Ennyi.
-
Zso2
őstag
válasz djRusT #21703 üzenetére
Nekem ilyen van [AC freezer 13 pro] Még BF3 közben sem ment 55C fok kölé a cpu...
Normál esetben ha jól emléxem 35-38 körűl van..
Egy -két jobb helyen megtalálod 8-9 k körűl.[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
embe
nagyúr
válasz djRusT #21719 üzenetére
Nem ismerem ezt a hűtőt, de én már a 2. Alpenföhn hűtőt használom, igaz nem ezen a platformon. Hűtőteljesítmény alapján nagyon jók, de a tesztekben is jól szerepelnek.
Azért itt van 1-2 brutális hűtő, de itt a ph-n kymera is hirdet...remélem, az hogy ide linkeltem ezeket a dolgokat nem tiltott
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
djRusT
tag
Üdv!
Végül ezt a hűtőt rendeltem meg egy i5-2500k-hoz:
Thermaltake CL-P0579 Contact 30
Jó választás volt, vagy körül nézhettem volna még jobban is??!! Tuningot tudja majd hűteni szerintetek kellő mértékben? (kb. 4.5GHz 24/7)| AsRock P67 Fatal1ty Performance B3 | Intel Core i5-2500k | Thermaltake Contac 30 CPU Cooler | Kingston 2x2GB DDR3 | Leadtek GTX560 1GB | Thermaltake M5 + LCD kijelző beépítve (4x20) | Gigabyte E620 | LG GT540 @ 2.3.7 Android |
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Ismerősöm március 10 után akar i7 2600k-t venni érdemes megvárni az Ivy-t vagy nagy javulás nem lesz?
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
Viktor77
titán
Az 1156-tal igen, a 775-tel nem. Bár az Asrocknak vannak lapjai amire mindkét hűtő rámegy, de ezt mindenképp ki kell próbálni, mert én pl. a 775-ös Ninjámat nem tudtam rá feltenni, és ahogy olvastam, többeknek akadt ezzel problémájuk.
Lényeg a lényeg, ha 1156-os hűtőd van, akkor az 1155-re is jó lesz.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
embe
nagyúr
Hali!
Érdeklődni szeretnék, hogy a 1155-ös hűtő lefogatás megegyezik a 1156/775 -ös lefogatással?
Mert egy Alpenföhn Sella és sajnálnám eladni, mivel egy i3-2100-es proci vásárlást tervezem a hozzá való alaplappal.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
xAttilax
őstag
anno én amd phenom x4-en használtam ilyet és ott hangos volt a kicsike... meg szerintem 4,5-nél már lehet, hogy el is fogyna.
picivel drágábban: ac freezer 13
sokkal drágábban meg: gx 7 (PH tesztben nagyon ment)"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
feco100
tag
Sziasztok!
Processzorvásárlás előtt állok.
Az érdekelne, hogy megéri a több pénzt az i5 2400 az i5 2300 hoz képest? Van köztük érzékelhető különbség?
Photoshophoz kellene, ezért ajánlották többen is a 4 magos procit.Üdv.
Úgy tanul a gyerek, ha kérdez!
-
4.8? Igen, 80 fok feletti magokkal! De mindennapi használatban ennyire soha nem lesz meleg, viszont tesztelni kell lehetőleg maxon ott meg sok a <80fok.
Tesómnak van ilyen az E8500-on. Elég virsli hűtő egy HR-02 Macho-hoz képest. pl.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
djRusT
tag
üdv
Egy kis segítséget/véleményt kérnék:
Szerintetek a gyári i5-2500k processzorhűtőt ha lecserélem Cooler Master Hyper TX3-ra, akkor azzal mennyivel járok jobban? Elég lehet ez a hűtő tuningra (pl. 4.5-4.8GHz) ? Akinek ilyen hűtője van: mennyire csendes ez a hűtő?Tapasztalatok?| AsRock P67 Fatal1ty Performance B3 | Intel Core i5-2500k | Thermaltake Contac 30 CPU Cooler | Kingston 2x2GB DDR3 | Leadtek GTX560 1GB | Thermaltake M5 + LCD kijelző beépítve (4x20) | Gigabyte E620 | LG GT540 @ 2.3.7 Android |
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Ryder62 #21700 üzenetére
Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d) ez virtuális géphez kell, pl VMware elvileg szereti. a másik egy biztonsági feature.
elsőről alapvetően az a tapasztalat, hogy ha nem tudod mi az, akkor nincs rá szükséged.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest