Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz XaraX #20561 üzenetére

Amit én kitesztelek, az napi használatra is OK. ;) A metódust egyébként leírtam a cikkemben, amit nyilván nem olvastál, ha csak "gondolod", mit állítottam be. :B De, látom, még ha elolvasod is, hiába. Én pont azt írtam, hogy a LinX-szel tesztelt rendszer sem tekinthető stabilnak, és még azt is, hogy miért.

Pietrosz: Értelmezni kéne, amit olvasol. Azt írtam, nálam annyi elég neki. Azt meg nálam többX senki nem mondta el, hogy BÁRKINEK BÁRMIFÉLE tuningbeállítása maximum irányadó lehet mások számára, nem biztos. Laptól is függ a túlhajtás, nemcsak a procitól. Haverral egyforma procink van, de neki ASRock lapban több fesz kell ua. túlhajtáshoz. Ettől egy betesztelt beállítás akkor is több, mintha egy kezdő tuningolónak a semmiből kéne kiindulnia. Persze ez is olyan, mint minden jó tanács v. segítség: nem kell meg- v. elfogadni.

N_A_S: Nekem miért mondod ezt? Én tudom, hogyan kell. Azért szóltam, mert az ominózus recept messze nem hasznos. De, mint írtam, bárki tuningolhat úgy is, csak ne csodálkozzon, ha valami baj történik. :P

Látom, krónikus félremagyarázás-járvány terjed a hétvégén. :P

Kean_Sorbo: :R

Speed(R): Azt leszámítva, hogy némelyik játék meg sem nyekken IGP-n, amely az említett VGA-kon gond nélkül fut. ;)

Új hozzászólás Aktív témák