Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
XaraX
addikt
válasz szacsee #30613 üzenetére
"(nálam 1,24V-ra beeső fesznél 1,305-1,32-re is felugrik amikor nem kap terhelést (HWinfo) méri a maxot is én azzal olvasom ki az értékeket."
Hwinfo cpu vid-et mutat.
LLC1 esetén valóban felülfeszeli az asrock a beállítotthoz képest kicsit, de nem annyira vészes a helyzet talán.
1.35 fölött offset beállítással csak tényleg jó hűtővel érdemes próbálkozni az llc1-el.[ Szerkesztve ]
-
HCsaba87
tag
-
ffodi
veterán
válasz szacsee #30462 üzenetére
Azért az eltérés szoftveres és "rendes" mérés között függ az alaplaptól, a komplett rendszertől, sőt az adott beállításoktól is. Így én ezeknek nem hinnék, mérj rá, az a biztos. Ha pedig tényleg ennyire túlfeszel, az nem hangzik jó.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Killer01
őstag
válasz szacsee #30435 üzenetére
Megvan, miért nem ment a -offset. Kikapcsoltam a C1E-t (meg C3+C6-ot, de ezt te is megtetted és nem volt változás), így most fut a linx félórája -0,100 offset-el vcore max 1,336 de 1,280 ami inkább hangsúlyos. Viszont ezt így nem bírja a TX3 hűtőm, a max core temp 92 fok volt....holnap vagy holnapután érkezik a Macho, azzal bátrabb leszek, majd megkeresem a - offset alját. Viszont a C1E szvsz jó dolog, szóval hosszútávon jobb megoldásnak tűnik a +offset-es tuning.
-
HCsaba87
tag
válasz szacsee #30407 üzenetére
akkor ugyan az a cuccunk van hát igazából sok mindent próbáltam a legelejéről kezdtem mert itt azt tanácsolták de jobban jártam vele. Alapra tettem mindent aztán szépen lassan emelgettem. Amúgy a glops od hogy ilyen magas? mit állítottál be? írd már le ha tudod fejből kiváncsi vagyok hogy kitudom e hozni belőle én is.
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
-
Killer01
őstag
válasz szacsee #30403 üzenetére
Ez nagyon hasonló az én eredményeimhez llc 2-őn (deszka proci ugyanaz). Nekem annyi a problémám, hogy llc 2-őn +30 offset 45-ös szorzó vcore 1,248 és 1,304 között stabil a gép, de fix 1.35 vcore 45-ös szorzó bsod....auto vcore mellett meg 1.4 fölé nyal. megnéznéd llc 1-en -offset-ből meddig mehetsz?
-
Landon
őstag
válasz szacsee #18839 üzenetére
Köszi!
Y-cruncher-t használtam már én is pedig (jah most olvasom h x-edik update után avx tamogatott). Állítólag a legjobb memória tesztelő.
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Gaben01
őstag
válasz szacsee #18543 üzenetére
Megnéztem Bios-ban is és ha auto-ra van állítva a vtt,akkor 0,986V-ot ad neki.
Azért biztos ami biztos alapon fölraktam 1,051V-ra,így már a 0,5V-on belül vagyok.http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
easy...rider
őstag
válasz szacsee #17497 üzenetére
Írtam csak gondolom elkerülte a figyelmedet 1,2V-on megy a ram.
Ami feszültségeket tudtam azokat visszavettem. A CPU VID lehet bírna kevesebbet is, de nem foglalkoztam már vele. Az IGP VID viszont -180mV körül már instabil volt, ezért inkább visszaemeltem -150mV-ra. A ram is lehet bírná kisebbel, de ezzel se töltöttem most az időt. -
ÁdiBá
veterán
válasz szacsee #17484 üzenetére
Nálam is ez a nagy gond.
Nem tudom eldönteni hogy 1.65V 2133Mhz 1.155 VTT vel használjam a gépet, vagy 1.5V 1600Mhz 1.05VTT-vel.Tuning az nem gond, mert 4.6 Ghz-et 1.31V stabilan teljesíti a processzor.
Ha tudnám hogy nem lesz semmi baja biztosan 2133Mhz használnám a ramokat, ha már tudják.
Csak jelenleg nincs pénzem új processzorra.ÁdiBá
-
SimonYana
addikt
válasz szacsee #17466 üzenetére
Köszönöm szacsee mester!
Sikerült 4500-ra stabilizálnom. Ha nem is a legalacsonyabb feszen (1.371v) , de stabil.
Ennyi elég is lesz 24/7-ben a kis 2600K-tól játszani!
Még lehet emelek inkább a ramfeszen , hogy 1866-on menjen CL9-ben , mert most CL8-ban van 1600-on.[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
easy...rider
őstag
válasz szacsee #17440 üzenetére
Egy kis tesztet akarok összehozni, tápok fogyasztása, meg alulfesz, meg hasonlók. Ezért érdeklődök hogy lehet alulfeszelni, meg milyen feszültségeket lehet, érdemes állítani. A lap tud offset feszeket, de még nem tudom melyik elnevezés mit takar. Nem tuddsz ebben segíteni?
Phenom II-nél valahogy egyszerűbb volt ez[ Szerkesztve ]
-
zed1983
őstag
válasz szacsee #17414 üzenetére
Szia!
Abszolút nem tudom ezt a dolgot!
De próbáltam már, hogy PCI-E vagy IGP volt beállítva és úgy sem ment!
Nem tudom Alaplap függő vagy bios függő-e ez a dolog!Akkor próbáltam az összes beállítást de sehogy sem jó!
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Mankó
veterán
válasz szacsee #17351 üzenetére
Jelenleg semmivel nem játszok PC-n, s nem is szándékozok egy jó ideig. A játékigényemet teljesen kiszolgálja az xbox.
Tömöríteni, konvergálgatni se szoktam, viszont igényem a fickós gyors rendszer, ami most egy SLC-s SSD-n foglal helyet. Gyors a rendszer alapórajelen is, de most hogy visszaraktam a 8*500-as beállításokra, mintha megtáltosodott volna. Szóval nem szeretnék belefutni abba a hibába, hogy i3-at veszek és lassabb lesz a megszokottnál (pl. 8*500as beállítás) a rendszer.
Ez valójában a kérdésem lényege.(Persze az egész csak akkor esedékes, ha a teljes áfát visszakapom. Ha nem, akkor marad az i3.)
-
szacsee
nagyúr
válasz szacsee #17315 üzenetére
Fejlemény van.
A rosszalkodó konfigból a 2105-öst betettem a régi deszkámba (P67 Pro3) bios reset nem volt. Elindítom, de nem indul. Leállítom, AC dugó kihúz, cmos reset, AC vissza, power on, beindul. Win felismeri az új HW-t restartot akar, mondom ok csináld.
Elkezd restartolni, de restart előtt lefagy (kép megáll). Na frankó, power 6mp-ig leáll. Indítom és többször is más-más hibakódot ír a debug led, de össze-vissza. Nagy nehezen betölt a win, Aida 64 indít, csak cache stabilitásteszt, merevre fagy az egész.
Gép leállít, kihuz, félrerak.
i3 2100 proci berak (ami a P67 Pro3-ban volt) a H61-es deszkába, pöcc röff indul, win feláll.
Aida 64 indít cache teszt elindul. Win kicsit szórakozik, bár a másik proci hagyatéka is lehet.
2x4Gb Vengeance bepakol, pöccre indul, biosba be, 1333Mhz-re beállít, minden default, win települ öröm-e bodottá. Erről írok most éppen. Eddig minden rendben van a vassal.
Felrakom a frissítéseket és kis stabilitás teszt. Eseménynapló általában driverek felrakásáig tele volt hibával, kritikus hibával. Jelenleg 4 figyelmeztetés van és 2 hiba, ami többsége minden gépnél előfordul (más alkalmazást használó modul, hálókártya driver nélküli Upnp hiba stb...) Nemsokára visszarakom a 2x2Gb Kingmaxot és teszt után a P67-be visszamegy a 2100 is. Ha mindenféle rendellenesség nélkül indul bios reset nélkül és Aida is jó lesz, akkor holnap elindítom a gariztatást. -
Qru
MODERÁTOR
válasz szacsee #17308 üzenetére
Win alól nem ellenőrzünk ram-ot, mert nem ad 100%-os bizonyosságot rgo sz@rt se ér kb (ugyanis a win által lefoglalt memó tartományt nem ellenőrzi egy ilyen win alól futattahtó progi sem, egyszerűen az OS nem engedi hozzányúlni).
Goldmem vagy Memtest, kombinálva a tutkó.#nincsbennetarcsi
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz szacsee #17304 üzenetére
Érdekes jelenség, mert a deszka sem egy háklis fajta, meg ezekkel a memókkal sem szokott semmi gixer lenni. Biosban próbáltál már valamit szelidíteni a beállításokon? Feszültség, időzítések, etc.... ?
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
helkis
veterán
válasz szacsee #17304 üzenetére
jártam már úgy p31-es vagy g33-as lapban amin 4foglalat volt, hogy 2ram mellé akartam még 2db-ot tenni, de nem ette meg egyben, külön-külön, vagy kettesével meg igen. a válasz igen egyszerű volt: "supported only 4 bank".. tehát vagy 4db 1oldalas, vagy 2db 2oldalas rammal lehetett feltölteni a lapot.. nézz utána a könyvében, milyen spórolásokat hajtottak végre asrocknál, bár ez elég erős lenne, ha 2db 2oldalassal se menne.. de már mindent el tudok képzelni.. ha nincs ilyen korlátozás, akkor kompatibilítás..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
fsb1000
nagyúr
válasz szacsee #16082 üzenetére
Ezt a kérdés passzolnám. A kételyeim fenntartom az ilyen jellegű mérésekkel kapcsolatban, ha a különböző alaplapok között csak pár watt mérhető hálózati fogyimérővel.
Az egészen más kérdés, ha a saját rendszerünk méricskéljük ilyen módszerrel és mondjuk mérünk load 250W-ot, aztán állitgatunk a feszeken és már csak 240W.
A ketttő összehasonlítható.(persze a másik is összevethető valamiképp, de nem platformszintű eredményre jutunk, hanem csak az adott lap+cpu párosokkal kapcsolatos fogyi viszonyokra)
-
fsb1000
nagyúr
válasz szacsee #16079 üzenetére
A tesztekből valóban az olvasható ki, hogy a többfázisú lapoknál nagyobb az üresjárati fogyasztás.
De olyan tesztet még nem olvastam, ahol ezt a többletet egyérteműen a feszszabályzóra "bizonyították" volna. A többfázisú lapok felszereltsége általában gazdagabbb, több áramköri elem helyzkedik el rajtuk, nyilván azok is növelik az alapjárati fogyasztást. Fogyasztás szempontjából akkor sem hasonlítható össze megfelelő pontossággal két alaplap, ha user szempontból közel azonos a felszereltségük, de különböző áramköri megoldásokkal nyújtják ezt.Az alaplap+cpu nyugalmi fogyasztásmérést elég nehéz pontosan végrahajtani különböző konfigokban, ha a hálózati betáp résznél mérjük, mert a táp jósági foka (esetleg a cosfi is) befolyásolja a mérés, valamint a háztártasi fogyasztásmérő hibahatára is elég nagy.
Arról nem is beszélve hogy a HDD-k, VGA-k nyugalmi fogyasztása is torzíthatja az összehasonlítást.Egy konfigon belül (azonos táp, azonos komponensek) lehet jó összehasonlításokat végezni és következtetéseket levonni a nyugalmi állapot és a terhelt állapot között.
------Konkrétan a cikkről, illetve a Sandy vs Liano teszt részéről:
Úgyanaz a "trabant" effektus, mint NVIDIA vs ATi tesztekben.A cikkíró ár-kategória szerint hasonlítja a CPU-kat, 2 magosat 4 magossal.
Ez szerintem alapvetően torzíthatja az eredményeket és a végkövetkeztetést is.
(mégha a cikkben továbbra is a Sandy ajánlott)
Illetve arra jó, hogy meg lehessen állapítani az AMD cpu-ja azonos árban alig lassabb a Sandynál.A fogyasztás már csak hab a tortán... ott talán úgy kellett volna fogalmazni, hogy a cikk készítője által alkalmazott konfigurációkban állnak elő ezek a viszonyok.
Mert amikor pár wattnyi különbséget mérünk két rendszer között az nem feltétlenül a CPU vagy platform többletfogyasztására utal, hanem az adott lapé is lehet, amely "gazdaságosabbra" cserélhető... és máris ellenkező tartalmú következtetés vonható le. -
ÁdiBá
veterán
válasz szacsee #15961 üzenetére
Én igazából akkor leszek erre kíváncsi mikor kijönnek az új videó kártyák PCI-e 3.0 támogatással.
Belerakják egy 100% kompatibilis PCI-e 3.0 (X79) illetve egy PCI-e 2.0 (P67-Z68) lapba hogy milyen különbségeket tapasztalhatunk.
Szerintem parasztvakítás a 3.0 egyenlőre.
Majd 2-3 év múlva lehet elérik azt a sebességet a grafikus processzorok hogy már kevés lesz a PCI-2.0.ÁdiBá
-
N_A_S
veterán
válasz szacsee #15954 üzenetére
Úgy tudom az ASUS azért nem dobott ki eddig Gen3-as deszkát, mert várt az intel hivatalos bejelentésre, de már az ASUS is nyomja a Gen3-as lapokat, így több mint valószínű hogy gyártótól függetlenül menni fog az Ivy.
Gen3-as PCI-E -t meg nem a VGA-k fogják kihasználni elsősorban, még a mostani 8x -os PCI-E sávszél sincs jelentős teljesítménycsökkenés.
A Pastranas videó nagyon nagy!
https://tinyurl.com/phnas
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szacsee #15724 üzenetére
Lekapcsolja, különben nem lenne semmi értelme ha ugyanúgy idle-be menne a diszkrét vga. Akkor csak hátránya lenne, hogy csökken az FPS szám játékban ha az IGP is be van vonva (még ha csak jeltovábbításra is).
mod:
Akkor én is rosszul tudtam. Vitru monnyon le.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Zso2
őstag
válasz szacsee #15622 üzenetére
Én a pro3-m választanám a jobb,nagyobb memhely miatt.. hátha lesz olyan hűtőd 1x ami miatt arréb kell rakni 2 slottal...
szerk: látom már 2-en erre szavaztunk.
[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
ffodi
veterán
válasz szacsee #15622 üzenetére
Z68pro3-M. Ennek kicsit több szolgáltatása is van. +-1 fázis ide vagy oda, szerintem ez jobb. Ráadásul(lehet, hogy hiba), de a Z68M-nél nincs a támogatott fícsörök között a Vcore állítás, míg a másiknál fel van tüntetve.
Szerk.: Illetve 4 ram vs 2 ram slot.
[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
válasz szacsee #15553 üzenetére
Ha jól tudom H-s lapban nem tudsz szorzót emelni K-s procival. Illetve korábban felmerült, hogy a NEM K-s procit hogyan lehet tuningolni. Ha minden igaz, akkor ezeknél csak bclk-t lehet emelni, és ugye megnő a turbo órajel, de az csak 1 magra fog vonatkozni(a max órajel), szóval ezért éri meg a K-s proci(ez nem feltétlen neked szól ).
katt777:
Úgy is jó a PLL.
Igen, System agent=VCSA.
LLC=Loadline Calibration, igen.
Offsetet nyugodtan használhatod, jó "találmány".
Igazából csak szorzót kell állítani, de a feszültség finomhangolása mindegyik platformnál az egyik legkényesebb pont.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz szacsee #15511 üzenetére
Többet is lehet emelni. +6MHzX34 máris +204MHz a proci sebességében. A nálam lévő ASUS lap kapásból 103X37-tel indult defaultban, és semmi gondja nem volt (4 magra turbóval). Eddig a 105-tel is annyi volt a probléma, hogy gyári hűtővel túlmelegedne. De nem jól emléxem, hogy nem 4GHz volt az a tuning?
ffodi: VCCIO-t 1,075V-ra emelve 2x4GB-on is stabil lett végre a gép, viszont 39X szorzóval már 1.125V sem segített. Oda mit kellene emelni? Vagy már a procinak kéne fesz?
VCCIO-nak (asszem ez itt a VTT) mennyit lehet max. adni?Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz szacsee #15511 üzenetére
Pont ezen értetlenkedek: Az i5-2400 szorzózáras proci, a turbo core speed is "csak" 3,4 GHz. BCLK-tuning kb. semmit nem ér.
Akkor a kollégának a szorzózáras procija a P67-es alaplapjában hogyan megy "simán" 4GHz-et???kieg: nem akarok tuningolni, csak - mivel az Intel procikat nem ismerem - némi tudásra vágyom...
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Winne
nagyúr
válasz szacsee #10490 üzenetére
Nemsokára rendelünk mi egyet haveromnak, csak most nézegetem, hogy melyiket is kellene a 2500k mellé neki. Ne legyen drága, de legyen jó, bírja a tuningot és nem kell cf/sli neki.
Emellett kell majd valami jó procihűtő is hasonló paraméterek mellett, ami elég lesz a cuccnak.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
nagyúr
válasz szacsee #10487 üzenetére
Az ASUS Rampage II Extreme 16 fázisához képest a III Extreme "csak" 8 fázist kapott, mégis stabilabban húzható (köszönhetően a digitális vezérlésnek) tehát nem minden a fázisok száma.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
diegho
nagyúr
válasz szacsee #10312 üzenetére
Nekem volt saját gépben P35-S3, DS3, C-DS3R, P45-DS3, UD3R és az Asus P5K/EPU mindegyiknél kevesebbet evett. Ezek mellett persze egy rakás másik lapot is teszteltem lévén boltos voltam és meglepetésemre alap órajelen egy G31-es asrock volt az akkori 9600GT mellett a leggyorsabb és legkevesebbet fogyasztó és leghűvösebb. CS:Source beépített tesztel, superpi-vel és winrar bench-el mértem ezeket.
-
gézu
őstag
válasz szacsee #10307 üzenetére
Kösz, hogy utánanéztél , akkor eggyel több fícsör, ami sz@rt se ér. ; visszakapcsolok minden cpu-s cuccot és megnézen mégegyszer azt az idle fogyasztást. Most már kíváncsi vagyok, megy-e lejjebb.
Ja, és nem b@szott le senki senkit. Ha tudtam volna a választ, nyilván leírom.[ Szerkesztve ]
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
Milka 78
nagyúr
válasz szacsee #9727 üzenetére
Lehet így teszek,még ez képlékeny dolog.Memória jó lesz,mert a PH-n a SB-s tesztekben végi ilyet használnak.AMD-ben cl7-en mennek,de itt csak cl9-lesz valószínű az említett 1.65v-s határ miatt.CF szellőzés ügyben ezért is választottam az MSI-t,mert megfelelő a felépítése,a 8-8 meg bőven jó a 6870-eseknek(mint most is).Ha az i7-ből erősebbet adnának ki az nem nagyon izgatna,lévén gondolom ugyan ott lenne a vége(955be vs.970be,még is ugyan ott van a végük).A HT része ami izgat,mert elég sokat konvertálok hd anyagokat és ott a 8 szál már jól jöhet.Hozzáteszem pot nem érdekel ha kicsit tovább dolgozik."Ha elfogy a kraft a 2500K-ban akkor a 2600K is kevés oda".Na ez viszont lehet,hogy igaz,mert nem érzek olyan eget verő különbséget.Még alszok rá egyet
Köszönöm neked és minden kollégának a válaszokat,ötleteket,tapasztalatokat!
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz szacsee #9724 üzenetére
Na igen az AMD vonalhoz volt szerencsém Az AM2-es lapoknál volt jópár álmatlan éjszakám,elmorzsolt könnycsepp,stb...,de mazochistáknak ajánlott! A K-s proci alap a hozzá való lap meg 40 ropi körüli cf-es delkivens lenne.az Asrock és a MSI lapokat nézegettem.Ezek AMD-s vonalon is beváltak nálam+egy rakat tesztet,fórumot,hszt néztem át.A másik szempont a mostani memóriáim használata,mert újra már nincs pénzem.Az MSI és az Asrock megeszi a CSX-eimet a tesztek,tapasztalatok szerint.
D1Rect: E-penis növeléshez jól jön az i7! Azt láttam,hogy a 2500-2600-os széria közt szinte nulla a különbség játék alatt,de ki tudja mit hoz a jövő.Lehet hogy jól jön még az a 8 szál hosszú távon,de amúgy ezen még én is matekolok.Attól félek,hogy 2500k-t megveszem,majd jön gy kósza rövidzárlat a fejemben és úgy kelek,hogy nekem i7-kell I5-elad,i7 megvesz...lehet jobban járok ha a sor végéről választok egyből és legalább nem lesz min kattognom
[ Szerkesztve ]
-
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz szacsee #9371 üzenetére
A VGA volt hibás! Kicserélték gariban és azt mondta a srác a nagykerben, hogy van ilyen hiba!
Köszönöm azért a segítőkészséget.
Megpróbáltam egyébként amit javasoltál (emeltem a mem feszen) de nem segített!A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
XaraX
addikt
válasz szacsee #9431 üzenetére
Badarság az egész, nem kellene X tábornak, meg anti X tábornak lenni egyáltalán.
Ha valami jó, el kell ismerni, ha valami kevésbé, azt is.
Egy-két éve tuti nem vettem volna asrock lapot saját részre, az is biztos.
Viszont az is igaz, hogy jelenleg is birtokolok egy alaplapot, aminél jobb az én véleményem szerint arra a foglalatra nem sok gyártódott, ( 3 év alatt többször raktam a helyére másikat, de mindig visszakerült ), mégsem mondom azt, hogy csak az a gyártő a tuti.
Ha valami nem tetszett, gyorsan kikerült a gépemből, volt, hogy egy hónap alatt 5 lap is jött- ment.
Ez sem maradhatott volna, ha nem hozza az elvártat. -
SVLaller
senior tag
válasz szacsee #9371 üzenetére
Szerintem is érdemes ezt megnézni, az 1. hozzászólásban is ott vannak a fesz értékek, 1,425V a min. RAM feszültség. + átmozgatni mindent, kontakthiba is lazán lehet, akár a tápon lévő csatiknál is.
[ Szerkesztve ]
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest