- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz fradi81 #5651 üzenetére
Okés de ajánlom próbáld ki a a Fryed Eggs-et szendvicskenyérben is, én úgy szoktam hogy kettőt össze rakok köze plapkasajt és így mélyebben be tudom nyomni.
Hogy kedves kutakodósunknak ne kelljen keresgélnie most linkelem.:-)
Volt saját képen itt azt hiszem korábban, de most lusta vagyok megkeresniA szilikon formára sokan azt mondják nem igazán jó, mert pont a forró levegős áramlást gátolja, akkor inkább direkt air fryerhez való sütőpapír, ajánlott az olyan vékony, hogy szerintem átengedi a forró levegőt, viszont a kaját egyben ki tudom szedni vele az Air fryerből. Vettem én is korábban szilikont, de rájöttem, hogy nem olyan jó azóta nem nagyon használom.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Breki
veterán
válasz fradi81 #5648 üzenetére
Csak ez sült nem főzött tojás, más az állaga. Fehérje általában kemény sárgája folyósabb krémesebb, bár van aki pont így szereti.
Egyébként meg nem kell szilikon, ilyen egyszerű egy reggeli. :-)
Hosszabb is az időtartam:
A puha főtt tojásokhoz állítsa be az időzítőt 11-12 percig 250 ° F-on.
Közepesen főtt tojásokhoz állítsa az időzítőt 13–14 percre 250 ° F-on.
A keményre főtt tojásokhoz állítsa be az időzítőt 16 és 17 perc között 250 ° F-on.Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Beni2360
félisten
válasz fradi81 #4037 üzenetére
A gőz az amikor kell mindig meg van.
A légkeveréses nincs nagyon a receptekben de ha van akkor oda van írva, hogy 15-20 C fokkal kevesebb hő kell.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz fradi81 #2171 üzenetére
Telóról maxa netpincért irányítom, én a 2 gombos valtozatot választottam, kevesebb hiba lehetőség. Na meg az egyszerű kezelés.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz fradi81 #1504 üzenetére
Én is vettem Aliról amit itthon 3k adnak, vízi pisztoly effektus. Olvastam amikor kerestem, hogy a mini virág permetező aminek állítható a kimeneti része avval talán meg oldható.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
storm3
senior tag
-
-
elder troll
őstag
Nem egészen, de mivel philips tulaj (is) vagyok, így könnyen elfogultsággal "vádolható" vagyok. Volt aldi/lidl verzió is évekkel korábban (németből ajándék), a philips egy másik dimenzió ilyen téren. Princess nem járt nálam.
Ezt ne almás bemagyarázós dolognak véld, amikor a 10x túlárazott szemetet be kell magyarázni saját magának, hogy mekkora vétel volt, és tényleg én fogom rosszul szériahiba helyett, csak és kizárólag az én felhasználói élményem miatt vettek vissza a teljesítményéből, nem a gyenge minőségű akku és pszichoterror része (a szándékos visszalassítás után az új gyorsabb lesz).
Szóval nem vagyok képben a pszichomókus kifejezéssel, de létezik ez a dolog.Amúgy szerintem a legfontosabb, hogy hálós legyen az alja, és pár centi legyen a szélén az edény és a kosár között.
[ Szerkesztve ]
-
evitiguF
senior tag
Valóban, javítanom kell magam, kb 20 percet sült, és a teteje szépen aranysárga-barna lett, a tűpróba is jó volt, ekkor döntöttünk úgy, hogy kivesszük, készen van, és ahogy kifordítottuk az alja még citromsárgás volt, és ezért visszatettük, hogy az is barnuljon még egy kicsit.
Így a sütési hossz inkább 30perc körüli lehetett. -
evitiguF
senior tag
Nem, ugyanígy, sütőpapír nélkül, gondoltuk teszünk egy próbát elvégre tapadásmentes a tál.
Teljesen jó ez, gondolom ott is gyorsan elfogyott. Igazából ahogy a recept írja (vagyis épp nem írja a pontos időt) tűpróbáig sütöttük, a teteje szépen bebarnult, a tűpróba jónak tűnt, kifordítottuk, és az alja még túl citromsárga volt. Ezért visszatettük még, hogy az is elnyerje a megfelelő színt. a teljes idő 20perc körül lehetett, és nagyjából félidőben, vagy egy kicsit utána történt a fordítás. Nem most csináltuk utoljára, legközelebbi sütésnél majd jobban dokumentálom az időt. -
vargalex
félisten
-
vargalex
félisten
-
erdey_a
addikt
különbség igazán nincs, már ami a technológiát illeti. a méretet illetően szoktak a legtöbb helyen hazudni, mármint, hogy mennyi kaja fér bele. mert lehet hogy belefér 1,5 kg krumpli, csak nem süti meg az olyan képeket, ahol a kosár peremig van krumplival, nem kell komolyan venni.
a princess XXL 80dkg krumplival tesztelve, azt még megsüti. de többet nem tennék bele.szerk: a kosara nem rácsos... szóval ez jobb vétel ugyanannyiért: [link]
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
nagysz
tag
Forgatni kell benne a kaját, hogy ne egymáshoz tapadjanak. Panirozottat én sosem sütöttem még (nem eszek olyat), de van, aki igen, arra keress vissza, mi a tapasztalat. A sült halakat egyszer szoktam átforgatni és annyi elég. A sült krumplit illetve nagyobb mennyiségű zöldséget háromszor szoktam megrázni/forgatni, de azoknál az össz sütési idő 15-25 perc, szóval nem vészes az sem. És azok igencsak 1kg körüli mennyiségek, az 5L-esben.
-
nagysz
tag
Eléggé picike. Az 5L -esekben lehet 800-1000gr krumplit sütni..ebben mennyit lehet vajon, jó esetben 40 dekát ? Kábé 3 kisebb csirkecomb fér bele. Szerintem ez max akkor jó, ha 1 embernek sütsz. Max kettőnek, de oda is már egy 3L-est ajánlanék minimum. Ezt hagyjuk meg inkább a törpöknek aprajafalvára
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Parfüm topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8T eladó - 4/64 Gb Megkímélt!
- HP ProDesk 600 G4 eladó! i7-8700/16GB Ram/GTX 1060!
- Eladó 2db bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Újszerű DELL XPS 9315 UHD+ Touch! I7-12gen 16GB RAM 512GB SSD Erős akku, gyari garancias!
- Gigabyte X570 Aorus Elite + Ryzen 5 3600 + be quiet! Dark Rock 4 Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest