Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
 - Milyen videókártyát?
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Steam Deck
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - TCL LCD és LED TV-k
 - E-book olvasók
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dominó85
addikt
Nos, nem tudom ki volt az aki elkezdte itt másik telókkal összehasonlítgatni és leszólogatni a Hongmi fényképeit... rémlik ki volt? Aztán meg jösz azzal a HSZ-vel ami csöppet sem Hongmi ellenes á nem... Amúgy meg elismerem ércesen tettem fel a kérdést az 1S-vel kapcsolatban mert rengeteg helyen és az 1S-vel kapcsolatban is olvastam melegedési és ezáltal belassulási gondokról. Szerencsére többnyire más gyártók készülékeinél volt gyakoribb a két Qualcomm SoC "hibácskája". Amúgy nem csak nekem ártana a saját HSZ-emet elolvasni és nem csak nekem kéne néha belátni, hogy részben vagy teljes mértékben butaságot vagy nem helyénvalót írtam. Kicsit egyoldalú a dolog úgy érzem... Mindegy, hagyjuk.

Szkeptikus voltam a Qualcomm SoC üzemidejével kapcsolatban is és lám, igazam lett. Ezzel nem lettem se több, se kevesebb, csak azt látom, hogy van aki nem képes a békát lenyelni és inkább itt szaporítja a szót.
SirRocco, hevizms
Jogos a +1, csak azt kéne észrevenni, hogy mi miatt kell itt plusz egyezni. Azért mert apró szurka piszkákkal van tele a fórum. Sebaj. Okos enged, szamár szenved. Jön az új HSZ törvény, akkor majd meglátjuk ki lesz elsőként kipenderítve innen. (persze nem rátok gondolok, hanem a Crytek-típusokra) 
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
 - DXRACER Prince L gamer szék
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
 - Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest