Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Jó rég jártam itt...
Tanácsot szeretnék kérni valakitől.
Rootolt galaxy S3-am van (GT-I9300). Kipróbáltam már néhány TW alapú ROM-ot, de egyszerűen nem tudom túltenni magam a wake up LAG-on. Jelenleg egy 4.1.2. alapú Neat rom (V. 4.8) és Stock kernel van rajta. Próbáltam már 4.3 alapút többet is.
A fő gond az megnyomom a bekapcsoló gombot és jelenleg 2-3 másodperc mire bekapcsol a képernyő. 4.3-as ROM-mal volt ez több is...
Tehát az lenne a kérdésem, hogy használ e valaki olyan ROM-ot, ami mentes ettől a LAG-tól? A legjobb TW alapú lenne, de más alap is megfelel. Az üres android style nem jön be és nem szeretnék napokat tölteni egy launcher testreszabásával. Persze ha muszáj, akkor muszáj...Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest