Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD FX
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdei88
veterán
válasz
KAMELOT #17496 üzenetére
X79-es lapoknak kb 60k-s indulóárul lesz, procinak ha jól emlékszem 500$ körül lesz a legolcsóbb, és még a ramokról nem beszéltünk. Elsők között egy nagyed millióért meg is lehet venni, ami azért nagyon durva.
Leaked Sandy Bridge-E Benchmark. Ez alapján játékhoz felesleges lesz megenni
Ha kijön az X79 akkor n tuti lecsapok egy használt 2600/2700K-ra.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
SimonYana #17492 üzenetére
Én is így vagyok vele.
Fél fps növekedésért, mert durván annyit számít játékban az 1600 - 2133Mhz memória, nem éri meg kockáztatni a processzor, számítógép stabilitását.
Majd ha lesz felesleges forintom (ami mostanában nem lesz) kicserélem az olcsó kingston ramjaimat valami jobb minőségű márkásabb gyorsabb (1.5V /2133) memória modulokra.
De szerintem előbb úgy is videó kártyát fogok cserélni.
Addig muszáj marad a processzor tuning illetve 1600Mhz DDr3.(#17499) Erdei88 Átlagfelhasználók még a 2600K processzor által nyújtott erőt se használják ki rendesen.
Most jelenleg a videó kártya ipar van lemaradva ezekhez a processzorokhoz, természetesen hogy is lenne másképpen hiszen minden játékhoz inkább videó kártya kell.
Jó formán a 2600K rendszernek nincs jelentős ellensége a piacon.
X79-es rendszer mindent földbe fog döngölni, ezért természetesen a zsebbe is bele kell nyúlni. Programozok biztosan értékelni fogják az új rendszert. -
szacsee
nagyúr
válasz
easy...rider #17494 üzenetére
Ramfesz hogy alakul?
Csak azért kérdem, mert ha pl nem állítható és autón megkínálja 1,53V-al, vagy 1,6V-al, akkor a 0,9V-os VTT-hez mérten elég sok a különbség. Ramfesz és a VTT közti 0,4-0,5V-os különbséget tartsd be ha hosszú életű procit akarsz. 0,47-0,48V ideális, mert ha csal a lap a ramfesz, vagy VTT-t illetően akkor is még benn vagy a megengedett 0,5V-os különbségben.
PLL emeléssel szoktak jobban fűteni a procik régebben. SB-nél is gondolom (még nem néztem), viszont akkor csökkentéssel gondolom fogyasztáscsökkenés érhető el. -
KAMELOT
titán
Egyetértek. i5-750 4GHz-n is elég egy erős kártya kihajtásához.
Ha jó áron lesznek az X79-es alaplapok és procik akkor beszerzek egyet. Már spórolok!
X58-ról én sem váltanék SB-re. Meg ha van egy jó X58-as rendszered még akkor is felesleges váltani X79-re. Viszont akinek C2D vagy C2 Quad van annak megéri váltani X79-re....persze ha a tárca engedi! -
rvn_10
senior tag
válasz
HoReSz1975 #17493 üzenetére
Én nem magam mellett akarok beszélni(nekem is i5 2500K-m va) , DE ez a procit alap fesszel kb 4 GHz ig tudod cibálni ami simán megveri a 2600-as I7-et és nyersz rajta cirka 15 ezer forintot. Ha meg olyan alkalmazásokban használod ami a 8 szálat használja ott már lehet más a helyzet, de játékra és normál 4 magra készített alkalmazásokra bőven elég a 2500. Igazából jelenleg én nem tudom kihasználni4 Ghz en egy 6870 mellett semmire. Azért hajtom 4-en mert ahogy pár HSZ el előttem szóltak a számok bűvöletében élünk. És kb IDLE megzabál nálam kb 70-80 W-ot az egész rendszer, így meghúzgálva netezés közbe.
Az szerintem egészen biztos hogy a szorzózár mente 2500K-t fel lehet húzni a sima 2600 as szintjére nagyon minimális feszültségemeléssel(ha egyáltalán kell hozzá).
-
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider #17473 üzenetére
Alulfeszelve a G530-at paneltáppal ezeket a fogyasztásokat mértem:
IDLE: 25W
Prime95 blend: 39,1W
Furmark: 33,4W
Prime + Furmark 43,8WKonfig:
Intel Celeron G530 @ VID offset -200mV, VVT 0.9V, IGP VID offset -150mV, PCH core 0.9V
Gigabyte H61M-USB3-B3
Kingston HyperX 1x4GB 1600MHZ CL9 @ 1066MHZ CL7 1,2V
Western Digital Caviar Green 2TB WD20EARS (3 tányéros)A fenti fogyasztásokból a winyó 5W-ot evett, szóval a cerka+lap+ram trió IDLE fogyasztása 16W ha beleszámoljuk hogy 80% körüli a hatásfoka a tápnak ekkora fogyasztásnál.
-
HoReSz1975
őstag
Gondolkoztam rajta, hogy várjak -e, de az X79 alaplapok 8 slotos memoriákkal jönnek és az Ivy procikkal együtt az alaplapok is szerintem űr árakkal fognak jönni, ha nem, akkor majd megint váltok
A másik, a mostani EUR/HUF árakkal ellenben a használt cuccok árai is felmentek, tehát a 6 hónapos lapomat most tudom normális áron eladni, a processzorral együtt, ki tudja mi lesz jövőre, lehet minden visszaáll és akkor megint mindennek lemegy az ára
Ezen a proci témán még mindig agyalok, ugyebár az alaplap jövőhéten jön, de nemtudom, hogy az i7 2600 sima, vagy i5 2500K legyen hozzá
-
SimonYana
addikt
-
ÁdiBá
veterán
I7 2600K 1.30V 4.6Ghz
AIDA64Cpu Queen .: 57.400 HT On. (2133Mhz DDr3), 56.800 (1600Mhz DDr3 *9-9-9 24)
Memória Írás.: 23.500 MB/mp 22.200 MB/mp
Másolás.: 28.500 MB/mp 21.600 MB/mp
Késleltetés.: 37.3 ns 46.1 ns
Olvasás.: 23.400 MB/mp 19.600 MB/mp
Ezeket az eredményeket kaptam.
Kipróbáltam, hát ha 1.575V elég lenne a memóriáknak a 2133Mhz-hez.
De sajnos a prime95 5perc múlva kék halált is csinált.Játékokban nem igazán lehet észre venni a memória különbségeket, csak az ilyen szintetikus programokban látszik soknak a dolog.
Nincs mese, kell neki az 1.6V- 1.65V körüli feszültség ha 2133 szeretném használni a ramokat. -
SimonYana
addikt
válasz
easy...rider #17489 üzenetére
4.5Ghz-re belőttem és hagyom is itt!
-
easy...rider
őstag
válasz
SimonYana #17483 üzenetére
Szerintem felesleges, játéknál pláne
Meg a procinak sem érdemes ennyin mennie, ha csak játszol.
Ha SLI-ben lenne az 580GTX akkor lenne értelme, de így szerintem a 4ghz is bőven elég.
Ahogy olvastam a teszteket, nincs haszna. De lehet mostanában változott a helyzet.
Meg persze ez magánvélemény -
SimonYana
addikt
-
szacsee
nagyúr
Csekkold le alkalmazásokban amiket használsz, hogy van-e haszna. Ha igen és pénzt is keresel vele pl (tervezés, fotómunka) és megtérül az ára, akkor elgondolkoznék rajta.
Ha nem hoz semmi pluszt, akkor hagyd 1600-on oszt sokáig él. No meg kérdés, hogy meddig bírsz megűlni a konfigon, mert ha fél év után másra váltasz, akkor tolhatod neki. -
ÁdiBá
veterán
válasz
szacsee #17484 üzenetére
Nálam is ez a nagy gond.
Nem tudom eldönteni hogy 1.65V 2133Mhz 1.155 VTT vel használjam a gépet, vagy 1.5V 1600Mhz 1.05VTT-vel.Tuning az nem gond, mert 4.6 Ghz-et 1.31V stabilan teljesíti a processzor.
Ha tudnám hogy nem lesz semmi baja biztosan 2133Mhz használnám a ramokat, ha már tudják.
Csak jelenleg nincs pénzem új processzorra. -
-
SimonYana
addikt
-
darál0w
Jómunkásember
üdv.
jövőhéten érkezik az uj procim egy i3-2100 személyében.
ramfeszre kellene nekem egy megerősítés...ha jol látom, akkor 1.575V a vége?
-
ÁdiBá
veterán
válasz
KAMELOT #17469 üzenetére
Szerintem az i7 980X már picit túlzás.
Hiszen akinek ilyen központi egységre tett szert, nagy valószínűséggel dolgozik a gépén, mert az idő pénz.
Egy mezei i7 / i5 is bőven elég az SLi-alá.
De a szemléleteddel egyetértek, hogy az intel processzorok erősebbek.Miért sajnos?!
Olyan nincs hogy a két cég egyformán teljesít, AMD illetve az Intel. Egyszer ez van fent, egyszer az.(#17471) HoReSz1975 Fura hogy X58 ról váltottál SB-re.
Az intel *számotokra kedveskedik pedig az új X79-el.
X58-at én személy szerint SB-re nem váltottam volna le. Csak SB-e rendszerre.
Sajnos az már nem az én pénztárcámnak lesz kitalálva. Piacon ellenfele nem lesz az új rendszernek, így fizethet bőségesen aki olyat szeretne. -
boogie84
veterán
válasz
HoReSz1975 #17471 üzenetére
Ugyan olyan órajel mellett nem sok különbséget veszel észre!
-
Brekkk
senior tag
válasz
agemate #17458 üzenetére
Nekem a I5-2400-as 1,064 V-al is tökéletesen üzemel terhelés alatt. Ez a minimum ennél lejjebb nem tudok vele menni.
A power saving opciót ne használd, nem lesz a rendszer 100% ig stabil vele. Amíg nálam be volt kapcsolva, néha nem boot-olt be vele a WIN7. Túlságosan sokat levett a feszültségekből.
-
KAMELOT
titán
válasz
HoReSz1975 #17471 üzenetére
Nem kell aggódni.
4,5-5GHz-n simán kihajt még 2 GTX580-at is!
-
HoReSz1975
őstag
válasz
KAMELOT #17469 üzenetére
Ezen vagyok én is, csak ameddig nem kell el az X58 lapom és/vagy az i7 920 -am, addig nemtudom megvennni az i5 2500K prockot, jövőhéten kedd, szerda magasságába érkezik már az alaplapom a Sandy konfighoz, egy AsRock Z68 Extreme4 Gen3 személyében
Kíváncsi leszek, ha összeáll a gépezet, mennyire hajtja meg majd a Zotac GTX580 -at
-
KAMELOT
titán
Phenom II kevés a GTX580 SLI-hez.
Nézzed meg akiknek ilyen rendszerük van mindnek i7-920 és társai vagy hatmagos i7-980x van. Vagypedig i5-2500K ,2600K. Sajnos Intel kell a erős kártyák kihajtásához.
i7-980x 4-4,5ghz-n simán kihajt 4x GTX580 3GB-et.
És aki ilyen rendszerekben gondolkodik az mind SB-t vesz 2500K vagy 2600K.
Ahogy egyik fórumtárs is írta a minimum FPS-t nőveli meg. Tehát nem engedi ,hogy annyira leessen a cucc. -
szacsee
nagyúr
válasz
easy...rider #17457 üzenetére
Offsetnél a VID-hez képest állít és üresjáratban ugyanúgy visszaveszi a feszt.
Ha +50mV, akkor természetesen a VID feszhez hozzáad, ha -50mV például, akkor elvesz belőle. CPU-Z és egyéb monitorozó programmal nyomon lehet követni.
PLL-nél nem érdemes babrálni, sokaknak például 1,8V-os alapfeszhez képest inkább 1,75V-os feszültség érték jön be.
VTT-nél Intel doksi szerint 1,05V az alapfesz és max +2-3%. Itt viszont 1,2V-ot emlegetnek maximumként 24/7-es használatra. A VTT feszültésge és a ramnak adott fesz különbsége nem lehet több mint 0,5V (0,4-0,5V ideális). Tehát ha van egy 1,5V-os ramod, akkor alapon bőven elég, tuningnál lehet többet kér valamivel. 1,55V-on hajtott ramnál érdemes picit megemelni, nehogy droppolva benyaljon a 0,5V-os különbség fölé. (pl 1,075V)
Procifesz max 1,52V lehet, de elég hűteni ezeket a procikat, úgyhogy léggel még a közelébe sem ér az ember.
System Agent Voltage: 0,932V ha jól tudom alapon és ezt nem kell babrálni tuning alatt.
PCH: 1,05V alapon szintén felesleges babrálni, max nagyon sok HDD-nél illetve bővítőkártyánál lehet instabil, akkor némi emelés elkél.
Ramfesz intel ajánlása szerint max 1,57V lehet, ám ha VTT-vel belövöd a 0,4-0,5V-os különbséget, akkor mehet feljebb is fórumozók szerint. Általában én kötöm magam Intel ajánlásához, gondolom nem véletlen adják meg azokat az értékeket.
Tehát, tuningnál CPU Vcore-t kell emelni max, VTT-t belőni a ramhoz, ramfeszt beállítani és mehet a móka. Nem túl bonyolult AMD-hez képest, vagy régebbi P45-ös konfig tuningjához mérve.
Alúlfesznél ramfesz, vtt fesz, pll, vcore, pch-val érdemes szórakozni. Ram és VTT-t együtt állítsd, de a többit külön és mielőtt több dologhoz nyúlnál nézd meg, hogy amit állítottál egyesével stabil-e. -
ÁdiBá
veterán
válasz
hermanyi #17445 üzenetére
Én is így gondolom.
De azért most kíváncsi voltam mit tud a processzorom.
4.6 Ghz - ig szépen tuningolható 1.31 - 1.32V feszültséggel.
Sajnos ez felett már valami gátba ütközöm mert nem hajlandó még 1.36V feszültséggel sem stabil maradni 4.7 - 4.8 Ghz-en.
Akkor kakaóhoz meg már sajnos nem elég a CoolerMaster hűtő rendszerem.
Amúgy tényleg észre venni egy picit még crysisban is hogy megvan rántva a processzor.
A betöltési sebességek nagyon sokat gyorsultak míg így is hogy nincs SSD a gépben csak egy SATA3 Raid.
Érdemes itt megnézni hogy a CrySis 2 magas felbontásban mennyit gyorsult a tuning hatására. Félelmetes. -
easy...rider
őstag
válasz
szacsee #17440 üzenetére
Egy kis tesztet akarok összehozni, tápok fogyasztása, meg alulfesz, meg hasonlók. Ezért érdeklődök hogy lehet alulfeszelni, meg milyen feszültségeket lehet, érdemes állítani. A lap tud offset feszeket, de még nem tudom melyik elnevezés mit takar. Nem tuddsz ebben segíteni?
Phenom II-nél valahogy egyszerűbb volt ez -
agemate
addikt
Jól hangzik. Elsőre véletlen 0.5V-ot állítottam be, fél perc Prime után kékhalál
Most 1.17V-on megy, de akkor mindjárt lejjebb is állítom.
-
agemate
addikt
Mekkora az a feszültség, amivel még stabil marad alapon egy i5-2400?
-
fsb1000
nagyúr
Idézek Abu cikkéből: [link]
"Fontos megjegyezni, hogy a mikroakadás jelen helyzetben nem csak a VGA-n múlik, ugyanis a Frostbite 2.0-s motor elég erős átviteli terhelést eredményez egy logikai processzoron, így nem igazán kedveli a Hyper-Threading technológiát. A játék fejlesztői tudnak a gondról és dolgoznak egy javításon, de addig is megoldás lehet, ha a felhasználó a BIOS-ban letiltja a Hyper-Threadinget, így megszüntethető a processzor oldaláról esetlegesen jelentkező mikroakadás is. Négy valós maggal operáló Hyper-Threadinges processzor mellett még enyhe gyorsulásra is van kilátás."
Ez nem újdonság, de megerősíti egy korábbi vitánkat a HT lehetséges gondjairól.
Hozzáteszem már a 1156-os platformon is jelentkeztek hasonló problémák 4+4 maggal.Persze ez nem azt jelenti, hogy nem érdemes 2600K/2700K-t venni a 2500K-val szemben, viszont érdemes megfontolni 2 dolgot.
- nyilík az árolló, azaz 2600K jóval drágább lett, mint a 2500K
- az SB-k nagyon jól tuningolhatóak és nincs lényeges különbség a 2500K és 2600K -val elérhető még "ideális" CPU frekvencia között.4,0 GHz-en - jelentősen alulfeszelhetők
4,4 GHz-ig szinte mindegyik példány tuningolható
4,8-5,0 GHz-ig akár léghütéssel is képesek működni
(5 GHz-felett már nem mindegyik CPU megy és akkor is jelentős hőleadást produkl.) -
ÁdiBá
veterán
válasz
fsb1000 #17446 üzenetére
Itt nem Core2 illetve Core2Q ról volt szó.
Nem is arról váltott a kolléga.
Hanem i5 / i7 / SB rendszerekről.Core2Duo e8400ről váltottam i7 2600K ra. Tudom mekkora különbség volt mert tapasztaltam, core2duo e8400 el full hd ban játszhatatlan volt a GTX580 al a játék, i7 2600K val meg folyamatos játék élményt kapok, és most nem túlzok egy picit sem.
De az még Core2 volt.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
borat26 #17441 üzenetére
Nem fogsz rosszul járni a 2500K processzorral.
Nagyon jól sikerült központi egységről van szó.
De ahol így is VGA limited volt a 2500K nem fog jelentős újdonságot hozni számodra.Azért 4. - 4.5 Ghz környékén már tud érdekességeket produkálni az SB.
Nem állt szándékomban senkit lebeszélni... -
-
szacsee
nagyúr
válasz
easy...rider #17429 üzenetére
Intelnél nem eszi le a gatyádat a proci. Ha megy a C-State, akkor ha a deszka tudja max offset feszültséggel a VID-hez képest megadod és kész.
Nálam 1W-al nem evett kevesebbet a rendszer (2500K), ha letiltottam a magokat, visszavettem a feszt és a szorzót. C2D időkben még lehetett vele szórakozni, már nem kell.
Tuningolni gondolom úgy sem fogsz, mert nem K-s proci és Turbo Boost sincs.
Magyarul használni kell csak, nem bíbelődni vele. -
Hunork
veterán
Hali!
Nekem meg olykor 7-9 fok is az eltérés. Utánajártam, meg kérdeztem itt is, és az jött le, hogy a Sandy procikban teljesen más, és fejlettebb a power management, ami annyit tesz, hogy a pihenő magok majdnem "ki vannak kapcsolva", és csak az dolgozik és így melegszik, amelyiknek éppen van melója. Korábban csak az EIST volt, az LGA775 prociknál nem is volt, max 1-2 fog eltérés, itt meg van minden, ami a terhelés és fogyasztás kordában tartására kitaláltak. -
Milka 78
nagyúr
Nekem azért bőven más véleményem van erről és a saját bőrömön tapasztaltam.Egy mezei 6870Cf-alá a 4ghz-s 955be kevéske volt.Sokszor bement 25fps közeli értékre,mikrolagolt és elég zavaró dolgokat művelt.Biztos én vagyok a vájt szemű,de ettől a probléma még létezik...Ugyan ezen gép I5 2500k-val alapon jobban hasít megszűntek a beakadások,drasztikusan növekedett a min.fps.Persze nem létszükséglet az i5 ahogy mondtad is és el lehet vele játszogatni csak nem kell meglepődni ha a fenti problémák egyikébe botlunk.Már egy sima 6850-6870-hez is elkél egy i5.Egy 6970 cf/580 sli mellé meg nem árt ha az i5-öt is megcibáljuk 4.2ghz(vagy e fölé),már ha ki akarjuk használni ténylegesen azt a két kártyát és nem csak mutogatni szeretnénk
-
ÁdiBá
veterán
válasz
boogie84 #17433 üzenetére
Nem egy bulldozert hanem egy SB-e avagy SB.
Sorry ez erős volt. Bocsánatot kérek az Offért!De szerintem régi első generációs i5 / i7 sőt még AMD phenom 2 is bőven elegendő lehet magas felbontásban a GTX580 SLi-hez.
2500K jól tuningolható meg új, de annyival azért nem erősebb. -
Big M
tag
Nos, beüzemeltük, az új gépet, viszont az i5-nek az egyik magja gyári hűtővel 38 fok. Ami nem gond, viszont a többi 32 fokos. Ezt hogyan?
-
ÁdiBá
veterán
válasz
KAMELOT #17416 üzenetére
Véleményem szerint egy GTX580 Sli-hez illik fullHD avagy a fölötti felbontást használni.
Ott pedig nincs akkora jelentősége a processzoroknak már.
Természetesen nem rossz dolog az i5 2500k ilyen rendszer alá, de én úgy látom nem létszükség, hiszen rengeteg mai játék inkább vga limites mint hogy Cpu limit lenne a gond. -
easy...rider
őstag
Sziasztok!
Én is klub tag lettem, igaz csak egy G530-al, de ez is egy Sandy
Tudtok olyan progit amivel lehet állítani a proci szorzóját és a hozzá tartozó feszültségeket? Úgy mint ahogy a PhenomMsrTweaker-rel lehetett a Phenom II prociknál.
-
madgie
titán
válasz
Erdei88 #17427 üzenetére
Nincs szüksegem másra, csak saját tapasztalatokra. Amit mellesleg alátámasztanak a BF3-ban azon topiktársak, akik multiplayer módban használják a konfigjukat, az azzal együtt járó plusz processzorhasználattal. De ha már ilyen az adjonisten: inkább támaszotom alá valós multis mérésekkel, mint idióta benchmarkokkal meg vantage-es bohóckodással.
Részemről a téma lezárva.
-
-
madgie
titán
válasz
Erdei88 #17420 üzenetére
No, jópofa. Nekem meg Phenom II X4-em volt, annyi köze van annak is ehhez
És igen, éreztem és érzem is a különbséget (alacsonyabb órajelű procin!). És azért kell több óra, mert ez nem kólofgyúti egyenpálya, itt csak néha jön az össze, hogy körülötted omlik két épület, dobják a füstgránátokat, harcol két heli, meg lövi egymást négy tank (ja és 32 ember). Ilyenkor nem mindegy, hogy 15 fps-re vagy 35-re esik le pár másodpercre. De nekem hóttziher, bizonyíthatjátok, hogy többet ér 4+ GHz, míg a BF3 topikban is a stabilnak hitt procituningtól van talán a legtöbb crash.
-
Attix82
addikt
Hali!
Adott egy lap: [link]
CPU: i3 2130 (nem látom a listán)
Lehetséges, hogy ez miatt nem mennek a memóriák dual channelben? Mivel Kingmax, kingstone 2x2 gb kivitelben is csak single modba képesek menni + ha dual channelbe akarom hajtani, akkor nem indul el a masina.
-
ÁdiBá
veterán
Van itt olyan felhasználó, aki 1.6 - 1.65 V használja az SB rendszerével a memóriákat?!
Van tapasztalata mióta és hogy esetleg valamilyen károsodás érzékelhető - e?!
Nagyon csábít a 2133 Mhz memória sebesség, de a procit se akarom kinyírni. -
zed1983
őstag
i3 2100- nem tudom 64mb-nál több-re állítani a vga memóriáját, ez mitől lehet?
Ha beállítom, hogy 480mb akkor meg nem indul el a win7, hanem mindig csak újraindul!
-
Erdei88
veterán
-
zed1983
őstag
Sziasztok!
Gigabyte H61-es lapom van és egy i3 2100 proci van benne
Most raktam fel az F3-as bios-t a legfrissebbet!Olyan problémám lenne, hogy ha átállítom az integrált vga memória méretét mondjuk 480+2MB-ra akkor nem tölt be a rendszer (win7) hanem "entering power saving" kiírással újraindul!
-
Majkee84
aktív tag
válasz
KAMELOT #17401 üzenetére
Overlockertől vettem. nála 3.7-et ment, én 3.5 fölé nem tudtam menni. Nem tudom még, hogy milyet vegyek. A mostani kártyám 1.163V-on megy 900/1200 MHz ami ~ HD5870 ~ HD6950 -elvileg.
Az egyik ismerősömnek jó áron el tudnám adni a mostani lapom plusz a procit, gondolkodom egy ASROCK 870 Extreme3 R2.0 meg valami tuningosabb procin és akkor később nem tarom kizártnak az 5850 CF-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest