Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
proly01
őstag
Hát nem....
Valamit szerintem elszámoltál.Mikor feltettem éjjel akkor az új rommal 75% on jött vissza aztán reggel 5 ig tettem bele ezt a másfél óra kijelzőidőt amíg nézegettem állítgattam stb.Ekkora olyan 65-63%% ra merülhetett. Aztán lefeküdtem aludni felkeltem és 61% on volt.Szóval gyakorlatilag másfél óra kijelzőidővel plussz a deep sleep el (7óra) együtt csak 14% ot merült
így már egyből jobban hangzikDe mondom ez még fake mert nem tudtam kalibrálni az aksit fel sem töltöttem még teljesen 100% ra és rá is töltöttem usb vel ment közben míg feltettem a képeket stb stb....
De azt kijelenthetem most jelen pillanatban klasszisokkal jobban bírja szvsz a leakhez képest.Azt feltettem(asszem 96% körül jöhetett vissza) szét nyomkodtam olyan 70%(már ez furi volt) körül lehetett aztán hozzá se értem,egyszer csak hívtak felvettem a telefont beszéltem kb 5 percet és azt látom már 6% ot merült mondom viccelsz bolondozol
Na megyek havat hányni
edgelaszlo
Akkor lehet megy fel....ááááá...de egy PhilZ féle jobb lenne azért szerintem már csinálja
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Diablo 3
- 3D nyomtatás
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest