Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
SIMen lévő számokat hogy tudom átmenteni google fiókba? (Gyári 4.1.2)
-
Sanyi.mTs
addikt
köszi, segített egy kicsit.felszabadult kb 150-180MB hely.
nem vagyok műszaki analfabéta, de a flashelés és rom csere távol áll tőlem, páromtól meg még távolabb.
CM-ekkel és a többi ROM-mal az a bajom, h azt olvastam régebben, h mindig van, ami nem működik benne rendesen, így állandóan frissebb ROMokra kell cserélni. a gyári szoftver alatt minden működik rendesen, ami kell.amúgy, amit ajánlottál megoldható gyári rom visszarakásával is, vagy csak CM-mel?
-
Sanyi.mTs
addikt
párom használ ilyen telefont (16GB), a legfrissebb gyári android verzióval (ami talán a 4.1.2). telóban nincs mikro sd kártya.
tegnap frissíteni akart pár programot playen keresztül, de azt írta ki, h nincs elég hely a készüléken.az eszköz memóriában valóban csak 228MB szabad hely van, de a belső tárhelyen van még 9GB szabad hely.
mit tudunk ilyenkor tenni, h frissüljenek a programok?
-
Sanyi.mTs
addikt
párom megkapta az s2-m. az új telómon hiányzanak a megszokott samsung jelzés hangok. honnan tudnám őket letölteni?
-
Sanyi.mTs
addikt
mikor kijött a gyári függetlenre a hivatalos 4.1.2, akkor frissítettem rá. Használtam is 1-2 hétig, nem is volt vele semmi gondom. Majd oda adtam páromnak a telót. Gyári visszaállítás megvolt, gyári TW és néhány programmal használja. Nála már másodszor fordul elő kb 2 hét leforgása alatt, h lemerül a teló a nap folyamán, átlagos használattól. Mind2szer megnéztem és a legnagyobb fogyasztó a Médiaszerver volt. Mikor én használtam nem volt ilyen gond. Pedig se film, se zene nincs most a telefonon.
Nem tudom, h számít-e, de ezekkel szokott játszani: Pou, Where's My Water?, Where's My Perry?Mi lehet a gond?
-
Sanyi.mTs
addikt
hétvégén frissítettem az s2-met 4.0.3-ról 4.1.2-re (OTA-n keresztül)
Ma az ES file explorerrel (3.0.4) próbáltam volna az app-okat lementeni, de "A feladat nem sikerült" üzenetet kapok. 4.0.3 alatt ezzel nem volt gond. Akkor és most se volt se root, se egyéb okosság. A napokban jött frissítés ES-re, de azzal sem akar működni.
Mi lehet a gond? Kellene valamit engedélyeznem a telón? -
Sanyi.mTs
addikt
nekem kies nem jelezi a JB-t.
-
Sanyi.mTs
addikt
sz@rakodik a GPS-em, hogyan tudnám letesztelni, h tényleg döglődik-e?
városban 500 méteres pontosságot ad meg, hiába várok perceket.(#27025) maggi1886076
adataid megmaradtak? -
Sanyi.mTs
addikt
a telefont összepárosítottam a kocsi BT-jével. (gyári beépített)
ilyenkor a gyári google navi miért nem ad hangutasítást? pedig minden hangerő max-ra van tolva a telón. -
Sanyi.mTs
addikt
két hülye kérdés:
melyik fogyaszt többet az akkuból. a 3G vagy a wifi?
ha a wifi nincs csatlakozva, de megy, akkor duplán meríti az akkut? (3G+wifi) -
Sanyi.mTs
addikt
az elmúlt két hétben sokat használtam a telót navigációra (gyári navi és waze) egy samsung autós töltővel (700mA). energiatakarékosan használom a telót, és a következőket vettem észre:
- waze alatt alig tölti az aksit, ha tippelnem kell azt mondanám +1% per fél óra (így inkább autópályán kilövöm a képernyőt, így kicsit jobban tölt)
- gyári (google) navi közben lassan, de merül a telefon, kb -1% per 20 perc.normális ez? (gondolom, h nem)
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
xerintem #12034 üzenetére
milyen bumpert használsz?
(#12055) nggabi:
típust tudsz írni? -
Sanyi.mTs
addikt
errre gondoltál? jónak tűnik, csak az a gond, h tokban használom a telót, és macera állandóan kivenni belőle.
(#11956) xerintem
mi a különbség a sima és a 2-es verzió között?
milyen tokkal használod a telefont?
ha függőlegesen van a teló, nem esik ki, h nincs alul, ami tartsa? -
Sanyi.mTs
addikt
autós tartót ki milyet használ s2-höz?
-
Sanyi.mTs
addikt
gyári, root mentes 4.0.3-at használok és nem akarom rootolni.
a betűkészletekkel kapcsolatban volna pár kérdésem:
1) playről letöltött egy font packot (a teló irányított oda). ebből az apk fájlból hogyan tudnám kinyerni az egyik betűkészletet TTF kiterjesztéssel?
2) illetve ha van egy TTF kiterjesztésű betűkészletem, hogyan tudnám használni a telefonban? -
Sanyi.mTs
addikt
most éjszaka (22-06) 64%-ról 22%-ra esett a töltöttségem repülőmódban. (még jó, h nem merült le és ébresztett) fecs fórumtárs a Better Battery stats-ot ajánlotta, ez fel is volt telepítve, de mit is kellene megnéznem, mert van jó néhány lehetőség benne. (nincs rootolva a telóm)
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
balu333 #6178 üzenetére
nálam ez nem lenne jó, mert ilyen lyukacsos tokom van.
-
Sanyi.mTs
addikt
ti milyen fóliát használtok? simát vagy matt-ot?
vettem 2db mattot, de mind2 felrakását elb*sztam, így megnéztem két gsm boltba a közelünkbe, hátha felrakják, ha ott veszek, de csak sima volt mind2 helyen.(#5450) nfsu17
én dec. 29-én vettem függetlent és még nem tapasztaltam SoD-ot -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
conanabarbár #4575 üzenetére
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
conanabarbár #4568 üzenetére
ez csak 2000mAh-s, de legalább eredeti samsung.
-
Sanyi.mTs
addikt
tegnap óta nyomkodom a kicsikét és nagyon bejön. az éjszakai aksi merülési mérték is megfelelő. (energiatakarékoson 10 óra alatt 3-4%, míg xperia S-nél 30% is volt)
volna még pár észrevételem, kérdésem:
1) gondolom fóliát mindenképpen ajánlott rátenni? (milyet?)
2) telefonbeszélgetés rögzítésére ti milyen progit használtok? (galaxy ace-n jól működött ez a progi, de itt nem)
3) fehér a teló, és állandóan olyan érzésem van, h ki akar csúszni a kezemből. Erre csak a tok lehet a megoldás?
4) a telóban rejlő "erő" hatására meg is vettem a GTA III-at 1$-ért (+27% áfa). NFS Most wanted is elfut rajta, jól kezelhető?
5) a beépített adatforgalom számláló van olyan jó, vagy jobb, mint a 3G wathcdog pro?
6) ps3 kontrollerrel hogyan tudnék játszani? -
Sanyi.mTs
addikt
a gyári energiatakarékosság bekapcsolásakor mik történnek, mik módosulnak?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
zoleeno1 #4272 üzenetére
köszi.
végül azt raktam vissza, amit előtte is használtam.
csak ha benne van/lenne gyárilag, akkor egy app-al kevesebb.viszont vicces, h az ilyen app-ok mihez kérnek engedélyt...
-
Sanyi.mTs
addikt
mától én is az s2-es táborához tartozom. 4.0.3-al vettem.
az akku jelző mellett hogyan tudom beállítani, h számmal kiírja a %-ot? -
Sanyi.mTs
addikt
ehhez azért van akku fedél, mert a 2000-s aksi vastagabb, mint a gyári 1650-es?
-
Sanyi.mTs
addikt
nagy nehezen megszületett az elhatározás.
veszek újonnan egy fehér s2-t. (xperia P és s3 mini van még egy árban, de végül győzött a józan ...)nem akarok rom-okat cserélni, csak használni a telót.
- mi a legfrissebb hivatalos gyári rom? (valószínűleg 2.3-as android lesz a telón)
- mivel és hogyan tudom frissíteni a rendszert?
- valami egyéb hasznos tanács?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Redmagic 10 Pro 12/256 bontatlan, 3 èv garanciával
- Apple Iphone 13 128gb
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 Gb Media Markt vétel KARCMENTES 2026.07.28-ig garanciás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G (8/256Gb) garanciával
- Euronicsban vásárolt Z Fold6 eladó 31 hónap garanciával,de olvasd el a hirdetés szövegét!Köszönöm!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest