- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
válasz
Hunork #26697 üzenetére
Ezután, mikor gépet újraindít, az összes létező tesztprogram csak egy processzort figyelt, érzékelt.
gondolom a 2 magot ő úgy értelmezte, hogy 1 valós + HT
Mindeközben az Eszközkezelőben ott volt a négy (2+2) processzor!
az ugye nem újdonság, hogy az oprendszer látja az erőforrásokat, de valamilyen korlátozás miatt nem használja mindet
Illetve pontosan az msconfig említett opciója mit takar? Miért nincs ott semmi, alapbeállításon?
hogy mennyi cpu magot használjon
azért nincs ott semmi, mert alapértelmezetten az összeset használja -
-
roberto211
őstag
válasz
Hunork #18871 üzenetére
Oksa,köszi.
: Igazából i3-as ra akarom lecserélni a gépem, mert valószínű lesz egy xboxom és így fölösleges ilyen erős gép, ami most van ezért egy kissebbet összerakok.:
Természetesen oda figyelnék a hardverkörnyezetre tehát nem lim-lom alkatrészeket tennék be mellé , hanem egy pl: 6670 vagy gtx 550ti, i3-2100 vagy 2120, normális minimum 2x2gb 1600as ddr3 ram, stb... Tehát egy kissebb gépet mint mostani de i3ba mégis felsőkategória lenne.. És ha kijön valami játék akkor tudjak játszani, ne akadozzon.. Én is full hd ba jétszanék, illetve most is full hd ba nyomom,egy Benq e2200hd moncsival..
-
hermanyi
addikt
válasz
Hunork #18476 üzenetére
Igaz nekem nem Genes a lap csak sima z68 EX4 de ez is Etron csipes és volt már rákötve pár darab és típusú külső HDD és eddig mindet szó nélkül és gond nélkül felismerte és használta mindet.
Szóval lehet én mázlista vagyok ,hogy nem futottam bele problémába ,mert mások szívnak vele ,de lehetséges,hogy te pont úgy jártál az ASMedia -val mint én az Eltronal
A te lapodhoz is már 4 biost adtak ki
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Hunork #18467 üzenetére
Nézd... én veled sem meg mással sem akarok vitázni ez ügyben.
AZ viszoint tényként elmondható, hogy azáltalad adott linken (It café) egyetlen user sincs aki rendelkezne ilyen lapal és csak másodkézből való infókat irogat.,
Nem zörög a paraszt ha nem fújja a haraszt, de azért gondolkodjunk el azon a gyártó miért nem vonja vissza ezt a lapot, ha USB3 gondjai vannak.
-
Sozen
csendes tag
válasz
Hunork #17967 üzenetére
konkrétan de csökken a teljsitmény nem csak ugy a levegőbe mondom hanem tapasztaalom ezért irtam..
teszt progik alatt akár 10-15% is tapasztalható..
most gondolj bele mig érzékeli hogy kell a craft és be is álitja annyira amire kell az idő veszteség nem?
bizony a szintetikus progik észre veszik..
én meg ott veszem észre hogy nő a betöltési idő egyes játékoknál.. bár a játék teljesitmény nem romlik igazából. 1-5fps-el max -
Mankó
veterán
válasz
Hunork #17333 üzenetére
Nem kell vele foglalkozni, mert könnyen lehet, hogy a prociban lévő szenzor a ludas.
Annó nekem is volt olyan E8500as procim, amelyben a magok között sokszor 8-10 fok különbség is volt. Sosem volt semmi baja, megfelelően teljesített, a tuningot is bírta, és máig kiválóan működik egy ismerős gépében. -
Lethal Gene
aktív tag
válasz
Hunork #16832 üzenetére
Köszi, de a tapasztalat beszél belőlem...rengeteg hűtőt teszteltem már anno én is...
A házventikben 12cm osztályban pedig egyértelműen az AC F12 és F12 Pro sorozat a király!
Nekem egy F12 Pro frankón el is vágta a kezemet...csak úgy megszokásból le akartam állítani, hogy a hangot teszteljem, és hoppá....befizettem a hülyeségadót..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 5600G + Cooler Master Hyper hűtőborda / G.Skill AEGIS CL16 DDR4 3200MHz
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest