Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koczó93
őstag
válasz
FrankMonzano #40857 üzenetére
Hidd el hogy meg lehet azt szokni
Akinek Note van, 90% hogy kisebbre már nem váltana. Persze van ellenpélda de kevés.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
eladogeppc #40895 üzenetére
-
eladogeppc
veterán
válasz
znagy69 #40893 üzenetére
Elolvastam, de azt a téma fixet az istennek nem találom.
Megvan valakinek ?Szerk: Azonkívül Widget Loading Error van. AKárhányszor tettem fel, nekem a kínai időjárás widget nem működik, Sőt a Clock 4x2 sem !!
A többi widget megy. Weather 4x2 is megy ,de ott nincs semmilyen időjárás, csak az óra. -
znagy69
őstag
válasz
eladogeppc #40892 üzenetére
Olvasd el a rom 1hszt. Kell a gaaps is. És a végén a témásához is van 1 fix.zip. BT adatátvitel nem megy. Én kibírom, de tudjatok róla.
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz
eladogeppc #40886 üzenetére
XXELL4-et raktam fel odinnal,mert ezt találtam itthon.
És utána a miuit-de úgy kell feltenni,ahogy írják,minden rész flash után hagyni elindulni. -
znagy69
őstag
válasz
eladogeppc #40886 üzenetére
Teljes gyaluval mindegy. Én JB-t váltottam.
-
trobi28
addikt
válasz
pedrobike #40879 üzenetére
Azon is tudsz tuningolni,tehát a hangszóró hangerejét is növelheted,a mikrofon érzékenységét is.
De nekem azzal nem volt gondom a gyárinál sem hanem a zene része nem tetszett ahogy szólt.
Olyan átlagos volt.Próbáltam a Poweramp-ot is de hiába húztam feljebb a mély hangot csak torzítás lett a vége.
A Boeffla kernel + a Boeffla tweaks-el olyan mélyet ad hogy csak na,nem is bírod maxra húzni
Szóval a mélyek szép teltek lesznek a magasak meg tiszták , nekem nagyon tetszik így ahogy szól -
a.t.t.i.
senior tag
Polimorph miui V5:
-
trobi28
addikt
válasz
FrankMonzano #40867 üzenetére
Nekem XXEMB5 , Nordic van fent Boeffla kernellel.
Normálisan teljesít,semmi kiemelkedő de rossznak sem mondanám.
Kernelt csak a hangzás miatt cseréltem , nagyon jól szól így
Amúgy nem cseréltem volna le a gyárit.
Megtanultam pár éves Androidos "pályafutásom " alatt hogy csodák nincsenek.
Ha olyan kernelt raksz fel ami smoot nagyon akkor ott valami fel van húzva ezáltal jobban is merül.
( egyszer s1-re tettem fel valami turbós kernelt,úgy pörgött hogy majd kiesett a kezemből,3 óra alatt 1 óra kijelző használattal csontra merült)
Ha olyant ami vissza van fogva az aksi idő miatt ott a smoot-ságot felejtsd el.
A gyári rom-kernel középre van belőve,bármelyik irányba is billented a mérleg nyelvét ott valami csorbul. -
a.t.t.i.
senior tag
válasz
eladogeppc #40825 üzenetére
Hát ez antutu szerint max 1,4en megy.
-
apaszka
veterán
válasz
FrankMonzano #40867 üzenetére
Hüha!
Ajánlani nehéz,mert rengeteg van!
Ízlések és pofonok!
Próbálj ki párat!
Én Omaga RROM ot használok,perseus kernellel !
De ez csak az én ajánlatom! Igaz nem a legfrissebbet használom az Omegából,mert nekem a 4.2 tőn alapuló még nem tetszik ! -
dancsuri
veterán
válasz
FrankMonzano #40865 üzenetére
első hozzászólás erröl szól
-
FrankMonzano
őstag
Kerdessel fordulok hozzatok. Nem igazan romoltam eddig,egy galaxy nexus online navigalassal,de azt elvileg egyszerubb. Erdemes kiprobalni valami fozetet? Hogyan kezdjek neki ?
-
sanyirigo
senior tag
válasz
HUTCHDB #40849 üzenetére
Itt van egy teszt video SGS 4-ről, 13:10-nél összehasonlítják a két telefon kijelző fehérségét. Van különbség rendesen
Persze attól még szuper masina a HTC is. Szívesen megnyomkodnám én is.
A videót Gál Balázs, a németországi magyar hazánkfia készítette. Elnézést a fura kiejtésért! -
apaszka
veterán
válasz
davidcsaba93 #40860 üzenetére
Perseus !
-
apaszka
veterán
válasz
FrankMonzano #40858 üzenetére
-Érdekes mert nálam sem okoz gondot! Igaz nem Viberezek,és Skype-zom,én csak a TALK-ot használom,ami bőven elég!
-A fiamén sincsen más ,de neki gyorsabb a merülés,mindenféle okból! Gondolom ezek a telefonok közt is van szórás rendesen!
Az előző telóm Nokia N8 volt! A Samu volt a beszállítója a kijelzők terén! Mit mondjak??? Hatalmas volt a háború belőle! Lila volt a kijelző kb 10 ből 7 telefonnak! Az enyémen is!
5x küldtem vissza mire kaptam bele egy nem volt komcsi országba szánt kijelzőt!
Előtte LG GT540 em volt! Na az egy vacak teló ! Igaz,én szét ROM-oltam! Volt,hogy napi 2-3 mat is kipróbáltam! -
FrankMonzano
őstag
válasz
apaszka #40856 üzenetére
Jaja ezert linkeltem ! Kb reggel 8 ota kisebb szunetekkel 11ig onnan meg folyamatosan forumoztam meg net. Lementem cigi,kaja,ilyenek. Nekem nem nagyon tekeri szerencsere a mediaszervert (kopp-kopp). Szerintem darabonkent valtozik ez a dolog. Ki milyet fog ki. Ezt figyeltem meg.
Szerk : Dani gondolom nem akarja eladni,jameg az mar nem is garis,ha elsok kozott vette
.
-
apaszka
veterán
válasz
FrankMonzano #40852 üzenetére
Egész jó! Látom nem is sok ébredés van aktív kijelzőn kívül!
A fiamén rengeteg ébresztés van ! Valami hangdrájv a ludas neki,és az XDA-n is soknak előjött némely ROM-nál!
Szerk!
Nemm S2 je van neki!
Szerk!
Kép link!
Szerintem Link ként is jó,sőt jobb linkelni,ha már nem butítod a felbontást! -
FrankMonzano
őstag
Hogyan tudom ugy belinkelni a dropboxra feltoltott screnshot-ot,hogy egybol a forumon latszodjon a kep es ne csak a link ?
-
FrankMonzano
őstag
https://www.dropbox.com/sc/v6lquy9lqnebh60/6rwde3W2zC
https://www.dropbox.com/sc/d1pe1oyhqc3dl1h/xu_emWfqOm
https://www.dropbox.com/sc/nodm91c88lwc7ji/DDk9VAJBvOGyari 4.1.2 xella,telenor.
-
dancsuri
veterán
az uj Siyah-al nem megy a videó
-
apaszka
veterán
válasz
FrankMonzano #40841 üzenetére
Munkatársamnak van! Azt nyomkodtam sokat!
A Danié még full gyári,és mikor megjelent elsők közt vette! Még várja a JB is! -
Norbi8719
tag
válasz
Sztem egyáltalán nem nagy...
Múltkor nyomkodtam és mellém álltak Note 2-vel...na az nagy...ez szerintem pont jó! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
valahogy az etgonomiaja az s3-nak ugy van megcsinalva, hogy nem zavar, hogy ilyen "nagy".
nyilvan kis kezueknek lehet tulmeretes .....lehet, de en spec. 2 perc alatt szoktam meg. -
-
apaszka
veterán
válasz
FrankMonzano #40830 üzenetére
Nem értelek! RAM zabálás???
Keress rá ,hogy JB ram kezelése?!
Meglátod,hogy nincs semmi különleges benne! Teszi a dolgát,és nem fogy el!
Ez nem kp,mert az elfogy hamar!Én nem lépnék vissza 1000%
A dizájn??? Nekem tetszik,és nem kényelmetlen ! Pont jó! Haver 808 asát kezembe véve,és az asszony G300 asát,,,hát igen picurnak tűnnek!
Már nem kellene 4' kijelzős teló! -
kentucky
őstag
MiUi v5-ről van valami fejlemény? Nagyon várom már
-
Norbi8719
tag
Sziasztok.
4.0.4.-nél volt olyan funkció , hogy ha megérintem a kezdőképernyőt és elforgattam a telefont akkor bekapcsolt a kamera , nem tudom mi volt a neve a funkciónak.
Ez van még most is?
Tudja valaki hol találom?
Gyári 4.1.2. van. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
a kulsobe nem tudok beleszolni, de az s2 sokkal szerenyebb telefon.
a ram?
miert ott mennyi van?
szoval en (ha a kenyszer ra nem vinne) nem valtanek vissza. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
Feleségemnek S2-je van. Néha napján kézbe veszem és mindig elfog az érzés, hogy ezmiez?
Semmi nem áll rajta kézre, pedig előtte közel 1 évig használtam.
-
FrankMonzano
őstag
Szevasztok! Nagyon dilemmazok egy dolgon. S3-am van de lehet hogy visszavaltanek s2 re. Kicsit nagy nekem ez a telo. Meg ez a sok ram zabalas... ervek ellenervek ?? Elore is koszi.
-
törölt tag
Gondolom, egyes tarcsazo app-okban is van ilyen opcio, de a gyari sms app is tudja. Beallitasok/ertesitok/ertesites gyakorisaga (vagy vmi ilyesmi, angol menum van).
Amugy tegnap 2x esett 1-1.5 m-rol jarolapra es csak 1 picike horpadas lett a kereten. Sajnalom, hogy nem karcmentes mar a kis telom, de azert nagy volt a megkonnyebbules...
Erzekenyebb telefon mar darabokban lenne.
-
kentucky
őstag
-
apaszka
veterán
-Ha ROOTolod,és bodsz alá egy faxa kernelt, nagyom sokat dob rá a hangminőségre ,ami alapban sem rossz!
- A kamera??? Hát nem 808 as Nokia ,de vállalható,és ha rájössz a dolgaira,egész jó képeket lehet készíteni vele!
- Folt? Állítólag itt is előfordul! Ragasztó okozza !?Egy jó teló,de nem tökéletes a rendszere miatt! Viszont ez nem a vas hibája!
Én szeretem,sőt ezt szerettem eddig a legjobban !
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz
eladogeppc #40814 üzenetére
Hol látod hogy 1,8on megy?
-
ronda
aktív tag
Nem köll ám azt órákig hallgatni
De mikor visszaülök a kocsiba/íróasztalhoz, nem kell elővennem (a könyöklő előtt van egy kis tatyó amiben tanyázik, vagy a napellenzőbe van berakva ha spec kihangosítva használom/használtam, illetve az asztalnál a gép feletti polcon van, hogy ne zavarja a hangszórót), hanem legkésőbb 2 perc múlva hallom hogy volt valami ami miatt rá kell néznem. -
Zolii44
tag
Letöltöttem egy témát a https://play.google.com/store-ból és az lenne a kérdésem hogy hova menti a telefon?
Mert beakarom állítani de akárhol kerestem nem találtam meg. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
eladogeppc #40804 üzenetére
-
Yeffy
veterán
-
SipiBcs
őstag
Egy kis újdonság a mai napra...
-
Varszegig
veterán
Ez a talkback-os bug ez ugyanaz lehet, amit a lightflow fejlesztői jeleztek a Samsungnak. Állítólag Samsung specifikus hiba, hogy bekapcsol bizonyos appoknál a talkback. Tudnak róla, és elvileg javítva is lesz.
HUTCHDB: Most komolyan, mi abban a hatalmas, hogy a sok éve ugyanolyan fix élettelen ikonok a mozdulatlan háttér előtt nem laggolnak. Be*szna, ha még ezt sem tudná a szifon
Ezt a windows is már majdnem tudja
-
HUTCHDB
nagyúr
viszont abban igazad van, hogy az i simabban mozog, es kevesbe eszrevehetoen laggol.
en is hasznaltam, i4, i5-ot is.
de kb. ennyi az "elonye".
ha valami nem mukodik jol, vagy fagy tole a telefon, akkor erdemes masik app-ot keresni.
mar azert van valasztek.
ezt a hangjelzeses dolgot nem ismerem, de van led villogo, ami jelzi az elmulasztott, vagy meg nem nezett esemenyeket.most neztem meg miui-ban van ismetles " gyarilag "....mondjuk ehhez romolnod kellene es az sem biztos, hogy maga a rendszer tetszene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8