Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- RAM topik
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
válasz
gyuri81 #80693 üzenetére
Áhh leesett
Nézegettem az S4 Én is, de majd ha lejjeb megy az ára, használtan beszerzek 1-et, majd széjje romolom!
Megfogadtam, hogy új készüléket nem veszek, pedig már hivogatnak a telekomtól, hogy válthatnék készüléket, de az bukovári...
Nejem S3 minijét még mindig fizetjük, ami kb.:80e ha ki lesz fizetve, és most 1 év elteltével 35e meg lehet venni...
Inkább használok, egy használt készüléket, ami "Nem féltős" .Ez a Jelenlegi SIII is használt, és Kopp-kopp hibátlan minden téren....
-
pincehely
addikt
Sziasztok!
Felhúztam a svájci rom alá a SimpleGx kernelt. Rendben volt a kamera. dobtam egy gyári visszaállítást, viszont azóta hibával eldobja...
-
-
snow2014
aktív tag
Neatrom v7.4 valaki probalta ?
gaaps illetve kernel kell hozza ?
-
szunyi777
őstag
-
warezxts
senior tag
nem tudtok S4 Launcher portot ami 5x6-os? vagy legalább 5x5-ös?
-
Stukker1987
senior tag
Sziasztok!
Cégen belül lenne egy olyan probléma hogy egy munkatárs S3-ja csak telefon restart után csatlakozik a Kiesre.
Restart előtte unknown device-nak érzékeli az usb-n keresztül.
MINDEN Driver természetesen fent van. Újratelepítése nem segít.
Myphone explorer-el van valakinek tapasztalata?
-
szunyi777
őstag
válasz
szunyi777 #80677 üzenetére
Ez sajnos nem nyert nekem, FC össze vissza, és ez az utolsó frissítés.
De viszont jelenleg a [BeanStalk-4.4.275] hasznalom.
Simán veri az Aosb romot. Erősen angol. Még!
Szintén boeffla kérnel.
Minden megtalálható benne ami az Aosb ban, plusz jóval több. -
törölt tag
Lightflow szerintem azt is tudja, csak tényleg egyenként kell beállítani.
laci és patow: Nekem nagyon lassú kezdett lenni a home gombos főképernyőre való visszatérés, mintha az új buildekkel javulna. Persze az apex átlátszó status bar-jára gyanakszom, korábban is lassította a telefont.
-
Garsza
veterán
Helló tudnátok nekem ajánlani valami repartos gyári 4.3 romot? És egy 4.3 deodexelt stok romot?
-
Imdre
aktív tag
Akkor marad a rejtély. Felraktam a szoftot a szokásos programjaimmal, töröltem a felesleges sallangokat. Előtte kelzsoca gigawipe futtatva. Alapjaiban tetszene ez a rom, de ez kiborító. Főleg mikor kitör belőlem az indulat mikor nem tudom lerakni, a másik fél meg végighallgatja
Viszont a 4.1.2 már-már unalmasan jó volt siyah kernellel. Nagyritkán belassult egy pillanatra, de akkor indult újra, ha én akartam... bánom már, hogy nincs mentésem róla.
Azért köszi, hogy leírtad! -
szunyi777
őstag
válasz
nggabi #80663 üzenetére
Ez igy igaz!
Ugyan ez van az SIII minivel is, és igencsak meglepődtem, amikor a Nejem SIII Minijét visszaállitottam gyári állapotra, és megláttam a Droidod kifeküdni!
Nem is emlékeztem a Stock Recovery kinézetére már...
Azt hittem Én Csesztem el valamit a visszaállitással, de megnyugtattak, hogy ez ilyen ... -
kovicska
aktív tag
Ezt valaki meg tudja nekem mondani ez mi :
Elindítom Recovery módban, hanyatt van a droid és piros háromszög van a hasán, ez csak a frissítés óta van így. Ez mit jelent ?
( ota frissítés után jelentkezett )Nincs mókolva a telefonom, amióta megvettem ( Telenor ) nem nyúltam hozzá, minden gyári
-
-
Imdre
aktív tag
Érdekelne a hibátlan 4.3 titka
Én a hívókép lassúsága, a random újraindulások, a fagyások és még néhány apróság miatt ugyanis erőssen gondolkodok a 4.1.2 visszatérésre. Ha esetleg ilyen lesz a 4.4 (ha...), akkor azt kenje a hajára a drága samsung.
Tiszta telepítéssel raktam fel a 4.3-at, max még adok egy esélyt a 4 fájlos telepítéssel...
Esetleg megoszthatnád, hogy Neked mitől frankó minden -
sid87
senior tag
Tudnátok mondani olyan appot, amiben specifikusan testre lehet szabni hogy mely programnak milyen értesítési hangja legyen?
Mint pl. hogy be lehet állítani hogy milyen színű legyen az adott program led jelzése, csak most a hangot ugyan így. -
jimmedly
senior tag
Üdv mindenkinek! Van egy hp f2280-as nyomtató az itthoni hálózatban az egyik xp-s gépen. A google playon van néhány hp alkalmazás, de melyikkel tudnék nyomtatni ezen a nyomtatón hálózaton keresztül? Van vkinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Kényelmes és vagány lenne! :-) :-) :-) Előre is köszönöm!
-
vamosip
tag
Telenorra jött valami frissítés... 4.3
-
Grecky
senior tag
válasz
apaszka #80638 üzenetére
Én is tegnap rendeltem meg az LG G2-t a Telenortól, már meguntam, hogy várjak normális gyári szoftverre az S3-hoz, meg mer' jobb is
Ha valakit érdekel a telóm, írjon privit, Samsung garis, fekete 16gb-os független, 1 év 2 hónapos, Sapphire Black, fóliás kijelzővel, minden gyári tartozékával, dobozosan, Pierre Cardin szilikon tokkal, class 10-es Samu 16Gb-os micro SD-vel. 4.1.2-es MG4-es EFS megvan, 4.1.2 megy rajta most is, igaz MK6-os modemmel.
Köszi a sok segítséget, üdv!
-
apaszka
veterán
válasz
kelzsoca #80551 üzenetére
Off-ba rakom!
Tehát,igazad van .
A KitKat nem nagy előre lépés!
Mi már megkaptuk hivatalosan.
Vannak benne jó dolgok,de sajnos a google egy köcsög,és leszarja az optimalizálást!
Néz csak meg az N5 öt.Ugyan azok a dongok vele mint a G2 nél.
Snapdragon 800 ,egy nagyon jó,és intelligens " proci / rendszer "
Ezt igazán még a Kitekati nem tudja kezelni. Nincs jól megírva,és optimalizálva a drájver.
A telefon tudná a tökéletes hangzást is,"DAC" de kis hiba csúszott bele,és a 4.4.2 alatt több kiváló fülesnél a bal oldalon zizeg . Háklis a KITKAT pár fülesre!
Valamelyikkel 100%os,valamelyikkel nem
Az aksi idő nem lett jobb,de rosszabb sem ! 2 napot vígan hozza.
BUG még benne a kékfog ott van a fogyasztók közt ha bekapcsolod,ha nem!
Igaz szerintem csak olyan mint itt a wifi jelzése,de semmit sem tesz! Hihetetlen,hogy nem kell gsmre rakni,hogy simán kibírjon egy napot,álltalában estére 60-70 %on van. Másnap délben rakom töltőre csak,amit kevesebb mint egy óra alatt fel is tölt!Egyébként sokkal simább lett a telefon,és pár dolog javult benne.
Egyedül a hang,és a kékfog még javításra szorul!Viszont a 4.2.2 sem volt rossz,sőt,kifejezetten király! Nagyon sokan nem romoltak,mert tök felesleges.........na de kuss nem offolom szét a szeretett topikomat!
Ja még annyit,hogy a fiam S3 asán megint elrepdt a "chrome" keret. A cserélt alkatrészre adnak ugye garit.
Rá próbálkozok!Az enyém meg az asszonynál van. Nyomja egész nap, Neatrom régi van rajta .
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
A telefonom sikeresen megette a noname microsd kártyámat. Milyet márkát vegyek, amit nem fog tönkretenni? Gondolom a Samsunggal csak nem lesz baja. -
warezxts
senior tag
-
warezxts
senior tag
Neatrom v7.4 bár changelogot nem látok
-
Frozzy
őstag
válasz
kelzsoca #80632 üzenetére
sajnos ez így van
de még is ezeken kívül több hibája nem nagyon lenne. és viszonylag tényleg nagyon gyors és nagyon jó a memória kezelése!
egyébként ha valaki kíváncsi az eddig végzett "kutatásaimra" akkor az alábbi linken mindent elolvashat: LINK
egyébként a zúgó hanghívás megoldódni látszik (egyenlőre) de a hívószámkijelzés még mindig nem jó
-
kelzsoca
félisten
-
szunyi777
őstag
válasz
Frozzy #80629 üzenetére
Nem találok sajna neked mást....
Más:
Frissült a Boeffla 2.2 RC3, és kiegészült 3 új Governor-al ! -
Frozzy
őstag
válasz
Viktor0610 #80628 üzenetére
telefonálás közben a 3G üzemmódban zúg a cucc.. 2G-vel semmi gond.. és a hívószámkijelzést nem tudom állítani mert a com.android.phone leáll és el is dobja a hálózatot pár pillanatra.
azt mondták, hogy modem gondja van mert ős régi a miui modem.. felraktam a 4.3 gyári független modemjét de így is szar mind 2 cucc..
-
-
Frozzy
őstag
hát ezt a miui-t akárhogy bűvölöm.. ebből nem lesz használható rendszer
-
szunyi777
őstag
válasz
Frozzy #80624 üzenetére
Pl. Itt : Modem / Radio Collection, Vagy ez talán jobb Modem CWM Flashable Collection
-
Frozzy
őstag
külön modemet honnan tudok leszedni ?
-
Frozzy
őstag
s3-ra a legújabb MODEM-et honnan tudnám letölteni úgy, hogy odinból vagy CWMből simán fel flasheljem ?
-
maggi85
csendes tag
Sziasztok! Nekem S4-es készülékkel van problémám... Tavaly október végén vásároltam a telefont:
Az első probléma, amit észrevettem, hogy a töltési idő alatt illetve telefonálás közben is állandóan túlmelegedett a készülékem. Alig 1 hónap elteltével egy délelőtti napon levettem töltőről a telefont és a vékony keret résznél (a hangszóró felett) észrevettem egy hajszálrepedést (ami mostanra már tovább repedt). Nem értem, hogy mi lehet az oka, mert amikor feltettem tölteni még semmi baja nem volt. Visszavittem azonnal a Voda üzletbe, ahol vásároltam, elpanaszoltam, hogy mi a probléma a 3 hetes telefonnal. Erre azt a választ kaptam, hogy fizikai sérülés keletkezett a készüléken és ez nem garanciás eset. Ezzel azért nem értek egyet, mert ha fizikai behatás ér egy telefont (leesik, stb), akkor horzsolás, vagy egyéb látható sérülés keletkezett volna a készüléken, pedig az nincs rajta, mivel soha nem ejtettem le, önhibámon kívül történt a dolog. Hozzá tenném, hogy egy szilikon tok, illetve egy bőr tok is folyamatosan védi a telefont, nagyon vigyázok rá. Ez nem normális dolog egy ilyen drága készülék esetében - én úgy gondolom. Idő közben múlt héten kijött egyéb hibája is, a telefon lefagyott, majd folyamatosan kikapcsolt. Pénteken (március 14-én) már be se tudtam kapcsolni. Bevittem az üzletbe, ahol megállapították, hogy fel van púposodva az akkumulátor. Szervizbe küldték javításra. Az ügyintéző hölgy beleírt mindent a jegyzőkönyvbe: a fagyást, az akkumulátor púposodását, a melegedést illetve az ennek következtében keletkezett repedést is. 5 nap múlva jelezték, hogy megérkezett az üzletbe a készülékem. Bementem érte és azt tapasztaltam, hogy új akkumulátort, usb adaptert illetve töltőt mellékeltek a telefonhoz, de a repedéssel nem foglalkoztak, hiszen ha vizsgálták volna, akkor látták volna, hogy nincs külsérelmi nyom a készüléken. A szervíz általi jegyzőkönyvben ez állt, hogy saját használatból eredendő KARCOLÁSOKÉRT a szervíz nem vállal javítást, csak készpénzes megoldással. Mivel ez nem egy karcolás, hanem egy repedés, amit nem én okoztam, ezért nem értettem egyet az indoklással. Visszaküldettem a készüléket ismét a szervizbe, mert ebben az állapotában nem voltam hajlandó átvenni. Most várom a fejleményeket, ha nem orvosolják a problémámat, akkor vásárlók könyve illetve fogyasztóvédelem a következő lépcső.
Valaki járt sikerrel repedéssel kapcsolatban? Válaszotokat előre is köszönöm! Szép napot!
Bocsi a "regényért"! -
gzbotii
nagyúr
Valahogy lehet allitani azon, hogy mennyi idore kapcsoljon be a kijelzo ha jon egy sms peldaul...a jelenlegi tul rovid...ha a telefon a zsebemben van es fogom, akkor is mire kiveszem mar kikapcsolt. Igy egyreszt semmi ertelme masreszt meg meg kell nyomni ujra a gombot
-
törölt tag
Még soha nem kaptunk helyes választ a samsungtól ezekre a kérdésekre, kár is fáradni. Fogalmuk sincs, és kész. Nyilván jelezni fog OTA/Kies, nem is az a kérdés. Akkor már sammobile-on hamarabb kiderül (általában nem Mo. az első), és a média is hangos lesz tőle. Viszont nem érdemes várni, én nem látom, hogy a samunak ez miért lenne proiritás. Számomra annyiban van jelentősége, hogy (többek közt) emiatt valszeg nem lesz többet samsungom, de nem hiszem, hogy ez őket zavarja.
-
wdx
őstag
válasz
gyuri81 #80591 üzenetére
Csak rootolt telefonnál lehet kivenni a hangokat.
ha rootolt, akkor root explorer-el (például) bemész a /system/media/sound/ui mappába és ott kell garázdálkodni (pl a kamera hangját is itt lehet kiszedni)...
Most ott vagy kitörlöd a nem kívánt hangokat, vagy csak átnevezed. -
bobie
tag
-
Rocoo
tag
az Előbb felhívtam a Samsungot és az ügyintéző hölgy utána nézett hogy lesz-e Kit Kat frissítés S3 ra és nem tudják megmondani még
de ha lesz azt jelezni fogja a telefon vagy a Kies 3 :/
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hobby elektronika
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- RAM topik
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest