Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
okiman
tag
válasz
okiman #35047 üzenetére
A Note 2 lett a befutó. Rendelhettem volna az S4-et havi 200Ft lett volna a különbség az S4 javára vagy az Xperia Z-t ez olcsóbb lett volna havi 600-al. Tehát nem az ár döntött. A Note 2 nagy de ha melléraktam az S4-et nem túl sok a különbség. Buzeráltam ma a kolléganőm S4-ét valahogy nem jön be a forma. Tudom, hogy tuti hardver meg minden de nekem nem tol akkora hype-ot az S3 után ami aztán abszolúte 1 kerekített forma. A Z? Megijedtem a kijelzőtől full hd, de zabálja a delejt, valamint a tesztekben sem dícsérték agyon. Tehát maradt a Note 2. Remélem jól döntöttem.
-
okiman
tag
Üdv! A munkahelyemen lehetőségem van új készülék vásárlására, melyet havi részletekben (max 4e Ft) kell kicsengetnem. Csak nem tudom melyik mellett döntsek: SGS4 LTE, Xperia Z LTE, Note 2 LTE ezeket néztem ki. De melyik legyen? ( Az S2-t megtartom max az asszonyé lesz ). Tudnátok segíteni?
-
okiman
tag
Mivel nekem utólagosan függetlenített az S2-m ezért várhattam Én napestig az OTA frissítésre. Az igazat megvallva kicsit be voltam tojva, hogy téglát csinálok a telefonomból, de szerencsére nem ez történt. 4.0.3. XXLPQ-ról fríssítettem 4.1.2 XWLSS(független XEH)-re, a következőképp: ICS root, efs mappa kimentése, majd full wipe/FR, ezek után Odin3 v 1.85-be betallóztam a téma összefoglalóban leírtak alapján az én s2-mhöz való JB(XEH)*.tar file-t és 3p29mp várakozás után mer fent is volt a stock JB. Ezt követte SIM pin+Google szinkron. Az app-jaimat Én PC-s Play-ből raktam vissza, mert nekem így volt egyszerűbb ( csak bekattintgattam, hogy mi kell aztán szépen wifi-n magától felrakta frissítette az appokat). Teszteltem: az Antutu v3.4: 10348-at dobott(full stock no tuning+gyári akksi). Telefonálni tudok, nem zárt vissza, iGO Primo hibátlan, wifi fagyás megszünt, gyorsabbnak stabilabbnak érzem. Akksiidőt majd meglátjuk.
-
okiman
tag
Létezik az, hogy nekem azért nem jön ota frissités mert utólagosan függetlenitett a telefon?
-
okiman
tag
Most van kint nálunk a szervizfutár. Független JB-t még Ő se tudja mikor érkezik, viszont a Telenoros JB-t ajánlotta felrakni. Egyrészt azért mert nincs telenyomva a sok sallanggal max kapsz+ba 1 Deezer-t, másrészt a független teló ( utólag függetlenítettre is igaz ) nem zár vissza.
-
okiman
tag
Ilyet kaptam ma facsén:
"140 millió okos telefonra telepítettek kémszoftvert - maguk a gyártók!
Robbant a hír: számos Android, Nokia, Samsung, Blackberry és iPhone készüléken a szolgáltatók rootkit-et helyeztek el. A rootkit a felhasználó tudta nélkül a beírt szövegek, jelszók, bankkártya-adatok, e-mail-ek, SMS-ek tartalmát továbbítja harmadik félnek.
Több szolgáltató kénytelen volt bevallani, hogy megfigyelés alá helyezte előfizetőinek okos-telefonjait, naplózva róluk minden lehetséges adatot. Ők persze csak a mi érdekünkben cselekedtek, hogy az összegyűjtött adatokat elemezve javítsák szolgáltatásaikat, mondják. Körülbelül olyan ez, mintha a postánál felbontanák a leveleinket – kizárólag a mi érdekünkben, a jobb kiszolgálás végett.
Valószínűleg kevésbé kell aggódnia annak, akinek úgynevezett „főzött” ROM van a rootolt okos-telefonján. Aki nem tudja, hogy ez mit jelent, annak valószínűleg gyári ROM fut a mobilján. A rootkit-et mindenesetre le lehet leplezni az Android Marketről ingyenesen letölthető Voodoo Carrier IQ detector, vagy a CarrierIQ Spy app-ok segítségével. Az eltávolításához vagy magunk látunk neki például Root Explorer f&aa cute;jlmenedzser segítségével, vagy joggal kérjük meg szolgáltatónkat, hogy szíveskedjék eltávolítani a kémet.
De rögtön!
Tulajdonosuk tudta nélkül lehet fényképezni az iPhone-okkal, Blackberry-kkel"Vácáp?
-
okiman
tag
Üdv! Az XXLPS (ICS) romról kérnék információt, ugyanis 1 barátomnak ez van a telóján. Nem találok róla magyar nyelvű infót. Létezik az, hogy ez 1 legális frissítés lehetett?
-
okiman
tag
válasz
zoleeno1 #10708 üzenetére
Honnan látod hogy nincs rajta gari ( 1ébként télleg nincs ) ? Ha frissítek akkor a függetlenhez valót kell felraknom? ( nem tudom melyiket dobja fel frissítésnek a szerver ha OTA-n akarok frissíteni, a függetlent vagy a T-Mob-ost ) Gondolom ha esetleg visszazár el kell vinnem 1 "hozzáértőhöz" aki megoldja ezt a problémát.
-
okiman
tag
Houston... van 1 kis probléma... Az S2-met függetlenként vettem az alábbi képen látható alapsáv és kernelverziósan. Ma bevittem a Samsung Mobile pontba megnézetni, hogy a hivatalos JB-re való frissítés előtt ( nehogy pofára essek ) biztos független-e. Hát nem. Alapból T-Mobile-os és nagy valószínűséggel függetlenített mert a Telenoros céges kártyámmal használom. Ráadásul 1 nagyon jó barátomtól vettem, aki szintén Telenoros kártyával használta, és már ő is használtan vette, csak vett 1 új LG NEXUS-t. Kérdés:hivatalos JB-re való frissítés esetén megszívtam, mert visszazár a telefon T-Mobile-osra? Vagy van esély rá hogy nem? Mi ilyenkor a teendő ( T-Mob kártyát a céges használat miatt nem áll módomban venni mivel az egész cég Telenor csomagos )
-
okiman
tag
Jól tudom hogy holnap jön a hivatalos JB?
-
okiman
tag
válasz
Richard! #8526 üzenetére
Félreértés ne essék nekem se tetszik, de sokat szoktam navizni és utálom a töltőkábelt a műszerfalon. Meg aztán mikor vettem a telefont, benne volt az árba a 3200-as akksi + a hátlap + kaptam 1 szilikontokot aminek most szabaddá tettem a hátát az akksi miatt. ( megvan az eredeti akksi+hátlap+vettem 1 új szilikontokot )
-
-
okiman
tag
mikor jön mááááár a hivatalos magyar JB ?????
-
okiman
tag
Üdv! Mivel még teljesen gyantaszűz vagyok JB frissítés témában ezért kérdésem lenne.
Telefonom adatai:
4.0.3
Alapsáv verziója:I9100XXLPQ
Kernelverzió:3.0.15-I9100XXLPQ-CL223505, se.infra@SEP-94 #3
Build száma: IML74K.XXLPQ
PDA: LPQ / PHONE:LPQ / CSC:LPD (COA)
Függetlenített készülék(infom szerint T-Mob volt), nem root-olt készülék.
Kérdés: Fel tudom rá rakni a frissen kijött spanyol JB-t? Vagy várjam meg az eredeti magyart?
bocs ha láma voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Ukrajnai háború
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest