Hirdetés
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
Még egy dolog meg tudja nekem valaki mondani hogy a romok elnevezésében a betűk mit takarnak. Egyszer láttam erre egy leírást de már nem találom.
-
Garsza
veterán
Helló CM11 -hez van olyan boeffla kernel ami támogatja a boeffla configot?
És valami wanam xposed szerű dolog amivel a themat tudom testre szabni? -
wdx
őstag
Amúgy most feltettem az LG OPTIMUS képernyőzárat (Play áruházból ingyenes), így még gyorsabb az ébredés, és látványosabb is.
-
wdx
őstag
válasz
-Maci- #81877 üzenetére
Akkor valami bibi van ott, nálam mostanában be van kapcsolva az energiatakarékos mód (de csak a cpu teljesítmény csökkentése), és kevesebb, mint 1mp az ébredés, és a hívó képe is ugyanennyi idő kb, mire megjelenik nagy felbontásban.
szóval amikor hívnak, már nálam is csörög, és mire előveszem/ránézek már eleve minden oké.
még akkor is, ha épp játszok a telefonon, és közben hívnak. -
tome0001
senior tag
A beanstalk / temasek / cyanogenmod 11 közül melyiknek van a legjobb akksiideje?
-
havri1
félisten
válasz
snow2014 #81883 üzenetére
Köszi, átnéztem.
Ebben is sok van, ami nincs benne a romban, valószínű ez másik romhoz lehet.
Ugyanez a bajom az előző listával is, amit találtam. Viszont a telefonban meg vannak olyanok, amiket egyáltalán nem ír.
Találtam egy cleanert, de custom recovery kell hozzá, még majd ezt kipróbálom. -
biker10
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy sógorom most vett S3-at. Létezik olyan program a Playen, ha sms-t akarsz írni, akkor nem a gyári billentyűzet jön be, hanem mint a tárcsázó, s azon írod a szöveget, mint ahogy a nyomógombos telefonoknál tettük régen...
Légyszi privátba.
Köszi
-
[P]laci
senior tag
válasz
snow2014 #81883 üzenetére
vagy az egyszerűség kedvéért, itt van maga a Google doksi: Samsung Galaxy S3 - Applications safe to remove
-
[P]laci
senior tag
válasz
_seth_ #81879 üzenetére
Nekem a megjelenés napja óta tökéletesen működik a legfrissebb svájci független ROM, azaz a: I9300XXUGNA5_I9300AUTGNB1_AUT!
Innen is le tudod tölteni, ha akarod!
-
havri1
félisten
Valakinek van listája az mk6 romban fogyasztható dolgokról?
Több listát néztem már, de mind fake volt.. Vagy olyat is írt, amit tuti nem szabad tiltani, vagy olyat írt, ami benne sincs....Root nélkül szoktam tiltani, de néha fagy akkorákat a telefon, hogy öröm nézni.
Tuti olyat is tiltok amit nem kéne. -
_seth_
veterán
Amennyiben nem T-s romot akarok felrakni melyik a legújabb S3-ra? "I9300XXUGMK6" Ez az? Van olyan ami akár nem is hungary de tökéletes és újabb ennél valamint függetlenre való?
-
B.W.
csendes tag
Üdv!
Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy hogyan hívják azt a programot amivel be lehet állítani, hogy beszélgetés közben jelezzen (rezgés, vagy hang) az általunk választott időben.
Köszönöm előre is! -
szunyi777
őstag
válasz
-Maci- #81874 üzenetére
Úgy emlékszem az AOSB-nál is megvolt...
A nejem SIII minijén sincs, és a HOX-omon sem volt...
Én sem értem ez mi, de Én megszoktam, és elfogadtam, hogy ez ilyen...Morris Ez a jelenség nekem is megvan, plusz azzal kiegészitve, hogy ha a készüléken hivás érkezik, akkor van hogy 3-4 mp-ig sincs kép!
A tied Stock rendszer? -
-Maci-
addikt
válasz
szunyi777 #81872 üzenetére
[tartalom törölve]
Köszönöm szépen a részletes infokat! Igazán informatív volt!
Az a helyzet, hogy az a wake up lag magyarázat nem nyugtat meg. Mély alvás? Nem veled szeretnék kötekedni, de kollégáknál, barátoknál látok más más telokat, de wake up lag-ot sehol... Még kétpálcás vackokon sem. Tehát csak az S3 "mély alszik"?
Az igazság az, hogy lassan kezdem unni a romolgatást, azért van ennyi kérdésem. Szeretnék biztosra menni. Valahogy ez az S3 az első telefonom, amit nem is sikerült belakni, megszokni, mert mindíg sz*r volt és ROM-ot kellett cserélni. (a gyárival kezdte, azért root-oltam).Még rágom egy kicsit a dolgot. Én is gondoltam rá, hogy CM11+Xposed modulokkal is el lehet jutni ide. Sőt, van Boeffla Tweaks is. Ezeket most is használom 4.1.2 alatt (csak Gravits Box nincs).
Köszi még egyszer mindent! Ez a wake up lag akkor is szégyen!Jut eszembe! Az AOSB-vel is volt Wake up lag?
elég ennyi is! - Morris
Egyébként a Galaxy Express is mélyaludt!
[ Módosította: Morris ]
-
-
szunyi777
őstag
válasz
-Maci- #81871 üzenetére
"OTA support: Ez azt jelenti, hogy tud ota frissülni a ROM?"
IgenVannak apróbb hibák a régi kiadásokban, de az szinte mind az akkori CM11-re vezethető vissza.
Nekem összességében az a 4.4.2-es rom jött be akkor, mert az tartalmazta a legtöbb Ficsőrt..
Azután készitették a BeanStalkot, ami jóval több ficsőrt tartalmaz. Majd a SOKP, ami teljesen a BeanStalk-ra épül, egyéb plusz Sony és dolby, egyéb kiegészitőkkel..
Megj.: Mind a 3 romhoz megtalálod a magyar kiegészitéseket, mert a Plusz menü beállitások igencsak hiányosak magyar nyelv szintjén..."-Wake up lag "
Igen
De engem nem zavar az az 1-2 Mp. vannak rá megoldások, de az nem elembarát!
A mélyalvást lehet tiltani, és pl.: a Boeffla kernelben a mélyalvás alsó frekvencia értékét lehet emelni, igy hamarabb ébred, mert magasabb frekvencián megy a CPU.
Vagy a mélyebb mélyalvást tiltani... Gondolom ezt nem kell részleteznem miért is nem jó döntés.."Gondolom, ha tudnál valami JÓ TW alapú ROM-ot, akkor linkelted volna
"
Nem, mivel egyáltalán nem használom sem a Samu Stock, és egyéb főzelékeit!
Csak AOSP vonalat szeretem !Amit még szeretek romok a Pac-man, és a Remix, de ezek csak saját kernelükkel hajlandóak menni, és Én a Boeffla kernelt szoktam meg, és az ami bevált...
Persze a sima CM11 is király, mivel közel tiszta android,és szinte minden egyéb Custom rom alapja, 2-3 Xposed modullal, szinte ugyan ezeket a ficsőröket ki lehet belőle hozni, mint a fentebb emlitett romokból!
Hirt. ennyi
-
-
szunyi777
őstag
válasz
illes0102 #81866 üzenetére
A tegnapi SOKP van fent jelenleg...
Ha jól olvasgatom az AOSB topicját, ahoz is hamarosan jön valami
Az volt a Best nekem legalábbis, a BeanStalk előtt.jimmedly Nincs mit.
Szerk:
-Maci- AOSB Project - The End of The Line ! -
tome0001
senior tag
válasz
-Maci- #81858 üzenetére
Engem is zavart ugyanez a probléma. Tegnap este feldobtam egy cyanogenmod 11 snapshot verziót, és ez a 2-3 mp lecsökkent kb fél másodpercre, de gy is ég és föld a különbség. Alap kernellel használom jelenleg. Arról nem beszélve, hogy szerintem sokkal gyorsabb a rendszer mint a gyári 4.3 alatt. Ajánlom neked is: [link]
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Jó rég jártam itt...
Tanácsot szeretnék kérni valakitől.
Rootolt galaxy S3-am van (GT-I9300). Kipróbáltam már néhány TW alapú ROM-ot, de egyszerűen nem tudom túltenni magam a wake up LAG-on. Jelenleg egy 4.1.2. alapú Neat rom (V. 4.8) és Stock kernel van rajta. Próbáltam már 4.3 alapút többet is.
A fő gond az megnyomom a bekapcsoló gombot és jelenleg 2-3 másodperc mire bekapcsol a képernyő. 4.3-as ROM-mal volt ez több is...
Tehát az lenne a kérdésem, hogy használ e valaki olyan ROM-ot, ami mentes ettől a LAG-tól? A legjobb TW alapú lenne, de más alap is megfelel. Az üres android style nem jön be és nem szeretnék napokat tölteni egy launcher testreszabásával. Persze ha muszáj, akkor muszáj...Köszi előre is!
-
gery14
senior tag
Dehogy független teló gari eleve nincs . Az érintö gomb fölöt van egy repedés-akkor már miért ne cserélném. Nem a kijelzőt törném meg csak az üveglapot de nem fogom szerintem rendelek egy alumínium kék tokot aztán annyi. Majd ha sikeresen betöröm akkor cserélem le. S3-amnak sikeresen benyomtam anno az üveglapot
-
gery14
senior tag
A szakiktol kérdem ha nincs berepedve a kijelzőm de üveglapot szeretnék cserélni az ugyanúgy megy ? Nem tetszik a fekete szín és kékre váltanám
-
bobie
tag
válasz
Wiz Khalifa #81849 üzenetére
Nem akarok bunkó tahó lenni de ez az S3 topik. Az N4-nek is megvan a topikja szerintem inkább ott.
-
Jadro
veterán
válasz
Wiz Khalifa #81847 üzenetére
Ha rendszer szinten akarsz belenyúlni, ahhoz megfelelő jogosultság kell. Ezt hívják root hozzáférésnek. Ez minden rendszerben kb így van.
Szerk: Akkor én értettelek félre, elnézést!
Nálam a romban van rá opció, de sanszos hogy a gyáriban ez így nincs benne. Megerősíteni azonban nem tudom.
-
Weeman1
veterán
válasz
Wiz Khalifa #81845 üzenetére
Nézz be az N4-es topikba hogy mennyire stabil rajta a 4.4.2
Gombokat át lehet variálni ahogy akarod,de root kell hozzá.
Frissítést még biztos fog kapni. -
Wiz Khalifa
veterán
Egyébként a N4-en a 4.4.2-es rendszer mennyire stabil? Meg arra várhatóan mennyi ideig jönnek még frissítések? Na meg egy fő kérdés. Ami hülyén fog hangzani. alul nem lehet a vissza gombot átpakolni jobbra?
-
Wiz Khalifa
veterán
Akkor szerintetek S3 után egy N4 jó döntés lenne? Még az Amoled sem érdekelne.
Egyébként azt tudni kell hogy én imádok telón játszani. (GTA SA és a társai) Szóval ezért keresek minél erősebb hardvert.
-
Weeman1
veterán
válasz
Wiz Khalifa #81840 üzenetére
Inkább N4 mint 4S.
-
Jadro
veterán
válasz
Wiz Khalifa #81840 üzenetére
Az baj? Váltás előtt én is kicsit tartottam ettől mert nekem fekszenek ezek a túlszaturált színek, de abszolút nem bántam meg a döntést. Teljesen jó az N5 kijelző, persze kicsit szokni kell azért. (kb 10 percig.
) (Szerintem napfényben jobb is.) Megfelelő kernellel és a hozzá tartozó app-al még lehet is színsémákat állítani.
-
mr.robi
tag
a Power AMP zenelejátszóval meg lehet oldani, hogy a back gomb ne lépjen ki, hanem a listára küldjön vissza?
-
Wiz Khalifa
veterán
Köszi a HSZ-eket.
Azért N4 lenne ha azt lenne mert N5-re nincs pénz. De akkor a fejembe el kell döntenem hogy iPhone 4S vagy N4.
Persze az N5 lenne a jobb a kijelző felbontás, proci miatt. e akkor is ott van benne hogy nem amoled kijelző van...
-
törölt tag
válasz
kelzsoca #81833 üzenetére
+1 Tényleg az van, hogy minden direktben a guglitól jön. Tehát hétfőn találunk egy bugot, kedden tele van vele a net, szerdán kijön a patch. Néha nem ilyen gyors, de sokszor igen. Samsung kiad félévente egy frissítést (jó esetben
), aztán ami engem zavart vagy korrigálták, vagy nem. Ebben az is benne van, hogy az ember béta teszter. Tehát ha a gugli hoz egy döntést, te "rögtön kipróbálhatod", amire nem mindenki vágyik.
De mint a kolléga is mondta, nem kell a "gyári" rendszert használni rajta. Aki (mint én) kifejezetten nem szereti a bloatware-t meg a kapálózós samu feature-öket, annak külön jó, hogy ezek nem foglalják a helyet. Néha kicsit fapadosnak érzem a csupasz droidot, de ugyebár play-ből mindent le lehet tölteni. A lényeg, hogy te döntöd el, semmi sincs rád erőltetve.
Bocs az OFF-ért, de ha az ellenkezőjére fordítjuk, samu szidalomnak is elmegy.És nekem is az 5 kéne, hamár.
-
Jadro
veterán
válasz
Wiz Khalifa #81834 üzenetére
Én is az 5-re szavazok. Múlt héten cseréltem S3-at N5-re és baromira jól tettem.Tisztább, szárazabb érzés.
Pedig nem is a gyári rendszert, hanem CM11-alapú romot használok, mert abban jobban testre tudom szabni.
-
Weeman1
veterán
válasz
S3 Lte-ben si 2 giga ram van.
Egyébként nem nagy szám az N4. -
Grande Ale
őstag
válasz
Nagyon jó lenne... :-)
-
havri1
félisten
válasz
N4 is brutális, de én csak 5 vennék s3 után.
Persze ha 1:1 csere, akkor megeri sztem:-) -
kelzsoca
félisten
válasz
Wiz Khalifa #81832 üzenetére
A Google készíti rá a szoftvert is, abból a forrásból amit szintén ők készítenek, viszont tökéletes szoftver nem létezik, itt viszont gyorsan reagálnak a problémákra, ha valami nem úgy működik, ahogy annak mennie kell.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Wiz Khalifa #81830 üzenetére
Google referenciakészülék 1.5 év szoftveres támogatással a cég részéről, Android rendszerű készülék esetén ez a lehető legjobb, ami egy telefonnal történhet.
-
Wiz Khalifa
veterán
Mi olyan jó ezekbe a Nexus-okba? Azon kívül hogy teljesen úgymond "oem" a rendszer rajta?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Wiz Khalifa #81807 üzenetére
Attól függ melyik, én a 4.4.2-es KitKat-re már nem várnék, mivel tele van hibákkal, ezért kezdte el gőzerővel fejelszteni a Google a 4.4.3-as rendszert, ami hamarosan Nexus 5-re elérhetővé válik, hogy a 4.4.3 mikor kerülhet rá egy 2 éves zászlóshajóra?
Szerintem ősszel térjünk rá erre a kérdésre.
-
szunyi777
őstag
válasz
illes0102 #81817 üzenetére
Az On-The-Go Üzemmóddal egészült ki, amit eddig észrevettem még..
Érdekes kis Ficsőr, nem esel pofára az utcán, ha sétálás közben nyomkodod a telótA Jó letöltési Link : SOKP-RC-02-20140415_Hun_Update_v1.0.zip
-
Rolli
aktív tag
Olvastam hogy meg lehet oldani valahogy az imei javytást box nélkül,de már nem találom hogy hogyan
-
Rolli
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #81811 üzenetére
4.3-as frissítés lett volna.
-
illes0102
aktív tag
válasz
szunyi777 #81816 üzenetére
hát ez tényleg nem valami sok
köszönöm
kipórbálom majd, de előtte még ezt a smartot szeretném hátha.. bár tegnap SOKP és Beanstalk között visszaraktam az MK6 gyárit de.... azzal a lendülettel jött is le, hozzászoktam a több free ramhoz és gördülékenységhez a nem touchwizes romokban
bár miui-t is meg akartam nézni anno SGS1-en nagyon király volt, de már Sensationon és OneX-en se hozta amit SGS-en -
szunyi777
őstag
válasz
illes0102 #81813 üzenetére
Ennyi a Change Log:
Updated to Latest SOKP sources
Updated to latest device tree and kernel tree fixes
Battery Stamina Mode
and much more which I am do not remember as many are updated in the days :p.Nem valami komoly , főleg az utolsó sor!
De gyors össze is rittyentettem a Magyaritást hozzá.
Nem sok mit kellett változtatni, az akksikimélő beállitás finomodott, és bővült.
A szokásostól eltérően az AppSettings 1.8 magyar frissitést is beletettem az update-be. -
bobie
tag
válasz
Szerintem ez még csak a 4.3 nak a frissítése.
KitKat az nem nagyon játszik szerintem már az S3nál. -
törölt tag
válasz
Nemigen.
Szerintem a legtutibb, ha itt nézegeted, ha itt feljön a "gt-i9300" beírásával a 4.4 bármelyik országban, akkor van remény, odinnal vagy OTÁ-n is akár. Szerintem nem fog, de itt hamarabb megtudod, ha mégis, mint bárhol máshol.
-
Rolli
aktív tag
Sziasztok.
felajánlotta a frissítést,el is kezdte,de sajnos kifagyott telefon.
EFS-t nem tudtam menteni sajnos,mert kifagyott a samsung logónál.
Odáig eljutottam,hogy visszatettem odinnal az eredetit,de sajnos az imei számom 00-val kezdődik,és nem regisztrál a hálózatra.
Ha jól tudom meglehet oldani box nélkül is az imei javítást.
Tudna segíteni valaki?
Köszönöm.
-
-
hakkan
tag
válasz
kelzsoca #81802 üzenetére
A használt dolgodtól mindig is féltem, tudom hogy nem vernek át meg hasonlók ez olyan berögződés. Tetszik a Wayteq is csak annyi zavar benne hogy nem lehet frissíteni a rendszert 4.2-nél nagyobbra. Lehet ebből valami nagy probléma később? Mert ugye mégiscsak egy Szent István igazolvánnyal olcsóbb és új.
-
hakkan
tag
válasz
Wiz Khalifa #81800 üzenetére
A használt nem tudom mennyire játszik
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest