Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eclips21
őstag
koszi a valaszokat akkot user error volt az aksi merules, fel is teszem, lehet akkor cm11-el
-
Eclips21
őstag
ki milyen kernelt hasznal mostanaban ami tudja a BLN-t mert apolo, gustavo, unoffical dorimanx, mindel baj van
dori fagy gustavo neha kikaocsolja a bln-t, apolo zabalja az aksit 4.4re kene vagy az a baj hogy unoffical slimkat(slimsabern) van alatta?
-
Eclips21
őstag
válasz
Just_Reboot #40589 üzenetére
lehet nem megy 4.4.3-n próbált a snapshot utolsó kiadásával az még 4.4.2
ezt a Dorimanx-et próbáltad? V10.43v112
-
Eclips21
őstag
válasz
Burt1793 #40400 üzenetére
nem, mert tegnap raktam fel a 4.4.3-et rá
(#40401) logarithm ja elég baba teló volt, 1hete cserélte le G2-re pedig megjelenéskor vette jól bírta vele.
Amúgy v112 hogy szuperál nálad? mert nála katasztrófa 3 raktam újra a telót cm11 slimkat (egy új egy régi) de állandóan újra indult főleg töltőn és van hogy csak behal se kép se hang -
Eclips21
őstag
Szereztem egy Nexus 4 et nagyon olcsón németországból, háááát mit mondjak ezt nem mertem írni a nexus topikban, de olyan előre 2 lépést vissza 1et érzésem van. Sose láttam előtte ilyen telót de ez szánalom bárcsak S3-t vettem volna de azok drágábbak voltak XD. Erő van azonkívül semmi más kínai teló szindróma jó proci minden más szar XD, haverom 8MP-es Samsung Ominiája jobb képet csinál, nem vicc!! Szerintem meg is szabadulok tőle és marad az S2
-
Eclips21
őstag
válasz
Just_Reboot #40251 üzenetére
knox csak s4-en van alapértelmezetten a s5-ön ha jól tudom nincs csak telepíthető de aszem fizetős is
-
Eclips21
őstag
válasz
mAtThEw0319 #39053 üzenetére
itt a CM alapú ASNET nem valami friss XD
szerk:
logarithm írta nemrég hogy itt a második rom CM alapú és friss(#39057) mAtThEw0319 nálam is az szokott lenni XD azért használtam Apolo-t de szoktam olvasni hogy valaki azt használja de ezek szerint mégse jó
-
Eclips21
őstag
válasz
mAtThEw0319 #39051 üzenetére
asnet miui itt van patch vagy benne van alapbol
-
Eclips21
őstag
válasz
mAtThEw0319 #39034 üzenetére
amit linkeltem az csak a samsung 4.1 alapúhoz jó de itt a többi CM alapu miui-hoz 9-es kell, kitkat hez meg 10es
-
Eclips21
őstag
mi a különbség a 3 MIUI rom között? az első az offical azt látom de elég nagy méretkülönbségek vannak
-
Eclips21
őstag
válasz
mAtThEw0319 #39026 üzenetére
itt van amúgy ha nem állítasz semmit is jó lesz be van lőve alapból, amúgy egy apolo kernel (4-es) is jó lenne mert ami a miui alatt van másfél éves kernel :S pl.: nálam sose működött valamiért mindig apoloval használtam a miui-t
mielőtt feltennéd nyomj egy Kernel wipe-ot
-
Eclips21
őstag
válasz
Falkon1400 #39019 üzenetére
az üveg lapot pucoltad belülről? amúgy próbálhatnál fotózni egyet úgy is hogy szétkapod a telót úgy tutira mehetnél hogy nem csak az üveglap koszos
(#39024) mAtThEw0319 dorimanx kernelben tudod állítani de miért akarod állítani?
-
Eclips21
őstag
válasz
Falkon1400 #39014 üzenetére
nekem be volt azva a telom es utana volt 2 ilyen foltom, szetszedtem megpucoltam es mar jo
-
Eclips21
őstag
SlimKat features csak nekem újdonság? pl.: dulpa érintés a státuszbáron és kikapcsol a kiejlző
-
Eclips21
őstag
válasz
djmysticboy #38312 üzenetére
a romrol akarsz egy komplett mentest kesziteni amit keaobb viassza tudsz tenni? akkor igen csak recoverybol lehet
-
Eclips21
őstag
válasz
BBandigyerek #38269 üzenetére
ha annyira sebességet akarsz SlimKat + dorimanx kernel ( V10.43v94 stabil) és lefosod a bokád XD, tegnap frissítettem hát valami eszméletlen a futó alkalmazások menü meg irtó jó lett
-
-
Eclips21
őstag
na bakker láttátok az új bucsus S5-t? komolyan mondom itt a vége, nem lesz több samsung telóm. Annyi sz@r van benne hogy semmi nem működne egy costum rom alatt ha egyáltalán fel lehet rá tenni S4-ből kiindulva kétlem hogy gari vesztés nélkül feltehető rá. Ilyen szarokkal növelik az árát ahelyett hogy fémből csinálnák az egészet. Csak én akadtam ki ezen ennyire? a kamerája jó de a többi parasztvakításnak is sok
-
Eclips21
őstag
válasz
painkillerx #37403 üzenetére
a lakasban azert talal gyorsan muholdat mert netrol lekeri a helyzetuket (gondolom van wifid es fel is volt csatlakozva) amugy valahogy lehet frissiteni a muholdak helyzetet mert egy fileban tarolja a telo ha jol tudom
-
Eclips21
őstag
válasz
Just_Reboot #37382 üzenetére
XDA-n van fent ingyenes verzio a topikjaban
-
Eclips21
őstag
válasz
Just_Reboot #37372 üzenetére
Miert ne fogná? Ra kell nyomni hogy eu fekvenciat nezze de aszem ra is kerdez elso inditaskor (rootolt telo kell hozza)
-
Eclips21
őstag
válasz
fcbarca #37367 üzenetére
ha romolsz semmi esetre ha meg nem romolsz minek kiadni pénz azért a 5% plusz sebességért amit kidob az antutu, én ha váltanék minimum 720as kijelzős telót vennék
(#37366) logarithm fel is dobom amúgy szoktam kernelwipe-ot csinálni, de md5 ellenőrzést nem
leszoktam róla mert sose volt rossz érték
Más: voltam diákmeló és lehet fülhallgatóban lenni így feldobtam a spiritFM-et és ~8óra 40percet ment mert a telóhoz nem nyúltam csak kihúztam a fülemből amikor untam és munka végén 26%on volt az aksi, nem hittem volna hogy kibírja. Másnap ugyan ez de míg előzőnap ki volt nyomva a wifi most bekapcsolva maradt és munka végén mikor pont lejárt a műszak kikapcsolt a telóm
szóval kb most is ~8óra 40percet mehetett, azt hittem kevesebb kraftot eszik a wifi főleg úgy hogy nem is volt sehova felcsatlakozva
-
Eclips21
őstag
Kernel csere segit, de en ugy tudom hogy mar a cm kerneleben regota benne van hogy szep legyen a kepe, a dorimanx kerneleben tuti benne van, de szerintem a tobbiben is (gustavo, apolo)
Zoo84: tuti hogy szoftveres, megoldas hogy gyari beallitasok visszallitasara ranyomsz de torolni fog mindent, esetleg lehet hogy javitva van a hiba az ujabb kiadasokban tedd fel az utolso gyari romot
-
Eclips21
őstag
válasz
Doctor46 #37200 üzenetére
Ha odinnal rootoltált valószínűleg nem jó kernelt szedtél le és ezért nem indul el a telefon, de attól a recoverynek be kell jönnie próbáld meg behozni, ha nem sikerül 3 fájlos repartal és ne odinból rootolj hanem philz kernellel recoveryből amúgy ha rákerestél volna csak én leírtam már 10 legalább hogy hogyan kell csinálni
plusz ha philz kernellel csináltad volna akkor még sárga háromszög se lenne
-
Eclips21
őstag
válasz
.zSoLTi. #37103 üzenetére
EFS menteshez csak egy filekezelo kell amivel lemented a telefon gyorebol az EFS mappat.
4.4 hez hogy feltudd tenni egy uj verzioju cwm-re van szukseg ezert elotte fel kell tenned a 10.2 majd(advance reboot recovery) es utana minden ugyan az rom es utana a gapps plusz esetleg egy kernel de vigyazz a 4.4 nem az igazi meg. -
Eclips21
őstag
válasz
.zSoLTi. #37065 üzenetére
Miert a 10.1et hasznalod mikor a 10.2bol is van mar vegleges verzio? Amugy egy ujrainditas nalam megszokta oldani bar, miota a GS2ROMNUKE-t hasznalom ami torol mindent amit az elozo rendszer hatra hagyott nem volt ilyen gondom. Szoval inditsad ujra ha nem lesz jo valaki ir valami okossagot meg. Van valami media fix is de en sose hasznaltam
-
Eclips21
őstag
válasz
Just_Reboot #36906 üzenetére
Hat akkor utana kell olvasnod mert azt nem tudom hogy lehet feltenni
Ha csokkented a feszultseget nem lesz baja sose max lefog fagyni mert nem kap eleget a mukodeshez group 3 vagy nagyobbnal szerintem birja a proci a -50mV-ot siman. Chech CPU Voltage Group gombra nyomjal ra es mifogja irni milyen procid van
-
Eclips21
őstag
válasz
Just_Reboot #36897 üzenetére
Dorimanx-el tudod megcsinálni de nem 100%-os mivel a régi recovery miatt 2. romnak csak 4.3 as romot tudsz feltenni és abból is csak mali v3-ast
szóval:
- felteszed a CM11 vagy OmniRom 4.4 stb
- felteszed a dori kernelét (majd be is hozod reboot recovery re nyomva)
- megkeresed a menüben hol van a 2nd rom flashelése felteszed pl.: CM10.2 ami mali v2-es
- mivel mali v2-es romot tettél fel ezért hogy be is bootoljon kell a mali v3-as patch (SlimBeam mali v3-as a többi mali v2-es)
- gapps ugyan úgy külön kell mind2höz
- bootolosnál beugrik egy menü és hangerő gomba tudod váltani melyik bootoljon tovább, ha lassú vagy( ~5sec)
az első rom fog indulnivalahogy a 4.4 is felmegy 2nd romnak aszem ha klónozosára mész de akkor nemtom hogyan tovább ezt még nem csináltam
lehet hülyeség
-
Eclips21
őstag
válasz
ravensky13 #36608 üzenetére
-
Eclips21
őstag
válasz
banuszzs79 #36466 üzenetére
Es a terero, wifi jel erossege hogy alakul?
-
Eclips21
őstag
válasz
Daemos #36346 üzenetére
Ezen nem lehet segiteni valamiert elengedte a ragaszto, nem melegitetted fel a telefont? Nemtudom hogy lehetne segiteni rajta de ha hajszaritoval meg melegited es jol megnyomod a kijelzot hatha jobb lesz de lehet rosszabb lesz csak, ha gris vidd be minnel elobb es kicserelik.
-
Eclips21
őstag
válasz
Kékes525 #36161 üzenetére
te 10.1-en használod? mert nekem 10.2 maliv3 nincs már olyan hogy sound fix, amikor szoktam babrálni akkor nálam eddig mindig jó volt a reset, melyik verziót használod? lehet azzal van a baj.
Jumbozorz: tedd fel az utolsó verziót azzal nem lesz unexpected error probléma, bár nekem akkor is működött a BLN CM10.2 maliv3 al
-
Eclips21
őstag
válasz
Kékes525 #36152 üzenetére
En alapom hasznalom neox-t hasznaltam egy darabig es szerintem gyorsabb a telo tole legalabbis benchmarkok alatt. Mint elottem is irtak dori kiszorta volna mindet es azt is hallotam lehet ki is fogja a stablet valtozatban. Ha idot akarsz nyerni tedd a procit 1000MHz-re es/vagy UV-t allits be CPU-ra GPU-re sokat segit, -50mV szerintem siman bir (nekem igen) ha legalabb 3as tipusu besorolasban van a cpu-d
-
Eclips21
őstag
Mar parszor kerdeztem, de most ujra megkerdezem. A Wifi Direct miert nincs 10.2 alatt 10.1 alatt meg nem mukodik most hogy kint van a forras se jo ez miert van??? Cyanogenek ennyire lesz@rjak a telot? Neat romban muxik?
-
Eclips21
őstag
Csak nekem ujdonsag a csokkentett mod? Ha hosszan nyomom az ujrainditast bedobja hogy csokkentettmodban indithatom ujra.
-
Eclips21
őstag
Szerintem flejtsed el azt a gold batteryt ha kicsit is utana olvasnal tudnad miert mondom, amugy 1000 - 1500 kozott aruljak ebayen ennyiert nem kell sokat varni. Amugy meg a gyari aksi kapacitasa is csak 1-2%ot eshet 2ev alatt ha nem hibas, feleseleges ujat venni max gyaris 2000es de az meg tul draga, nekem 4ora kijelzo ido szokott osszejonni vele ugy hogy wifin netezek nem jatszok.
-
Eclips21
őstag
Kíváncsiságból feltettem infeckted_ CM11-es romját + dorimanx kernelét hát a p*fám leesett
hogy lehet ilyen gyors?
de vagy 10* lefagyott és hot rebootolt is egyszer. Szóval megy vissza a 10.2, de már izgulok mi lesz belőle
Gustavo kernelét próbálta valaki? infected_ istenítette egyik nap.
-
Eclips21
őstag
válasz
logarithm #35774 üzenetére
Nem is használok semmilyen 4.4 csak olyan fura hogy nincs. Írtátok már párszor hogy befejezik a 10.2 és utána lesz, de szerintem a kamera még mindig összesz@rja magát ha fényképezek 20at egymás után vele(végtelenségig zoomol és belő egy képet).
Azt hallottam csak limitált kiadású lesz, de van belőle sima verzió is, ja és aki azt megveszi ilyen kamerával
... nagyon ronda
-
Eclips21
őstag
wifi direkt működik valamelyik ne gyári romban?
-
Eclips21
őstag
válasz
banuszzs79 #35595 üzenetére
Elegge kevered a dogokat. CM10.2-t minden recovery(cwm)bol fel lehet tenni. De a 4.4es android verziot csak CM10.2ben levo recoverybol tudod feltenni. Es a 4.4alatti recverybol mindent fel tudsz tenni ugyan ugy mint a 10.2alol xD
-
Eclips21
őstag
válasz
kopi73 #35588 üzenetére
Belső memóriából próbáltad feltenni? tegyél fel egy .tar-os kernelt Odinból Dorimanxnek van belőle, azzal jónak kell lennie. Szerintem a V8-at tedd fel mert gondolom gyári romon vagy. Ha nem indulna el a teló ne parázz csak a recovery-t hozd be és tegyél fel egy CM10.2-t onnét menni fog 4.4 is
-
Eclips21
őstag
S3-t csinált a telefonból csak a kijelző méretet nem növeli XDLesz értesítés vissza jelző (BLN) és jobb lesz a fogyasztás miközben gyorsul a telefon. Tudod huzni a CPU-t GPU-t vagy feszültséget állítani. A lényeg a BLN és a Sebesség szerintem
google-> xda i9100 apolo vagy xda i9100 drimanx
MÁS: Omni 4.4 alatt van csak aza ronda használhatatlan tárcsázó? vagy ez az alap 4.4 es?
-
Eclips21
őstag
Lehet csak nekem újdonság de [CMxlog] tudja már az Omni 4.4 changelogját is.
-
Eclips21
őstag
Próbálta valaki a v10-es Dorimanx kernelt? már jó 4.4 alatt
meg egy kis infó annak aki eddig használta:
8.x support = STOCK, 4.1.y, 4.2.y, 4.3.y, 4.4.y maliv1(STOCK) maliv2 all the rest!
9.x support = 4.1.y, 4.2.y, 4.3.y, 4.4.y maliv2 only!
10.x support = 4.3.y, 4.4.y maliv3 only! -
Eclips21
őstag
válasz
fcbarca #35089 üzenetére
nem a 1600MHz a sok hanem a feszültség ami kell hozzá hogy stabil legyen és ha az túl sok rövidtávon kukázhatod a telódat. Én szoktam próbálkozni, de valami gebasz van az én telómmal hiába állítom 1500ra ami még stabil valamiért antutuban csökken CPU pontszáma ami vicces
de stress testekben órákat futtattam és nem akadt ki ráadásul érezhetően gyorsabb lett. Az antutuval lehet valami. Amúgy GPU-t is szoktam húzni ott írja is Dori hogy 1300mV főlé ne mennyünk. Nekem 1250mV-on is stabil a 440MHz, de nem érdemes húzni csak merül mint az állat inkább alulfeszelni érdemes az legalább jó is valamire.
-
Eclips21
őstag
CM-ben mostanában sok kamerás változás volt most működik rendesen?? mert mostanában egymás után fényképeztem 50oldalt és kb minden 10.nél beszarik, fókuszál a végtelenségig és egyszer csak csinál egy szar képet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Apple Iphone 13 128gb
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 Gb Media Markt vétel KARCMENTES 2026.07.28-ig garanciás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G (8/256Gb) garanciával
- Euronicsban vásárolt Z Fold6 eladó 31 hónap garanciával,de olvasd el a hirdetés szövegét!Köszönöm!
- Iphone 12 pro max 256GB - gyári független - silver
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest