Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rvn_10
senior tag
válasz
HoReSz1975 #17493 üzenetére
Én nem magam mellett akarok beszélni(nekem is i5 2500K-m va) , DE ez a procit alap fesszel kb 4 GHz ig tudod cibálni ami simán megveri a 2600-as I7-et és nyersz rajta cirka 15 ezer forintot. Ha meg olyan alkalmazásokban használod ami a 8 szálat használja ott már lehet más a helyzet, de játékra és normál 4 magra készített alkalmazásokra bőven elég a 2500. Igazából jelenleg én nem tudom kihasználni4 Ghz en egy 6870 mellett semmire. Azért hajtom 4-en mert ahogy pár HSZ el előttem szóltak a számok bűvöletében élünk. És kb IDLE megzabál nálam kb 70-80 W-ot az egész rendszer, így meghúzgálva netezés közbe.
Az szerintem egészen biztos hogy a szorzózár mente 2500K-t fel lehet húzni a sima 2600 as szintjére nagyon minimális feszültségemeléssel(ha egyáltalán kell hozzá).
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest