Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
Weeman1 #82797 üzenetére
Van valami philz- es verzió is. De a Cf-nek jónak kell lennie. Ha nem, akkor ott valami félrement. Unrootolj teljesen, data/factory reset és újra . Root, supersu, busybox, su binaris frissít. Jónak kell lennie.
Tölts le másik Cf autorootot, lehet, hogy hibás a file-od.
-
szunyi777
őstag
válasz
trobi28 #82798 üzenetére
NEXUS-ra mutat a link...
CM -et kerestem Milestone 5, és akkor azért nem találtam mert ez AOKP Milestone 5 *UNOFFICIALAz Offical CM Milestone mappa, az tök üres, azért kérdeztem..
-
trobi28
addikt
-
Weeman1
veterán
Esetleg CF root-on kívül van más megoldás rootolni?
-
szunyi777
őstag
Offical Cm Milestone 5?! Azt ugyan hol találtad? Dobj egy linket légyszíves.
Bigyo13 A telepített appot szeretnéd kimasolni a rendszerből? Ha igen, én ES file explorer szoktam. Adni kell az file explorer nek root jogot, és már másolható is. Az eszköz /data/app ban vannak a user appok.
Weeman1 Esetleg recoverybol feltolsz egy prerooted romot. Érdekes hogy a Cf auto root nem működik.
-
Bigyo13
őstag
Na ne vicceljünk már
Megvettem egy appot a Playen és nem tudom lementeni a telefonon sehogyan semmivel.., hiába Rootolt a teló, akkor sem lehet.. ez mégis, hogyan lehetséges? Mivel lehet lementeni, amivel biztos engedi?
Köszi, ha tudja valaki!
-
Weeman1
veterán
Már 2 féle Odin-al is próbáltam rootolni Cf-root-al a 4.3 XXUGNA8-at,de fail mindkétszer.
Valakinek volt már ilyen? -
ihnatakos
csendes tag
Vettem kábelt új aksit mindent! amit csak lehet! nem avval van a hiba szerintem szoftveres de fogalmam sincs mi lehet
-
ihnatakos
csendes tag
1
-
ihnatakos
csendes tag
100% az én eredetimet meg még 1 s3 ét és egy s4 ét néztem meg minddel ugyan ezt csinálja! 4.1.2 van amugy
-
ihnatakos
csendes tag
Sziaztok Segítsetek!
Nem tölt rendesen a telefonom! Több töltővel is próbálkoztam ami más telefonokon tökéletesen működik. A Galaxy Charging Current nevű programot használom a töltési erősség mérésére. Ha felrakom a töltőre a telóm a program 800 mA ről indul és egészen 100mA-ig csökken. Rootolt a telefonom. (Egy HTC-s usbvel és egy bolti adatkábel kombinációval sikerült átlag 600mA-es sebességet elérni ami nem rossz, de az 1000mA hez képest szánalmas! A töltő kezd tönkremenni ugyhogy gyorsan kéne valami megoldás. Előre is köszönöm! -
Weeman1
veterán
Visszatértem S3-ra.
-
Bigyo13
őstag
válasz
ninjago #82763 üzenetére
Köszi ez úgy néz ki jó lenne, de nem akarom feleslegesen megvenni, ha esetleg mégsem olyan aminek elképzeltem
Kipróbálni meg nem tudom, mert sehol nincs meg az apk...
Bár ehhez elvileg felkell tenni előtte a iphone launchert(#82764) dbius : Köszi ezt ismerem.. valóban csak a logót mutatja fenn...
-
arnd
senior tag
Már két ciklussal régebbi az SIII mint az aktuális csúcs modell. Valójában teljesen logikus döntés, hogy nem lesz hozzá 4.4.
Persze a kifogás keresés stb. az gusztustalan.
Az XP támogatás sem véletlenül szűnt meg...A view-hoz is májusra ígérték a 4.4-et, erre most kijött egy újabb ígéret: június.... grrrrr....
-
Bigyo13
őstag
Valaki tud esetleg olyan appot, ami a bal sarokban folyamatosan mutatja a status bar-ban az operator szolgáltató nevét?
pl.: VodafoneKöszönöm
-
kelzsoca
félisten
-
Zol77
aktív tag
válasz
Griff55 #82747 üzenetére
Ez már csak ilyen. Vegyél essötöt
Aztán majd egy év múlva ott is az lesz a gond,hogy nem lesz rá Android 5-6-7 vagy akárhány , hanem csak S6-ra
De amúgy tényleg vicc kifogás. Én már nagyon nem is foglalkozok vele,amíg szét nem esik nálam lesz, de el nem adom az S3-at,jó az így is nekem a gyári 4.3-al.
-
Griff55
senior tag
Most olvastam a sammobile oldalán ezt a kitkat update hírt... azért az vicces, hogy azt mondják , hogy azért csak a sprint-es s3 kapja meg mert abban 2 giga ram van. Oké ba..meg de nem úgy volt reklámozva a 4.4 hogy hú ez milyen gazdaságos a rammal ennek 512mb is elég a laggme tes futáshoz. Nevetséges... vagy kapja met minden s3 vagy egyik se. De ez a ram-os vinnyogás ez nevetsèges, már nem egy készülék jelent meg 512mb rammal és kitkattel.
-
szunyi777
őstag
válasz
_greg_ #82745 üzenetére
A Cf auto root működik. A TriangleAway is működik, de csak vissza allitaskor. Nullazzod TA, és nullazas után nem engeded rebootolni, hanem egyből tolod rá az offical firmware t. Akkor az eszköz állapota offical és nullazva lesz. Rootolt állapotban hiába nullazzod, vissza áll a cusom binary számláló 1re.
-
_greg_
csendes tag
Sziasztok, picit lemaradtam a hsz-ekben(1500hsz
), segítsetek egy picit. Frissítenék 4.3 ra, melyik cfroot müxik most hozzá? Illetve trigleaway is megy? thx
-
p06
senior tag
válasz
kelzsoca #82741 üzenetére
Köszönöm! Akkor hagyom a gyárit.
Poweramp-ot használok (még az S-nél vettem meg) meg egy közepesen jó AKG fejhallgató + ha lehet akkor Flack. /persze tudom így sem profi sőőt, de amit anno a voodoo sound-al el tudtam érni az hiányzik egy kicsit.
Olvastam, hogy ebben is Wolfson DAC-an és ezért gondoltam hátha van hozzá valami hasonló mint a voodoo-s volt. -
kelzsoca
félisten
Gyári T-s 4.3-as ROM-hoz (szó szerint) milyen Kernelt ajánlotok?
Maradj a gyárinál, ha jót akarsz magadnak.
Amennyiben minőségi zenét szeretnél hallgatni, tenni kell érte, ehhez a telefonban lévő Wolfson DAC jó társ lehet, de szükséges még minőségi füles, korrekt zenelejátszó (pl: poweramp) és veszteségmentes zene (pl: flac)
(#82740) p06
Ezeket a megagibabrutalbass xarokat meg messzire elkerülném, mert a legtöbb csak placebo-parasztvakításnak jó, és egy normális lejátszóval magad is ki tudod hozni, amit ezek a kókány cuccok "tudnak"
Persze nem érdemes csodálkozni, ha ezek után a telefon jobban merül, az alkalmazás beragad, vagy folyamatosan pörgeti a cpu-t vagy a media részt bénítja be. -
p06
senior tag
Köszönöm!!!
Felraktam ezt a "módot": Enjoy Better Audio Quality on Galaxy S3 & S4 with MegaBassBeats Mod
Annak ellenér, hogy nincs root jogosultság a telefonom felment és működik is, úgyhogy marad ez egy ideig .
-
p06
senior tag
válasz
havri1 #82736 üzenetére
Hali,
Igazából nagyobb gond nincs, csak tegnap nézegettem, hogy az I9000-es hez hasonlóan erre is létezik hangzás javító mint anno ott a Voodoo sound igazából erre lennék kíváncsi, mert ott nagyon tetszett.
A másik, hogy sokat fogyaszt de erre remélem elég volt a factory reset (bár nem vagyok benne biztos)
Köszi!
-
p06
senior tag
Sziasztok!
Gyári T-s 4.3-as ROM-hoz (szó szerint) milyen Kernelt ajánlotok? Nagyon nem vagyok képben most S3-hoz (I9300 nem LTE) melyik a legjobb. (Hangzás+fogyasztás miatt kellene)
Előre is köszönöm!
-
Weeman1
veterán
válasz
Eszmelinda #82722 üzenetére
Keresd nggabi-t.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Eszmelinda #82722 üzenetére
Komplett kijelzőt te is tudsz rakni, pár csavar és szalagkábel helyérepattintás az egész.
-
Eszmelinda
újonc
Sziasztok!
Valaki olyat keresek, aki a fehér SIII LTE-re komplett kijelzőt tudna nekem rakni. Nagyon kéne... Köszi... -
arnd
senior tag
válasz
kalapacsolok #82707 üzenetére
A régi PDA-k többségén volt dedikált hangrögzítő gomb...
Én is valami hang vezérelt megoldást keresnék, esetleg egy diktafon valóban nem rossz megoldás, ha nagyon nem jön össze más. -
maxim01
aktív tag
válasz
modd3r #82718 üzenetére
Működik rendesen vele? Az S-Healt-ot mivel helyettesíted? Fiamnak S3 van neki adnám a Fit-et magamnak meg veszek egy Neo-t, csak tudni szerettem volna, hogy minden működik-e rajta. Azért nem próbáltam összepárosítani vele, mert most S5-tel használom és minden törlődne belőle...
-
eastone1
senior tag
sziasztok. Tud valaki egy linket telenoros legújabb 4.3 gyári rom hoz? A sammobile oldalról cefet lassan jön le.
Köszi. -
maxim01
aktív tag
Használ itt valaki Gear Fit-et S3-mal?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Olyan alkalmazás kellene, ami hangvezérlésre elindítja-megállítja-vagy szünetelteti a felvételt.
-
kovicska
aktív tag
válasz
Szerintem nem találsz olyat.
-
róland
veterán
válasz
Kedves Uram!
Önnek az Asszisztensnő 1.0 alkalmazásra van szüksége. Az alkalmazás az Ön által elvárt összes funkcióval rendelkezik. Az alkalmazás kinézetét személyes preferenciái alapján választhatja meg.
-
havri1
félisten
Srácok, tisztázzunk már valamit!
A repartos rom mit töröl pontosan?(#82707) kalapacsolok: Szerintem erre nem bt-s mikrofon, csak egy pogram kell.
Érdemes lenne az androidos programokban ezt a kérdést feltenned. -
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Segítségeteket, ötleteteket kérném.
Orvosként dolgozom, a következőt szeretném: a köpenyemre csiptetett bluetooth-headsettel, diktafonnal 1 gombnyomással felvenni a szöveget: minden betegvizsgálat után rádiktálnám, pontosan mit találtam. Aztán mondjuk 20 beteg megvizsgálása után, később a szobámban visszahallgatva leírnám ezeket. Ez nagyon megkönnyíteni és pontosítaná a munkámat.
Mi volna az ideális megoldás szerintetek? Az nagyon macerás, hogy előveszem a telefonomat, feloldom, elindítom a programot, hangfelvételt, majd leállítom... Létezik erre valami bluetoothos mikrofon, amin csak egy gombot megnyomok, és veszi is? Galaxy Note 2-m van. Diktafonon is gondolkoztam, az volna az igazán jó, ha az csak akkor venne, ha nyomvatartok egy gombot - ugyanis félő, ha bekapcsolva marad és felvesz 2-3 órát, akkor abból nekem szinte lehetetlen lesz megkeresnem azokat a 20-30 mp-eket, amikor én hasznos dolgokat mondtam rá...
Várom a tippeket a technikai megoldásra, előre is köszönöm!
-
Naccsy
csendes tag
Sziasztok!
Külön lehet cserélni az üveget a telefonon vagy csak kijelzővel együtt? -
törölt tag
(Bár úgy látom, ez egy udvarias fórum
, nekem van humorérzékem, semmi gond. Velem úgysem lehet vitatkozni, ez nemtől független. Szerintem nézőpontok vannak, és én mindenkiét tiszteletben tartom.
)
Vicces, mert éjszaka pl. az enyém is repülőben van, lenémítva, engem éjszaka ne hívjon senki, vészhelyzetben úgyis használhatatlan lennék.
Legutóbb egyszerre 5 barátom sértődött be ezen egyszerre, eddig ez a rekordom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest