Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slash20
tag
válasz
dancsuri #40295 üzenetére
Csak simán a telefon készüléken csináltam, a kies programot még le se szedtem (tegnap óta van meg a teló, még nem nagyon tudom mi kell hozzá
Akkor azzal biztos nem lenne gond. Szerinted ha függetlenítve van és frissítem, visszaáll tmobile függővé? Mert ha igen, akkor marad inkább a 4.0.4.
-
dancsuri
veterán
-
Slash20
tag
válasz
dancsuri #40291 üzenetére
Ahol ezek az adatok vannak:
modell: GT-I9300
Firmware verzió: 4.0.4
Alapsáv verziója I9300XXLH1
Kernelverzió: 3.0.15-928452-user
se.infra*SEP-107#1
SMP PREEMPT Tue Jul 31 19:37:49 KST 2012
Build száma: IMM76D.I9300XXBLH1
-Na ennek a menünek a tetején a "szoftver frissítése"
Letölt vagy 330megát, rányomok telepít, újraindul ott az android figura vmit telepít vagy pár másodpercig, utána kéri a pin kódot, beütöm és bejön a telefon. Utána beugrik egy ablak szoftver frissítése névvel, és egy oké gomb. Után ha rányom, vagy nem semmi. A teló amúgy szerintem nem gyári független, mert mikor kapcsolom be a samsung logó tmobilos hangot ad. De telenorral használom. -
Arween
senior tag
Az mitől van hogy a képernyőm nem fordul el?be van pipálva az automata elforgatás,és az intelligens elforgatás is.
Mégsem történik semmi.... -
dancsuri
veterán
(#40290) Slash20
hol nyomsz rá? mire? -
Slash20
tag
Valaki tudna segíteni? Letöltöttem a telefonon a 329mbos jelly bean frissítés csomagot, rányomtam hogy telepít, újraindult, ment ott vmi százalék, beírtam a pint, bejött a főképernyőm egy ablakkal, hogy szoftverfrissítés-és alatt egy OK gomb. Ha rányomok eltűnik és nem változik semmi, ha nem nyomok rá hanem várok csomó ideig, akkor se csinál semmit. Ilyenkor mi lehet?
-
dns86
tag
Thx az infót.
Siyah kernelt S2-n használa anno.
Remélem ez a páros tényleg hozza az általam elvárt szintet.
Csak az a szomorú számomra, hogy egy ilyen értékű telefonnál mókolni kell, hogy jó legyen. Ezt az egyet szerettem nagyon a One X-ben. A hangzást. De ez egyéni vélemény. Az én fejhallgatomhoz az nagyon cool volt. Most szeretném újra azt élvezni. -
bigdigit
addikt
emberek médiamarktban vásárolt készülék megfelel a rendes 24hós samsung garanciás feltételeknek?
-
mondomén
őstag
válasz
Ghostman78 #40280 üzenetére
Azt sem. Probaltam...
-
-
Zolii44
tag
Alapértelmezett értesítések ez az sms hang, ide hogy lehet saját hangot berakni?
-
hanczurs3
csendes tag
válasz
Ghostman78 #40274 üzenetére
ezt én is eljátszottam...
4.2.1re nincs még siyah... -
joncy
csendes tag
-
ez a siyah 1.8.9 csöppet be**opatott az imént
idáig philz-m+neatrom 4.2.1 volt hibátlanul,gondoltam variálok egyet
nem kellett volna
reboot után ,siyah logo után csak "rezgett" a teló,sötét képernyő mellett
ergo nem bootolt be,tehát offos lett a telómmég szerencse hogy volt 1hetes backupom
ötletek ,hogy mi volt ez ?
-
Zolii44
tag
Bal oldalt felül a szoftver frissítési ikon hogy lehet eltüntetni?
-
Zsolaf
addikt
Na ma feltettem a 3 fájlos T-s romot, pittel. Nem volt baja csak kíváncsi vagyok van e valami változás mert azért már volt minden ezen a telefonon ezért pucoltattam mindent le.
-
rjg
őstag
válasz
RockCNC #40251 üzenetére
HSDPA/HSUPA Olyan messze nem kellett volna menned a válaszért.
-
dns86
tag
Túl vagyok rajta...
-
mondomén
őstag
Boeffla kernel+boeffla sound app. De poweramp is nagyon jó, egyszerűbb először azt kipróbálni...
-
RockCNC
őstag
Jól tudom hogy az s3-as még csak a 3G-t tudja?
-
dns86
tag
Hátha vki tud segíteni:
Olyan modot vagy Kernelt + modot keresek, ami hozza a HTC One X szintjét, és gyári, még nem buherált rommal megy.
Tudom hogy a Beats Audio csak EQ beállítás, stb..., de az általam ugyanazzal használt fejhallgatóval az SGS3 hangzása finoman fogalmazva is szar. Halk, "erőtlen", basszus feleannyi...
Mielőtt vki azt mondaná, higy szar a zene, annak azt mondanám hogy ugyanaz a FLAC file, ugyanaz a fejhallgató.
Várom a segítő tanácsokat. -
Zolii44
tag
A TC-ben mért nem jelenik meg a telefon meghajtó jele?
Az s8500-nál nem volt ilyen gond. -
dns86
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy ami az XDA oldalán megtalálható ACID audio engine, az kompatibilis egy gyári TMH-s rommal?
Érdemes rootolni, recoveryt felrakni, és utána az ACID-t felrakni? -
Slash20
tag
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne, hogy van egy független galaxy s3mam (szerintem függetlenített,mert egy csomó tmobileos dolog meg hang van rajta), 4.0.4 android van rajta, és azt szeretném kérdezni, hogy a beállításoknál ott van a szoftverfrissítés, ahogy rányomtam elkezdett vmi 300mb körüli fájlt tölteni,gondolom a frissítést,de megszakítottam gyorsan. Ha elvégzem, akkor minden beállítás odalesz? Névjegyek a telómemóriában és üzenetek maradnak, vagy mentesen le? Amúgy nagyon szaggat meg akadozik a teló, pedi alig van rajta valami.Görgetés is darabos.S2 után kicsit fura:/ Köszönöm a segítséget!
-
joncy
csendes tag
Sziasztok! Tegnap felraktam a Kies progival a Jelly Beant S3-ra de akad, galériában az albumokat picit akadozva tölti,meg úgy érezhetően döcögősebb. ICS-nél amivel vettem nem volt ilyen gond. Nektek tapasztalat?? Lehet ezen javítani?
-
Zsolaf
addikt
Az első Octa-Core Galaxy S4 benchmark eredmények aláz rendesen.
-
bazsika89
tag
válasz
Zsolaf #40222 üzenetére
A beeges ok,en voltam vak. De ez a ket kijelzo reteg kozti nyomodas meglepett. Edigitalban volvasarolva, ugyhogy gariztatassal nem lesz baj.
Jelenlegi tapasztalat alapjan lassabb illetve az iphonon tokeletesen mukodo progik amik elerhetoek erre is akadnak kilepnek. Nem azt mondom h sz@r. De meg sok dologhoz hozzakell szokni. Remelem rendbe jon es akkor szeretheto darab lesz.
-
Zsolaf
addikt
válasz
bazsika89 #40221 üzenetére
Hát ezt akkor kellett volna megnézned mikor megvetted, ha van garanciád mert gondolom úgy vetted akkor nincs gond ha nincs akkor meg megérdemled
ez nem a készülék hibája. Nekem nincs semmi ilyen gondom, mondjuk nem is az utcán vettem valakitől.
De ha Iphone-t is ha kéz alól veszel, annak is lehetnek hibái ha nem nézed meg, mert úgy adtad elő, hogy maga az S3 sz@r hol ott te nem nézted meg mikor vetted.
-
bazsika89
tag
Sziasztok. Par nappal ezelott vasaroltam egy S3-ast szifonrol valtottam (4S). Sajnos eddig azt kell hogy mondjam nem vagyok megelegedve a keszulekkel. Hasznaltan vasaroltam, akkor es ott nem tuntek fel olyan dolgok mint kijelzo beegese, a beallitasok erinto gombnak nem vilagit a jobb oldala. Valamint mintha mostmar a kijelzo is be lenne nyomodva (az erinto reteg es az uveg kozt megjelent egy nagy folt,kozeptajt),semmi behatas nem erte eppen ezert nem ertem mi baja lett. Garancia van meg ra edigitalban. Ezekrol a hibakrol mi a velemenyetek? Azt tudom h betegsege a kijelzonek a beeges, de a tobbi... Remelem a jovoben mar csak pozitivabb tapasztalataim lesznek.
-
oggy71
tag
Az miért lehet, hogy nem tudok csengőhangot a sz. gépről rátolni a telefonra?
Konkrétan az S4 pár hangjával próbálkoztam, de sehohgysem megy.
Megvan minden mappa, csak beletenni nem lehet egyikbe sem semmit. -
bigdigit
addikt
az én S3-am meg ismét szórakozott.asztalon fekve egyszer csak képernyő bekapcsol és kéri a pint megint.
most már nyomtam neki wipe cache, wipe data mindent.
az utóbbi időben csak próbának izraeli 3 betűs volt fent meg valami szókirakós a playről és más semmi.a többi dolog több hónapja fent van már.
már olyat is csinált simán scrollozok alkalmazások között és kivág a főoldalra. -
bigdigit
addikt
kérnék valami összefoglalót mire kell figyelni ha valaki használtan vesz egy ilyen értékű telefont!
illetve hogyan lehet ellenőrizni tényleg független vagy mókolt-e a telefon?persze olyanra gondolok amit egy sima találkozós adás-vételnél és végre lehet hajtani. -
allein
addikt
Köszönöm szépen
-
allein
addikt
Üdvözlet újra. S3 i9305 típusú készüléket szeretnék vásárolni. Tudtok ajánlani Budapesten és nem vidéken egy helyet ahol ez kapható és árban is megfelelő? Találtam egy helyet, de nam kapok Samsung garancia levelet a készülékhez, 1 év gari a telefon boltba szól
Ez így annyira nem jó
-
spider80
őstag
Csöppet olcsóbb lett T-Mobile-nál a kis telefonunk. Április 8-ig 20% engedmény az előfizetéses árból. Így 106 ezer a legrosszabb ajánlat,annál már csak jobb lehet ha díjcsomagra is vállal valaki hűséget.
-
Gizmo94
veterán
válasz
kecsetihunor #40207 üzenetére
Oka is van, persze, de az okát nem szívesen írnám be ide..
Az elődöknél is volt, nálam S2-nél is jelentkezett, TBP -nál pl., ha nem figyeltem oda. Különösen a lucky patcher kényes az ilyesmire, de bármi más is, ami .odex fájlokat pakol, mert ezek nem törlődnek amikor magát az appot törlöd. Root és root explorer nem árt, ha van, azzal lehet megtalálni őket..
-
kecsetihunor
aktív tag
-
Zsolaf
addikt
válasz
kecsetihunor #40204 üzenetére
Szia! Próbáljátok meg, hogy be mentek az alkalmazás kezelőbe ott megkeresitek a play áruház + play szolgáltatások, mind kettőnél kényszerített leállítás és adatok törlése. tipp
szerk: ja igen Gizmo94 kolléga ahogy mondja akkor az a gond. odex fájlokat le kellene törölni az app mappából.
-
Gizmo94
veterán
válasz
kecsetihunor #40204 üzenetére
Meg kell venni az appokat és problem solved. Amúgy odex. fájlok ottmaradása okozza a system és data mappákban. Tegnap is erről volt szó...
-
kecsetihunor
aktív tag
Sziasztok.
Mi lehet a problémája a haveromnak, hogy nem tud alkalmazásokat feltelepíteni a telefonjára (S3)? Azt írja ki, hogy nincs elegendő tárhely. Letöröl alkalmazásokat és úgy sem engedi feltenni.
S2-n nekem ilyen problémám nincs, egyéni probléma? Megoldásötletek? (gyári rootolt XXELLA)
-
gaben1117
senior tag
Hát gyerekek!!
Nincs még egy hete, hogy megvan az S3, de teljesen beleszerettem. Eddig simán 8 fok, de majd még írok teszteket.
Előtte persze meg kell pittel rotolni, hogy kijöjjön ami benne van, akkor simán lesz 9 vagy 10 fokos is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Synology NAS
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar