Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A plugin-ről kellene többet tudni, mit csináltatsz vele?
..csak mert nekem nem különösebben világos, hogy mi a probléma, a plugin elhasználtan tartja a motort?
Mert egyébként minden betöltésnél friss blokkot kapsz, az elhasználódási érték minden pályára lépésnél nullázódik, szépen le lehet nullázni a motort a futamra, de ahhoz hogy ez használható legyen el kell érni hogy minden kiállás-visszaállás után a gyengébb motort töltse be..egyre gyengébbet.
...na mindegy, sztem nem megvalósítható, de nem tépem a számat, inkább mond el mi a lényege a plugin-nak, mert attól függ minden.szerk:
Én talán inkább olyan megoldással próbálkoznék, hogy a ligatagok minden futam előtt jelentsék be, milyen erőforrással akarnak indulni, új avagy használt, és csinálnék 3 engine-t, egy teljesen jót, egy használtat, és egy lepukkantat.
A szervert hozzá lehet igazítani, a hdv-nek stimmelnie kell és kész, egyébként meg a ligatagok taktikázzanak hogy hogyan akarják felhasználni az így specifikált motorokat....van akinek nem fekszik a pálya, nem tudott gyakorolni eleget..vagy mittomén, az oda ellőheti a közepesen használtat...mert természetesen némi logikát kell tartani, azaz a full lehasználtat csak akkor kapja meg az adott versenyző ha használt már közepesen elhasznált engine-t is, és értelemszerűen a közepeset is csak akkor vetheti be, ha ment már legalább egy futamot.
...a másik megoldás zűrösnek tűnik nekem, de persze a plugin-től sok minden függ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest