Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen videókártyát?
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Mi vagyok én próbababa? Tököm tele van az állandó telepítésgetésből már. Égés a Xiaomi részéről egy eddig jó dolgot ilyen balfaxul elbaltázni, mint a hanghívás. FR már megvolt vagy 3x és tiszta telepítés is volt. Szóval xar a romnak ezen része. Mondom engem ez a hiba azért nem zavar, mert headsettel jó mind két félnél a dolog. Majd a szeptemberi stabil 4.4.2 (már ha megkapjuk) remélhetőleg nem fog ilyen bugokkal rendelkezni. Illetve az SD-re telepítést is megoldják. Nem hiába lett az kitalálva, hisz egy telefon flash memóriája nem cserélhető és ha folyamatosan írogat/olvas róla a rendszer, az biza nem tesz neki jót. Míg ha egy SD tönkre megy, max cseréled azt csumi. Tuti egyébként, hogy a mocskos Google keze van a dologban, hisz ahhoz nem kell engedély, hogy a belső tárhelyről lekérjen bármit. Na de SD-ről már nem ilyen egyszerű.
-
Dominó85
addikt
Hétvégén és hét elején nyúzom rendesen. Remélem aksi és kijelzőidőben egy picikét jobb lesz, mint a JB. Még nem laktam be teljesen, de a sebesség bizony javult. Mint a vaj, olyan lágy a képernyők közti váltás. A kamerával csináltam pár vakus képet is, holnap pedig remélem napos képeket is tudok majd lőni vele. Ha egy szóval kéne most jellemeznem, akkor: FURA (de jó értelemben az egész).
-
-
flanki
aktív tag
2015-ben azért illene már a min. 2Gb RAM még egy középkategóriás telefonnál is, igazából ezt a 64bites 4 magos procit is kicsit soványnak vélem, de hát nem high end cucc lesz, így első ránézésre mondjuk nem tetszik (A Redmi szögletesebb), de azért majd próbálkozom megbarátkozni vele!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(ha nem lesz más MI3 lesz nálam a befutó...)
-
-
Dominó85
addikt
-
mclane_
aktív tag

Gizchinan mindig jönnek cikkek az ilyen killer olyan killerről, már herótom van a killerektől
Cikkeznek a meizu m1 noteről mint redmi 2 killerről, nem is 1 kategória kettő, majd hasonlítsák a Redmi Note2-höz. Kíváncsi vagyok persze a meizu redmi2 "killerére", de őszintén, ha 1 árban van akkor melyiket vinnéd(nem lesz egy árban, Kínában hiába lesz ugyanannyi, webshoból nem fogjuk ugyanannyiért megvenni a kettőt)? A Meizut amit itthon alig ismer valaki, vagy egy Xiaomit amiről több 100-an tudjuk, hogy nem gagyi, ismerjük a MIUI-t(mégha nem is tökéletes), Flyme-t nem is láttam még. Többször végiggondoltam és ésszerűbb még mindig Redmi2őt venni, mint a kvázi ismeretlen Meizut. Ja a kijelző mizéria a másik. -
mclane_
aktív tag
Mikorra várhatók a bejelentések, vagy részletesebb infók? Redmi 2-től elsőre felment az agyvizem, de aztán igazából barátságos. Lehet nem egy erőgép, meg vannak gyengéi, dehát a Redmi se az mégis imádjuk. Lehet bepróbálom, ha tényleg hasonló áron lesz. (Vajon világítanak már a fizikai gombok?
) -
Lehet, én vagyok nagyfelhasználó (FB, böngésző, zenehallgatás, Viber egyszerre), de nekem ehhez már kevés az 1 giga.
Pontosabban egy MIUI-alapú, de custom ROM van a készülékemen, de nagy ritkán még így is elfogy a memória...(Szerintem azért nem veszik a V5S-t, mert annyiért már a 2GB memóriás V5 is megvehető. A 4G meg nem számít annyira, a lefedettség nem a legjobb.)
-
-
-
-
Én minden készülékemen, minden Android és/vagy ROM verzió alatt feltelepítem innen a legfrissebb Flash verziót -most épp' a 11.1.115.81-est, és nincs hiba semmi Flash oldallal.

-
herdsman12
őstag
-
Dominó85
addikt
Van benne MiKey meg ilyenek. Szerintem várj még. a V15 eddig a legstabilabb verzió. Ja és a V17-vel egyáltalán nem voltam megelégedve, ugyanis a kamera szoftvert is elbacarintották kicsit.

herdsman12
Kiss Tibor
Vörös Zsolt
Hát ha ezek fordítva vannak akkor én kínai vagyok... És valamennyi névjegyem OK.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BSOD
senior tag
Azóta sem találkoztam semmi eget verő újdonsággal. Egy Mi key app került bele látványosan, amit le is szedtem, mert idegesített a fülhallgató használatnál a felugró üzeneteivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mini PC
- További aktív témák...
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Csak a teló ússza meg.

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Elnéztem a topikot, sorry.