Hirdetés
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakoczee
tag
Sziasztok! A NeatRom-ban és a BeanStalk-ban jól látom, hogy hozzá sem tudok férni semmivel a system appokhoz? Nincs jogosultságom? A neatromban találtam egy beépített appot, amivel lehet törölni a system appokat, de hogy kedvemre ide oda helyezgessem őket, vagy átnevezzem, töröljem, azt sehogy sem értem el. Szoktam mókolgatni a romokban, de ez újdonság volt most nekem, mikor a szokásos jól bevált Temasek helyett kipróbéltam mást is. A Beanstalk igazából nagyon tetszik, vagyis tetszene, ha valaki tudna megoldást számomra a system könyvtár jogosultságainak beállításához. Előre is köszönöm!
-
[P]laci
senior tag
Csináltam egy nagyon király képet és egyszerűen nem bírom magamban tartani: [link]
Ez volt számomra az egyetlen pozitívuma a mai rossz időnek itt Miskolcon.(#81995) Kerio: az aláírásomban található mappában megtalálod a legfrissebb gyári, T-s, 4.3-as romot, ha mégiscsak arra lenne szükséged!
Ezt a mappát keresd: I9300XXUGNA5_I9300TMHGNB1_TMH - T-Mobile 4.3
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! S3-nál nem vagyok képben, hogy a gyári legújabb rendszerre mindenféle külön dolog nélkül lehet rakni cm11-et (Note 3-nál a knox ra kell figyelni azért kérdezem) de meg szeretném barátnőm telefonját csinálni , kérdésem az lenne, hogy tudnátok esetleg egy jó linket küldeni ahol együttesen fent vannak a file-ok illetve a leírás. Köszönöm a válaszokat előre!
-
sid87
senior tag
Nagyon nagyon elegem van.
Tudna mondani valaki egy hiperszuper akku kímélő bármilyen romot? Nekem a másfél óra kijelző idő kezd az agyamra menni.
-
SteveJobs
őstag
válasz
Wiz Khalifa #81987 üzenetére
felraktam . Végig megy , ahogy kell köszönet érte , de feltettem a VK 20.1-es ROM - ot csak az érintőm még mindig nem jó .
Nem értem mi lehet a probléma . Ha még valaki hozzá tudna szólni megköszönném . -
Kerio
őstag
Sziasztok!
Szervizbe menne a telefon. Szeretném gyárira visszaállítani. Mert a root-ba bele fognak kötni. 4.3-ast vissza lehet állítani gyárira? Mert láttam az első hozzászólásnál, hogy hogyan kell visszaállítani. De az nekem nem jó, mert 4.3-ra kellene. Mivel mincs MG4 előtti EFS mentésem
-
Wiz Khalifa
veterán
-
SteveJobs
őstag
válasz
Wiz Khalifa #81983 üzenetére
sajnos nem mert fojton hibára futott , de nemtudom miért .
-
SteveJobs
őstag
válasz
szunyi777 #81979 üzenetére
ODIN-ból próbáltam ( de azt oda is írtam ) . Most mit próbáljak , megwipet-ot is csináltam . Tettem fel másik ROM-ot de úgy se jó , kelzsoca féle gigawipe-ot is megcsináltam rajta .
Feltettem a kelzsoca féle recoveryt is ODINból.
ilyenkor mit csináljak ? Mert semmi ötletem nincs már erre . -
SteveJobs
őstag
felteszem még1x kérdésemet :
szerettem volna frissíteni a recovery-t Odin-ból . le is ment a program szépen , bekapcsolt a telefon és az érintő felületem nem reagáll azóta semmire
, ilyenkor mi van ? A telefon bekapcsol rendesen csak jóval lassabban áll fel a rendszer mint szokott.
CWM-et nem tudok telepíteni sehogy se kártyáról recovery-n keresztül, csak ODIN-ból .Valaki találkozott hasonlóval ?
-
Wiz Khalifa
veterán
Ő nála érdeklődj. Úgy emlékszem hogy 35k-ból megvan. De egyébként a TeleMax-is kicseréli 35k-ért 6hó garral.
-
fegya
csendes tag
Sziasztok. Ha minden jól megy, lesz egy ilyen masinám. A szépséghiba a történetben, hogy a kijelző be va törve. Lci valaki megírni kb. mennyibe fáj a csere, és kihez érdemes fordulni. Gondolom volt már szó ilyesmiről a forumon, de nem negyon van időm visszaolvasgatni. Nagyon köszi!
-
voyi
aktív tag
Tudna valaki min. 1.5m-es microusb kábelt ajánlani?
Kritériumok:
- normálisan működik,azaz pl. nem melegszik,nem lesz kontakthibás,stb...
- a microusb részénél az a 2 bütyök nem simul le,ami által nem lesz stabil a kábel a telóban.Amit néztem gyári samsungosat (u9) ,azt csak sajna hongkongból tudom ebayen megrendelni,és 1 hónap múlva érkezne csak meg. Lakhelyem UK-ban van.
-
havri1
félisten
válasz
Wiz Khalifa #81972 üzenetére
A gyári teljesen mást mutat, mint a valós, nézd csak meg.
-
david5745
tag
Segítség!
az lenne a problémám hogy manapság egyik pillanatról a másikra úgy belassul a teleom hogy ha megnyomok egy gombot csak 4-5 másodperc múlva jelenik meg a kijelzőn vagy pl ha lehúzom felülről az értesítő sávot megakad szintén 4-5 másodpercre nagyon idegesít és amilyen hirtelen jön olyan gyorsan abba is hagyja és megy úgymond normálisanaz ilyen belassulássokknál van mikor azt írja hogy a system folyamat nem válaszol
bármilyen megoldást meghallgatok jelenleg gan8 as sváci orogi rom van fent -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
havri1 #81971 üzenetére
A gyári ram figyelővel nézem.
Alkalmazások nekem amik a telón vannak az sok. De nem futnak folyton. És ha kiléptem belőlük akkor a ramfigyelőbe ürítem a tárt. És akkor megy le 300-ra kb. És ha el is indítom a GTA SA-t akkor is 500-nál megáll.
Egyébként gémek ezek:
GTA III, VC, SA
Subway Surfers
NFS Most Wanted
Meg még jó pár.Appok:
Total Commander
Facebook, Facebook Messenger
Firefox
Fordító
és még pár cucc. -
havri1
félisten
válasz
Wiz Khalifa #81970 üzenetére
Mivel, hol nézed, mennyi futásidő után ezt a 300mbot?
Milyen programok vannak fent?
Alkalmazáskezelő, futó alatt?
Én igen sok romot próbáltam, de egyik gyárit se sikerült 300mb körül terelgetni.Azért egy swiftkey, viber, talk/hangouts, hd widget, buisness calendar pro, dropbox csak kellene nekem..
-
bagly
tag
Hali!
Valaki használ mhl kábelt? Hogy lehetne kikapcsolni mellette a kijelzőt, hogy ne fogyasszon feleslegesen? Még töltés közben is merül sajnos... Ha ki tudnám addig kapcsolni a kijelzőt akkor spórolnék egy kis energiát. -
szunyi777
őstag
Érdekes, mert ez szerint az alapsav, T független. http://www.samsdroid.com/2013/05/i9300xxemc2-android-412-hungary-t.html?m=1
Sajna Én ezekben nem igazán vagyok otthon... A stock rendszert nem követem, hogy melyik szolgáltató, ország milyen alapsavot, firmware használ...
-
szunyi777
őstag
Ezek szerint nem módositott az eszköz, és frissülnie kellene...
A készülék a legfrissebb szoftware-t mutatja?
Phone INFO ★Samsung★ ezzel csc alapján meg tudod nézni, hogy tényleg Telekomos-e, milyen rendszer van rajta, stb infókat is kapsz róla... -
Jim-Y
veterán
válasz
szunyi777 #81948 üzenetére
Szia.
Megneztem, ezeket irja:
ODIN MODE
PRODUCT NAME: GT-I9300
CUSTOM BINARY DOWNLOAD: No
CURRENT BINARY: Samsung Ofiicial
SYSTEM STATUS: OfficialAlul meg Downloading... most nem tudom hogy varnom kene, vagy mit kene most csinalni? Csak az infok voltak a lenyegek vagy most frissul a telefon?
-
SteveJobs
őstag
szerettem volna frissíteni a recovery-t Odin-ból . le is ment a program szépen , de bekapcsolt a telefont és elszállt az érintő felületem
, ilyenkor mivan ?
Valaki találkozott hasonlóval ?Válaszokat előre is köszönöm !
-
wdx
őstag
válasz
kanál01 #81946 üzenetére
kifújtad a slotot? nem lehet, hogy bepiszkolódott? ha nem érintkezik megfelően, ilyen előfordulhat.
ismerődöm leejtette a telefont, szétesett, kipattant az sd kártya, azt kakukk lett neki, de a telefon ment tovább... ez kicsúszás okozta érintkezési hiba volt, nálad lehet, hogy kosz okozza -
szunyi777
őstag
válasz
kanál01 #81946 üzenetére
Esetleg valami ötleted olyan app ra, ami megmutatja az sd tipusát, infót ad róla?! Most hogy beszéltünk róla, kíváncsi lennék, hogy az enyém eredeti samu e.
Jim-y lehet hogy módosított eszköz. Már rég 4.3 kellene legyen. Esetleg nézd meg letöltési módban, hogy a custom binari számláló mit mutat, és offical e az állapot..
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok. Ha nekem meg mindig 4.1.2 van a telomon, es nem akarja frissiteni magat a keszulek. Akkor honnan tudom megallapitani, hogy mikor fog jonni frissites? Asszem T-mobilos a telo. Masodik tulaj vagyok.
-
kanál01
tag
válasz
szunyi777 #81945 üzenetére
köszi, az utolsó drága és minőségi volt T-mobilba, de nem akarok hazudni, lehet ez már a 4. volt 9hónap alatt, azért ez kicsit sok nem? azért is írtam, hátha másnál is volt ilyen, lehet e ilyen a telónál, vagy pl csak Samsung SD -t szereti, azt hiszem még ezt megpróbálom, de többet nem veszek bele..
-
szunyi777
őstag
válasz
kanál01 #81943 üzenetére
Régebben már más is panaszkodott No Name sd-kre, hogy megeszi az SIII...
Én kb. egy éve használok egy 32Gb C10-es Samsung Sd-t (Még nem néztem utánna, hogy eredeti-e, de Samsung van rányomva), ami Ebay-es.
Az SIII előtt SIII miniben volt, és Kopp-kopp hibátlan... Pedig annó nem sok reményt fűztem hozzá 5000 Ft.-ért, de nem bántam meg... -
kanál01
tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene. 9hónapja vettem az SIII-om, volt benne 4gb, és 2x 16gb SD kártya, különböző gyártóktól. 2-3hónapig tudom használni őket, tovább nem. Csak zenét, képeket és kis filmeket tettem rá.
A gyári zenelejátszón 30szám egyszer csak eltűnik, marad 1, ami a telefonon van, és egy hét után az SD kártyát se ismeri fel. Kivettem, visszaraktam, semmi, beállítások-lecsatolást már nem tudom megcsinálni, nem látja, USB-n Kies és az intéző se látja.
Ez a 3. SD kártyám, kicsit húzós mindig venni, ez normális, hogy ennyit bírnak? most jönne a 4...
a 3-ból egyet tudtam más telóba tenni utána, az se ismerte fel..
köszi a segítséget
-
dakesz
csendes tag
válasz
havri1 #81937 üzenetére
4.1.1-et nem említettem de igen adtak ki S3-ra
A fent leírtak alapján (első HSZ-em) a legnagyobb gondom,hogy elmászott az IMEI-m 4.1.2->4.3 upgrade után,az EFS mentés vagy hibásan sikeredett a programnak (itt nem ismerem a körülményeket,hogy miért nem tette a backup progi a dolgát rendeltetésszerűen) vagy le sem mentette annak ellenére,hogy a backup-ot elindítottam.....
Mivel az IMEI elmászott és nem tudom visszaállítan a gyárit (akksi alatti matricán-és dobozon+lejárt garijegyen feltüntetett értékre) így gyakorlatilag a Nncs regisztrálva a hálózaton üzenettel szembesülök minden alkalommal ha hívni szeretnék.
A 4.1.2-t pedig azért tettem vissza mert több fórumozó is ezt javasolta -
dakesz
csendes tag
Sziasztok!
A korábbi HSZ-eket olvasva nekem is meggyűlt a bajom az EFS mentéssel
Adott egy Galaxy S3 ami független.
Android 4.1.2 volt rajta (rootolt volt a teló ami nem saját kreálmányom volt) és felfrissítettem 4.3-ra Odinnal (leírtak szerint).
Előtte EFS backup-al mentettem az EFS fájlokat.Frissítés után az IMEI megváltozott (az akksi alatt találhatóhoz képest).EFS Backap-al próbáltam visszaállítani a fájlokat de sikertelen volt.Megnéztem Root Explorerrel a mappát és nem találtam a megfelelő mappát hozzá (mentést) csak a telefon által létrehozott EFS mappát amiben ezekszerint már csak az új (hibás) IMEI szerepel.
Azt hiszem besírok
Lehet e valahogy eszközölni (szervíz,alaplapcsere stb. nélkül) ha nincs meg a megfelelő EFS?
Próbáltam ARIZA patch-al,4.1.2 visszarakásával stb....lassan kezdem feladni -
szunyi777
őstag
válasz
warezxts #81919 üzenetére
A ROM Cleaner v4.1 Oldalon, a How To Edit Your Personal User.txt Fül alatt megtalálod a szerkesztési utasitásokat!!
Jól emlékeztem...
A ROMCleaner_user.txt-t kell szerkeszteni Samu romok esetében, és Cm esetében a CM-AOSP_user.txt...
Amit .apk-t meg szeretnél tartani, az elé be kell tenni a # !
Menteni a ROMCleaner_user.txt-t és futtatni...zho-lee Ezt a SOKP-RC-02-20140415_Hun_Update_v2.0 frissitett magyar nyelvi update-t tedd fel, majd Wipe cache és Wipe Dlavik cache...
Nem értem, hogy hogyan, de sajna a TeleService.apk-val volt gond az update-ben...
Újra Compile majd Decompile a TeleService.apk-t, és azzal már nekem sem volt gond!!!
Mivel ez az update script nem csak a Settings.apk és az AppSettings módositásait tartalmazza, hanem a TeleService.apk hiányosságai is javitva lettek...
de az is előfordulhatott, hogy véletlen az előző verzió TeleService.apk file került bele...
Sajna ezt már nem tudom, ezért újra kódoltam mind a 3 file, és lett belőle a 2.0 !
Tegnap óta semmi gondom, mert előtte nek is volt... -
jimmedly
senior tag
Érdekes h.az alkalmazás kezelőben ha kikapcsolok egy appot a titanium backup jegeltnek látja. Ezek szerint a két módszer egyenértékű? Azért kérdem, mert a kikapcsolás root nélkül is működik hivatalos állapotú romon.
-
Naccsy
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy honnan tudok letölteni gyári 4.1.1-et? Ezt simán rá lehet tenni odinnal 4.3-ra wipe után?
-
Garsza
veterán
Gyári 4.3 romra rá lehet tenni valahogy a CM11 ben lévő telefonkönyvet és tárcsázót?
-
warezxts
senior tag
válasz
havri1 #81886 üzenetére
Ezt a RomCleanert már használtam egyszer kétszer, de a logján lehetetlen kiigazodni hogy lényegében mit is törölt...
Most belaktam a 7.5-ös neatromot, ráengedtem így utólag (mert a rom után rögtön elfelejtettem), de azon gondolkodok visszateszem a backupot, mert fogalmam nincs mihez nyúlt hozzá...
-
Garsza
veterán
System appot hogy tudok hozzáadni? Root Browswrrel bemásolom a System/App mappába és ezenfelül kell még valamit csinálni?
-
zho-lee
addikt
válasz
szunyi777 #81901 üzenetére
Szóval..
Ha hívok valakit, minden rendben.
Ha engem hív valaki, változó, hányszor, de hallja kicsörög neki, de itt a kezemben tök kuka a telefon.
Ha figyelek rá épp, ki írja, hogy a phone alkalmazás leállt, és a led folyamatosan világít, nem pedig villog.
Az így elmulasztott hívásokat nem logolja a hívásinfóban sem.Az első, hogy reboot után feltelepítem a nagybecsű munkád ismét a recoveryben, és utána a wipe-ok sem maradnak el.
Jobb híján egy tiszta telepítés.. ha lesz annyi időm
Most vissza tettem a cwm backupot az első verzióról, azzal semmi gond nincs.. -
Garsza
veterán
I9300XXUGNA5_I9300OXXGNB2_XEZ
felraktam ezt a romot Odinnal és nem indul el a rom mi lehet az oka?
Megjelenik a Samsung felirat villog aztán vibrál egyet a teló kigyulladnak az érintőgombok majd újra kezdi a villogást a felirat és ez megy körbe körbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest