Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
nordican #39098 üzenetére
Elvileg a google fiókod címtárában... de nem vagyok benne biztos, hülyeséget meg nem akarok mondani.
De ha a megjelenítendő névjegyeknél kiveszed a pontot a fiókok elől, akkor eltűnnek a nem telefonon tárolt névjegyeid és nem fognak zavarni, sőt, készíthetsz testreszabott listát is, ami igen praktikus -
nordican
tag
válasz
Gizmo94 #39096 üzenetére
Hú, akkor megnyugodtam.
Igazából nem is szétválasztani akarom őket (mivel a névjegyek nincsenek összekapcsolva, szóval a Kapcsolat alatt csak az S szerepel), hanem valahogy az egyesítést visszacsinálni, tehát hogy ne a Samsung fiókhoz legyenek rendelve a névjegyek...
Egyébként abban tudsz segíteni, hogyha a Samsung accounttal egyesítettem, akkor a névjegyek hol tárolódtak?
-
hdekakas
senior tag
Erre észrevétel?
"Most nézem LCD tesztnél, kék fénynél ahol a status bar van, az a csík halványabb. (Maga az óra ikon nincs beégve, csak van egy kissé elkülönülő halványabb csík.)
Ez alapból ilyen, vagy elég "rossz" már ahhoz, hogy kijelzőt lehessen cseréltetni?"
-
Gizmo94
veterán
válasz
nordican #39095 üzenetére
Aham, sejtettem. Én is így jártam anno.
Igen, vissza.. itt nézelődj.
altair66 Pedig kézenfekvő lehetőség..
Devergo7 ha ezt itt kérdezed, inkább sehogy.. El lehet rontani rendesen.. Első hsz.-ben ott a megoldás, de egyébként cwm -mel vagy odinnal fleflasheled a kívánt kernelt és ennyi. Ha .tar a kiterjesztése akkor odin, ha .zip akkor cwm.. De ne ess neki, előtte olvass.. És van kernel cleaning script is, hasznos tud lenni..
hdekakas Az már nem normális, homogénnek kellene lennie. Kezdődő beégés.
-
nordican
tag
válasz
Gizmo94 #39091 üzenetére
Egyesítettem a Samsung accounttal a névjegyeket, most minden névjegy mellett ott figyel az S betű, amit nem tudok visszacsinálni, plusz valahogy a Gmail-es üzeneteim címzettjei és feladói is bekerültek a névjegyzékbe, akikkel életemben soha többé nem fogok kapcsolatba kerülni, de őket csak a Csoportokon belül látom, a rendes Névjegyzéken belül nem. Elképesztő káosz. Az egyesítést vissza lehet csinálni?
-
Devergo7
tag
Kernelt hogyan lehetne cserélni a telefonon?
3.0.31-836582 -t szeretném rárakni.
-
altair66
csendes tag
a 64 gigás sd kártya eszembe se jutott!
pedig tiszta logikus -
nordican
tag
válasz
nordican #39080 üzenetére
Na közel három hét után megvan az első kib...tt idegesítő tulajdonsága az S3-nak: a névjegyek egyesítése fiókkal, úgy tűnik ez egy visszafordíthatatlan és nyomon követhetetlen folyamat. Óva intek mindenkit, hogy a névjegyeknél az Egyesítés Samsung- vagy Google-fiókkal opciót válassza.
-
altair66
csendes tag
válasz
Gizmo94 #39083 üzenetére
van az 50 giga ingyen hely 2 évig
kipróbáltam,hogy feltöltök 5-10 filmet aztán wifiről megnézem és elég szaggatottan töltötte be ha jól emlékszem ˙(még nyáron volt) ebből vontam le,hogy ha valahova elmész és akarsz filmet nézni otg segítségével pendrive ráköthető és a 64 gigás pendrive nem csak 2 évig van
-
dancsuri
veterán
ha ez is volt egy hétig nem olvasok Indexet
-
altair66
csendes tag
egyébként használja valaki a dropboxot s3-on?
filmnézésnél wifivel is tetülassú max képekre filmre meg inkább jobban megéri egy 64 gigás pendrive 10-11 k-ért -
nordican
tag
Sziasztok, ha a névjegyeket egyesítettem a Samsung fiókkal, akkor gondolom a Samsung fiókkal szinkronizálódtak a névjegyek, de hol keressem az interneten a szinkronizálás eredményét? Nem tudom, lehet-e érteni a kérdést, még magam sem tudom teljesen, hogy mit csináltam, de hátha ti igen.
-
tysonn198810
tag
Sziasztok!
Olyan kerdessel fordulnek hozzatok, hogy tudna nekem valaki irni egy olyan Custom ROM es Kernel parositast ami megbizhatoan mukodik?meg ha esetleg tudna akkor governor meg scheduler beallitasokat is irna/irnatok nekem?
elore is koszonom!
-
dancsuri
veterán
-
szutyok93
csendes tag
Sziasztok mi a véleményetek Battery Saver to 4 days Trial erröl az aprol? Használ vmit érdemes felrakni? Ha valakinek használt leirná mennyit használ
Elöre is köszönöm a választ ÜDV
-
zola-
őstag
Lehet hülye kérdés, de ha veszek LTE galaxy s3-at az tudja nekem a hsdpa hálózatot? Sokat használom mobilinternetre.
-
hdekakas
senior tag
Most nézem LCD tesztnél, kék fénynél ahol a status bar van, az a csík halványabb. (Maga az óra ikon nincs beégve, csak van egy kissé elkülönülő halványabb csík.)
Ez alapból ilyen, vagy elég "rossz" már ahhoz, hogy kijelzőt lehessen cseréltetni? -
rtommy1
csendes tag
Ha valaki tud eladó S3-mat,újat,függetlent,2év garisat,írjon nekem legyen szíves.(nem fehéret)
Köszi -
altair66
csendes tag
http://index.hu/tech/cellanaplo/2013/03/19/floridabol_akarjak_lenyomni_a_samsungot/
érdekes cikk
-
altair66
csendes tag
valaki tervezi cserélni s3-ját s4-re?
mert szerintem nem nagyon éri meg -
ginobácsi
csendes tag
válasz
apaszka #39034 üzenetére
Elnézést, de ez a hozzászólás szubjektív és nagymértékben általánosító. Akarva, vagy akaratlanul, de megsérthetsz itt pár embert aki letett már valamit az asztalra (neveket is mondhatok, nem általánosítok, pl. kelzsoca, seatone, stb.)
Nem akarok ebből vitát generálni, de ezt el kellett mondanom. -
apaszka
veterán
-
BLUE TORNADO
senior tag
Hali. Tegnap lett egy olyan problémám, hogy hallgattam headset-en a zenét a zenelejátszóból, egyszerccsak elhallgatott, és kb 50-60 zenét, amit a Tube Mate progival mentettem le, azokat egyszerűen kidobta a zenelejátszóból. Ilyenkor mit lehetne tenni, hogy vissza tudjam őket rakni? Letölteni őket újra sok idő lenne.
-
hdekakas
senior tag
válasz
Gizmo94 #39042 üzenetére
Tényleg egy utolsó kukacoskodás a témában: És az nem gyanús a szerelőknek, hogy egy gyári visszaállított készüléket csinálnak, amin semmi program nincs, se letöltések, programmaradványok, előzmények, semmi személyreszabás, stb-stb?!
Egy éves telefonok olyan szüzek belül mintha most jöttek volna ki a gyárból...
-
-
-
hdekakas
senior tag
Az gond a házi szervizkor, hogy ha T-mobilnál vett készüléken független rom van?
Hivatalos rom, számláló 0, product kód is XEH, szal minden gyári állapot. Csak elvileg ha T-től származik, akkor TMH-s rom és product kód kellene rá. Az érdekli őket, vagy elég ha csak official rom van rajta a hozzá tartozó product kóddal és 0 counter-rel? -
apaszka
veterán
Azt ígérte a Samu,hogy megkapunk szinte mindent mi az S4 ben van!
Ha az meglesz, onnantól és abból lehet építkezni 100 % osan!
Viszont az S4 ből már tudnak portolni a fiúk kik ezt vágják!Direkt nem írtam az XDA-t mert nem csak ott publikálnak ROM okat! És mint nézegetem ,hogy van egy alap,és azt csinálják,hogy cserélgetik a skineket,és pár appot,...mi egyébként nem szükséges,és már publikálják a saját műnek!
Aztán ha hibás az alap,és tele van BUG okkal,mind meg is kapja,és megy a kérdezősködés,hogy -te ez nem megy ,,,kilép mint a másik ROM ban.....
ÁH90% ban ez van az XDA.n szerintem!
Nagyon nagy dobást kevesen tudnak össze rakni,de hát ahhoz már tényleg kell a tudás!
Őket lehet figyelni,és azt kell majd felrántani!
Szerintem a fejlesztés ,és a ROMozgatás nem össze tévesztő dolog! Persze az is nagy munka,csak nem érdemi annyira!
PL ,hogy a mostanában feszegetett JKay ,egy marha nagy dolog .Megérdemli minden fillérét! Ők fejlesztenek !
De mint pár hónapja volt itt egy srác,és publikálta a ROMJÁT,ami valójában csak egy létező ROM-nak átszínezett munkáját takarta???? Na az nem nevezhető egyedi ROMnak,és húúú ,,,kategóriába sorolható!
Persze ez csak az én véleményem,és én még annyit sem tudok mint ki próbálja kicsit színesebbé tenni a más munkáját!
Így nem szeretnék senkit megsérteni itt sem!Én is XDA-s ROMot használok,és szeretem őket! Hajrá Omega!
és a többi egyedi ROM !
-
Joshi
titán
Üdv. Navihoz (S3) kellene olyan autós szett amit nem a szélvédőre kell tapasztani hanem a szellőzőrácsra. Ha valaki tud ilyet ossza meg velem. Köszi.
-
törölt tag
válasz
Laraxior #39019 üzenetére
Nem rossz ötlet, és amikor tényleg kézzelfogható lesz az S4, akkor újra megnyitni, és szembesíteni őket a sok baromságukkal!
Magam is írtam néhány gondolatot, de aztán inkább feladtamapaszka:
Olvastam tőled is hozzászólást, és a reakciókat is, de inkább nem kommentálom, természetesen a Te javadra!Gizmo:
Szintén ugyan az mint Apaszka esete, már-már úgy volt, hogy billentyűzetet ragadok, de inkább meghagytam nektek, éppen eléggé szétfolyhatott az agyatok nektek is -
apaszka
veterán
válasz
apaszka #39012 üzenetére
Ha kell valakinek!
A Recordet is megtaláltam!
Remélem nem tiltott itt megosztani,mert nem fizetősként írták! -
Laraxior
titán
Az elején még követtem, de képtelenség oda értelmesen írni... túl sok az agytröszt...
-
apaszka
veterán
válasz
#07400704 #39017 üzenetére
Már nem követem őket,mert nem az " én stílusom " emberek osztják az észt!
Yeffy DJ
Sajna még várni kell vele szerintem,mert még nem igen tapogatják ők sem az S4 et miből portolhatnák a ROM nagy részét!
Szerintem pár hét elfog telleni hozzá,de inkább 1-2 hónap Max mire 100% os lesz! -
Yeffy
veterán
válasz
#07400704 #39013 üzenetére
nem, egy kis ideig követtem, de annyi idióta van ott, hogy inkább hagyom...
épp elég az itteni idiótákat követni/elviselni
egyik kedvencem a talán már korábban is linkelt, 1M Ft-os gépet is lenyomó HTC...valaki, aki otthon van az XDA-n/romokban, nem tudja véletlenül, hogym ikor lesz végleges a leaked 4.2-es rom? már dobnám fel...
-
törölt tag
Nézitek közben az S4 topikot?
Úgy beszélnek ott, mintha már legalább hetek óta a kezükben lenne a telefon, és mindent tudnak róla!
Kivéve ez alól azokat a hozzászólókat, akik innen látogatnak át egy-egy építő jellegű hozzászólással, na persze azokat egyből lehurrogják!
Elképesztő számomra, hogy mennyi parafenomén ember van! -
apaszka
veterán
-
Hogyan kell ujratelepiteni a telot? Gyari sima 4.1.2 rol lenne szo
-
kelzsoca
félisten
-
altair66
csendes tag
hol tudok olcsón galaxy s3-hoz 10-15 ezer mah-s külső akkut venni?
-
hdekakas
senior tag
Akkor tudja valaki, mi ez a fájl? (XXALE8)
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Motoros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest