Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
W.a.T.T.O. #81298 üzenetére
Van egy ilyen Google Settings alkalmazás a telódon, csak SZÜRKE színű:
Nyisd meg.
Benne lesz olyan, hogy Location / Helymeghatározás - KATT.
Azon belül 2 dolog lesz: Location History és Location Reporting. MIND A KETTŐT tiltsd le!
-
W.a.T.T.O.
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy nagyon gyorsan merül a telóm.
Nem töltöttem le semmit, csak frissítettem, arra lettem figyelmes, hogy a Google szolgáltatások borzasztóan sokat kajál. -
vwpolopg
őstag
válasz
balazs1022 #81293 üzenetére
Lehet hagyom a francba, lusta vagyok emiatt elmenni egy vodáig
Bár hozzáteszem a kék is el volt csúszva, csak nem ennyire...
Ha kell valakinek egy használt, kishibás(a hangerőgomb feletti ,,híd" megnyúlt és eláll) gyári kék slim tok, meg egy farmertől világoskékre színeződött fehér ebayos slim tok, akkor írjon rám. Melós toknak, műhelybe, stb. ahol nem akarod a saját tokodat hazavágni még jó lehet mindkettő, akit érdekel írjon rám, természetesen nem kérek értük egy forintot sem, Bp.-en pedig át is tudom adni.
-
balazs1022
őstag
Hát én már nem bízom a véletlenre. Otterbox Commuter. 6000 ft-ért jutottam hosszá. De ha azt nézzük akkor inkább 6000 ft mint egy új kijelző...X-line tok amúgy jó volt. Pont elég vastag volt, csak csatlakozóvédők nem voltak rajta. Aztán volt egy vékony silicon is. Ez volt a legesztétikusabb és a portol is jól védett, de annyira vékony volt h a kijelzővel lefele nem is mertem lerakni zenét hallgatni olyan közel volt a kijelző az aljzathoz. Szal az Otterbox most a legjobb, ebbe nem kell annyira vigyázni a telefonra. Amúgy még vékony is lenne ha nem kéne rátenni a műanyag részt, de viszont muszáj mert az a rögzíti a csatlakozóvédőket.
-
vwpolopg
őstag
válasz
balazs1022 #81291 üzenetére
Bárhogy rakom bele, alulról, felülről, az általad említett módon (próbáltam kézzel és egy keményebb szivacslapot a tokra rakott telefonra nyomva is) az eredmény ugyanaz. Rajtam kívül 2 emberrel rakattam bele a fent említett 4 módon, az eredmény ugyanaz. Ez bizony gyárilag ilyennek tűnik.
-
balazs1022
őstag
válasz
vwpolopg #81288 üzenetére
Hali! Ez nem hiba. Rosszul raktad fel a tokot. Én úgy szoktam ilyen passzos tokoknál h a tokot ráteszem az asztalra majd úgy a telefont (nagyon pontosan állítsd be középre). És eztán mind a 4 sarkára ráteszem az ujjam és egyszerre nyomom bele.
Feltételezem h először alul tetted bele majd aztán nyomtat bele a felső 2 sarkát.
-
vwpolopg
őstag
Köszi! Másik probléma, megjött a frissen rendelt gyári slim tokom. Amin a lyukak úgy mellé vannak lőve, ahogy kell
Ennyit a gyári minőségről. Voda webshopból vettem, ezt ki tudom cseréltetni a Samsungnál, vagy a Vodához kell mennem? Egyáltalán cserealap az, hogy ilyen tré minőségű a tok?
-
balazs1022
őstag
válasz
warezxts #81282 üzenetére
A telefon régebbi fajta, 2013 májusi. NeatRom v6.4 Aroma van rajta (telepítéskor a youtube, music player, video player, dropbox lett kiválasztva), plusz Boeffla Series 5.x (JB 4.3.x) kernel. Mint írtam boeafflához tartozó apk- nincs rajta (így semmi nincs elállítva a hardverek kezelésében). Tovább CWM-ből lefutattam egy RomClenaert, ami kb úgy 40db alkalmazást szedett le. Továbbá a systemből ezekete töröltem:
ELMagent.apk
GearManager.apk
GoogleSearchwidget.apk
Photowall.apk
SecExhacnge.apk
SimplaAlarmclock.apk
SimpleFavouritesWidget.apk
SmartCardService.apk
WeatherWall.apkA hangzás miatt módosítottam a "default_gain.conf"-ot. Tudom h van a boefflában is erre lehetőség. De így nekem jobban bejött. Valamint Note2_JB_4.3-as kamera driver van fent. Xposed-el a menü színek lettek módosítva, illetve, hogy a hangerőgombokkal lehet vezérelni a zenelejátszót. (Amiket most utólag leírtam sztem nincsenek is hatással az akkumlátorra.
-
tragabi
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Eddig teljesen jól ment a gép, telefon közötti kommunikáció USB-n.....de a mai naptól nem ismeri fel a telefont, csak tölti.
Mi lehet a megoldás?
köszönöm
-
Frozzy
őstag
válasz
Donzoo #81281 üzenetére
efs backupodat ki tudod csomagolni sima EFS mappára ?
mert ha ki tudod akkor simán ROOT EXPLORERREL fogod és a mentett EFS mappát bemásolod a rootba felülírva a mostani efs mappát és kész is.. én is mindig így csinálom
DE egyébként nem értem, hogy ha semmi féle tapasztalatod nincs és nincs jártasságod az ilyen dolgokban akkor minek kezdesz hozzá ? miért kezdesz hozzá ha egy EFS backup/restore-t sem tudsz meg csinálnni ?
-
warezxts
senior tag
válasz
balazs1022 #81262 üzenetére
Most akkor mi is a "konfigod"? ütemező/IO, Rom, Kernel ilyenek....
-
Ice!?
őstag
Sziasztok!
Picit visszaolvasva nem talàltam választ a kérdésemre.
Az előbb kiirta a telefon, hogy frissítené a szoftverét. Most 4.3 van rajta. 3rdemes lefrissíteni?
-
Frozzy
őstag
válasz
Donzoo #81273 üzenetére
Magyar független XEH MG4 4.1.2 rom
gyors regisztráció után letöltöd..
és az ODIN így nézzen ki:
"note": Fontos! Ha MG4 vagy frissebb szoftver van/volt a telefonodon szükség lesz az imei visszaállítására, amit csak EFS mentésből lehet "házilag" megoldani!
de nem tudom a telefonod körülményeit..
-
Shummo
senior tag
A SOKP-hoz tudna valaki adni működő linket? Nekem egyikről sem jön
-
Donzoo
csendes tag
Használt volt és függetlenített. Ezt tudtam is és nem is zavart semmi gondom nem volt vele.Minden ok volt sokféle romot próbáltam rajta.utobb két hónapig az aosb volt fenn és egyszercsak elszállt az imei.
babhun : független 4 fájlossal
wdx : nv backup progi van ami azthiszem txt fileból tudja visszafele irni az efs t .de ez már kicsit magas nekem
-
vwpolopg
őstag
Galéria gyorsításra van valami ötlet, root, főzött rom stb. nélkül? Gyári, T-s 4.3, nincs agyonterhelve appokkal és van, hogy 6-8 másodpercet is agyal azon, hogy beengedjen-e a galériába...
-
Donzoo
csendes tag
Visszaálltam gyári 4.1.2 re Imei 0049.. és szerial 0000 még mindig off.
Valakinek van még ötlete?
-
válasz
balazs1022 #81262 üzenetére
wow, ez nem rossz
-
balazs1022
őstag
Megtáltosodott a telcsim. Régen a NeatRom-ot és a Boeffla kernel együtt használtam. Miután a fórumra felkerült, a "GigaWipe"csomag, akkor megfogadtam, hogy minden tiszta lesz a telcsin. Nem fogok mindenféle kernel meg romot cserélgetni, csak egyet rakok fel (jelen esetben a NeatRom v6.4-et). Ezt így szűzen 2-3 hónapig használtam. Aztán észrevettem, hogy nagyon merül, de azt a sok San Andreasnak tudtam be. Aztán volt olyan időszak amikor inkább készenlétben állt a telefon, ekkor 3-4 napot ment, amit én keveseltem. Korábban ment így már 5 napot és 12 órát. A kijelzőidőim kb 2-3 órák voltak (de inkább 2 fele hajlott). Az is kezdett gyanus lenni a ha akkumerülést jelző grafikon szinte függőlegesen haladt lefelé. Kerestem az alkalmazásokat h mik fogyasztják feleslegesen, de nem találtam semmit. Majd gondolkodtam, hogy akkor lehet tényleg kell egy másik kernel. Ment vissza a boeffla, de semmi play-es apk-t nem töltöttem le hozzá. És láss csodát most megint minden f@sza.
KB 5 és fél óra kijelző használatot értem el a korábbi 2 és fél helyett. Ebben rengeteg wifi volt, 3g és telefonálás alig, sok youtube és sok zenehallgatás (fejhallgató nélkül is), néha egy kis RealDrift.
UI: Néha megéri kísérletezni a kernelekkel.
-
lecsek
tag
BeanStalk-ra tudnátok fényképező & video felvevőt ajánlani?
Nekem a stock camera jött be...Hx-mod
Jelenleg fényképezésre Camera FV5-t raktam fel. -
zho-lee
addikt
-
trobi28
addikt
Van különbség a Januári Svájci és a Márciusi Vodás közt?Úgy értem tartalmaz valami javítást az újabb?
-
Donzoo
csendes tag
válasz
szunyi777 #81241 üzenetére
A svájci után vettem észre de szerintem mér az aosb nál elszállt csak nem tudom miért mert két hónapig nem nyúltam a romhoz.Ráadásul szervizbe formázták az sd met és párom is takaritott a laptopján igy nulla efs mentésem van
szerk: mégis találtam márc 17. ről egy efs.tar.gz filet ezt mivel tudom rávarázsolni?
-
wdx
őstag
hát ez a miui locker ma nem sokat ér. ugyanúgy 1mp-es az éledés... de legalább szép
-
illes0102
aktív tag
válasz
szunyi777 #81241 üzenetére
nálam is túl sok az FC pl. beállításokban amit mondtál még a sound packos dolgot akkor is FCzett egyet, akkor ez a galléria is. gyorsnak gyors és a hang ami nekem a legfontosabb az jó. mást nagyon nem néztem meg rajta. csak hát... hiányzik egy kicsit a touchwiz+ samsungos appok
de hát... valamit valamiért.. ( sajnos a Walkman alkalmazásban az ékezetes karaktereket kínai jelekké alakítja
)
reménykedek hogy mihamarabb jön hozzá javítás
-
szunyi777
őstag
válasz
Donzoo #81239 üzenetére
Ooouch...
A Svájci után ?
EFS Restore nem hozza helyre?illes0102 oké, az rendben van, de a szövegkörnyezet, és egyéb finomitások változtak...
Mellesleg, hogy szuperál a rom ?
Bug-ok?Én azt vettem észre épp ma, ha a galériában egy képet szerkeszteni szeretnék, akkor sajna FC-ik!!
Neked? -
Donzoo
csendes tag
NA AZ iMEIM 0049 ...
-
szunyi777
őstag
válasz
illes0102 #81208 üzenetére
Itt egy, igen sok javitáson átesett magyar nyelvi végleges verzió a SOKP - hez.
Segitségemre volt a Github-ról a Pac man 4.4.2-es Rom values-hu / Strings, ami már igencsak jól néz ki, sokmindent tartalmaz...
Egy gondom van vele, Boeffla kernellel NEM megy! De szinte 90%-a magyar..SOKP-RC01-20140330_Hun_Update_3.0
Ha lesz időm, Ilyenre átdolgozom a BeanStalkot is...
-
szunyi777
őstag
válasz
Donzoo #81222 üzenetére
Van imeid?
Én full Tiszta telepitéssel tettem fel, gyalultam mindent (Megawipe).
Némelyik beállitás menü, újrainditja a system UI-t..
Első inditásnál semmi gondom nem volt , nem volt FC !
Némelyik beállitás menü szokott FC-ni, De az AOSB, Beanstalk is ilyen..
Sőt, szerintem az összes 4.4.2 rom.sid87 Akksiidőben egykutya, mert egyféle kernellel, appokkal, beállitásokkal használtam...
De ki kell próbálni, és meglátod. -
szunyi777
őstag
-
wdx
őstag
az a vicc, hogy eddig én se
eléggé kritikus vagyok, de ez a gyári 4.3 nekem bevált.
igaz, csak 1 hónapja van meg kb a telefon...
de még mindig nem rootoltam, pedig a reklámok, meg az egyéb dolgok miatt ez az első, amit a telefonjaimon szoktam művelni.
lehet, öregszem -
Donzoo
csendes tag
Sziasztok!
AOSB rommal elszállt a hálózatom .Lemerült a teló mire rádugtam töltőre és elindult nincs hálózat manualisan megkeresi de ha csatlakozni akar kiirja h nem lehet csatlakozni.Vodafone.kb 2 hónapja vagyok ezen a romon semmi gond nem volt vele.Valami ötlet?
-
Meddu
tag
Sziasztok
van rá mód hogy ha rádugom a számítógépre a telefont akkor automatán felismerje memóriakártyát a windows?
kies nem akar működni sem kábelen sem wifin, win7 meg felismeri de csak 1szer lehet működtetni mert utána már nem találja, nem válaszol neki a telefon. -
szunyi777
őstag
válasz
illes0102 #81211 üzenetére
Ezen már működik a hagcsomag is, beanStalkon nemtudtam életre kelteni..
Próbáld ki ha gondolod...
Hang / Hangcsomag / és ott a plodeysAnnyit vettem észre, ha a Clear Phase engedélyezve van, a rendszer hangok lejátszása után 1-2 mp.-ig pici halkzaj észlelhető a hangszórón... Ugyan ez a jelenség a ViPER4Android Audio Effects nél is, amit régebben használtam..
Nah az sem semmi cucc ám -
illes0102
aktív tag
válasz
szunyi777 #81209 üzenetére
észrevettem
sajnos gyárival nekem élvethetetlen volt, lehet másnak jó volt, de még úgy is halk volt, hogy fentebb húztam a configban a dolgokat
szóval úgy tűnik egy darabig ezen maradok
egyébként az akksi hogy bírja? mert írtak valamit hogy hívás után merülni kezd
igen elég szép kis lista, kitettek magukért
Csak ez volt az, ami inspirált ,hogy a stockról CM11-re váltsak
-
Neo85
tag
válasz
Viktor0610 #81207 üzenetére
ugyan azt
-
szunyi777
őstag
válasz
illes0102 #81208 üzenetére
Sony cuccok, és a Dolby dolgozik
Szép kis portolt lista:
X-Reality Engine Personally Ported from Xperia Z2 To En-chase True HD Display
Pure HD Theater Mode Video Rendering Enabled with High end graphic effects option
Latest Sony Walkman Player From Xperia Z2 With Clear Audio+
Latest Sony Movies & Album From Xperia Z2
Digital Dolby Ported From HWAUIE ACSEND P6 k3v2oem1
Unique DTS HD Audio System Designed By Me For True HD Sound.......Feel Your Ears Blessed.
Audio FX Widget As Standalone Equalizer For Music ,Video,Gaming Sound.Ennyivel különbözik a BeanStalktól..
Szerk.:
Nekem a szokásos, ami volt az AOSB, és BeanStalkon...
Itt egy Fix (V5), ezt fel szoktam tenni, de nem sok változást észlelek... -
illes0102
aktív tag
Felraktam én is a ONIC OPEN KANG PROJECT (Android 4.4.2 )-ot boeffla kernellel, hát a zene az atomkirály mostmár
-
-
wdx
őstag
én most kicsit nem nézek ide, mert találtam egy "The Room Two" nevezetű játékot...
totál überállesz -
Neo85
tag
válasz
Viktor0610 #81204 üzenetére
ugy se jó
-
-
Neo85
tag
válasz
Viktor0610 #81202 üzenetére
azzal is fail
<ID:0/003> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> I9300XXUGMK6_I9300OXAGMK6_I9300XXUGMK6_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3)..
<ID:0/003> File analysis..
<ID:0/003> SetupConnection..
<ID:0/003> Initialzation..
<ID:0/003> Set PIT file..
<ID:0/003> DO NOT TURN OFF TARGET!!
<ID:0/003> FAIL!
<ID:0/003>
<ID:0/003> Re-Partition operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) -
-
Neo85
tag
válasz
Viktor0610 #81199 üzenetére
<ID:0/003> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> I9300XXUGMK6_I9300OXAGMK6_I9300XXUGMK6_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3)..
<ID:0/003> File analysis..
<ID:0/003> SetupConnection..
<ID:0/003> Initialzation..
<ID:0/003> Get PIT for mapping..
<ID:0/003>
<ID:0/003> There is no PIT partition.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)ezt irja ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Xbox Series X|S
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Könyvajánló
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest