Hirdetés
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sapphi
aktív tag
Sziasztok,
az miért lehet hogy fenn Skypen beszélgetek kihangosítva és kb. 5 percenként a telefon magától visszateszi a belső hangszóróra a hangot.
Iszonyat idegesítő és nem igazán értem miért csinálja.
Esetleg valami ötlet?
-
baladam86
aktív tag
válasz
Ghostman78 #41192 üzenetére
Vegyél vissza inkább te. A topik indulása óta olvasom a kommenteket, és állítom hogy Gizmo-n kívül csupán 1-2 ember van, aki annyira ismeri a telefont és a dolgait, amilyen mélyen mi soha nem fogjuk. Én tudom, hogy ő jobban tudja, mint te, a "user error" pedig az én olvasatomban nem sértő, mint amennyire behisztiztél rajta.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ghostman78 #41192 üzenetére
Ezt a stílust otthon. Felejtsük el egymást, ok?
-
-
kontrabass
csendes tag
Üdv.Valaki tud nekem segíteni abba hogy, az mitől van hogy ha hívnak akkor a beszédnél vissza áll a hangerő a felére,mikor én meg full hsngerön használom akkor miért áll vissza megint a negyedére a hangerő.Eddig nekem nem csinálta valaki segítsen ebbe hogy mit csináljak.
-
apaszka
veterán
válasz
Richard #41189 üzenetére
Állítólag valami hang drájv is ludas! Pár pec alatt már produkálja magát! Most levettem a töltőről,hogy megtudjam mutatni! Ezt az appot az XDA-n ajánlották,hogy ezzel frankón kilehet szúrni az ébresztéseket! Ez a cucc ,ha kell esetleg!
Szerk:
Letöröltem a Facebook-ot ! Viber már régóta nincs,és meglátom! -
Bagoly81
aktív tag
válasz
Intel q8200 #41185 üzenetére
én feltemtem a Samsung-Updates.com-GT-I9300-SEE-I9300XXEMC2 semi extra változás ,bajom nem nagyon van vele, csak az állandó merülés, de hogy számüztem a face-t meg a vibert igy nem kell állanóan töltöért nyulni, egyéb bajom nincs per pill
-
Intel q8200
senior tag
Érzékelt valaki valami változást a sammobile-ra felkerült új romokkal?
-
Zsolaf
addikt
Itt az andoidos 3DMark benchmark semmi jót nem írnak róla, még nem megbízható az eredmény.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ghostman78 #41171 üzenetére
Ne mondd meg,hogy mit tegyek és ne. Hogy téged mi dühít, az engem távolról sem érdekel, engem pl. a stílusod dühíthetne, amivel hozzám szóltál. Ha a rom nálam hibátlan, nálad pedig nem, akkor az a te hibád, (user error), nem a rom hibája. Ha pedig a "rendszeredben" nem volt minden rendben az szintén, mert a telefonodon levő "rendszert" is te raktad fel. Ennyi.
-
V.T.
aktív tag
válasz
dancsuri #41176 üzenetére
Az a baj hogy ezt már pár napja kiírja mikor rádugom usb-n. hiába lett a pc- és a telefon is újraindítva.
Memóriakártya nincs az S3-mamban, de olvasó van a laptopban miért írhatja ki ezt a hibaüzenetet?
rákattintok de semmi sem történik nem keres illesztőszoftvert meg semmit sem.Dropbox segítségével sikerült rárakni. Gyári böngészővel működik megnyitja az oldalt, valamiért a Chrome nem akarja, de ez legyen a legnagyobb gondom
köszönöm a segítséget.
Azért a csatlakozásra tudnál megoldást?
köszi -
-
ercsialbi
csendes tag
Sziasztok!
Használja valamelyikőtök a Bravia Engine-t? Van értelme, tényleg jobb lesz tőle a kép?
Gyári XXEMB5-ös romom van Siyah kernellel + JKay. Erre fel lehet tenni, vagy csak "főzött" romra? -
válasz
Gizmo94 #41145 üzenetére
Ne általánosíts ,hogy "user error a probléma" ,mert az ilyen felelőtlen kijelentések roppantúl dühítenek
Emlékezetem szerint egy rossz szót nem mondtam, a Sone 5.6ról !
Én úgy látom,hogy az rendszeremben nem volt minden rendben.Természetesen én is köszönöm a kolléga munkáját amivel a Sone 5.6ot összehozta
-
V.T.
aktív tag
Sziasztok!
az lenne a kérdésem hogy S3-mon nem tudom megnyitni a jatekaim.hu oldalt, mert azt írja hogy le kell tölteni az adobe flash playert. rámegyek a linkre és kiír valamit angolul ( nem tudok angolul, de valószínű hogy azt hogy nem tudja letölteni)
Így sajnos nem tudom megnézni telefonról, érdekes mert S2-ve ugyan ezt produkálta de mikor letöltöttem hozzá a flash playert utána ment rendesen.
HTC One X-en is ezt produkálta, de a gyári böngészőben volt olyan menüpont hogy flash támogatás, és utána működött.
Tudnátok ebben segíteni?
köszönöm mindenkinek előre is
üdv -
-
dancsuri
veterán
válasz
Ghostman78 #41151 üzenetére
a Siyah-s3-v1.9 bugos, de már javítva lett 1.9.1
-
-
-
-
Bagoly81
aktív tag
válasz
Bagoly81 #41144 üzenetére
lejárt az idő
az tényleg jelentős majdnem plusz 2.5 óra, beszélgetés is tud még 3 órát , én az összképet nézem, és az az érzésem, hogy ez sem fog kibírni 2 napot, de mivel a s3 hoz van nagyobb aksi lehet csökkenteni a különbséget, és az enyém úgy lemerül 1 nap alatt mint a huzat. de itt nem a telefon a hibás. hanem az op rendszer és a hozzá írt programok. hát egy skype viber face meg bluetooth kinyirja a telefont.
én mondjuk megvárnám még az 5 ös androidot ha az sem csinál valamit az állandó program garázdaság ellen lecserélem az androidot. ha az iphonet kikapcsolod nem merül ez mért? valami állandóan pörgeti a telefont. van itt egy ipad is wifin van és az sem merül az androidom meg 20%-ot egy este.
igy halkan megjegyezném az összes androidommal ez volt a baj. ( s1, p990 , s2, s3, apám not2 je is vett egy not2 öt mert gyenge a szeme az iphone ja mellé le akarta cserélni ) 2 nap alatt lemerül kikapcsolt állapotan minden gyári) komoly mi?
tudom nemfeltétlenül a telefon a hibás meg minek sírok itt. no de akkor is. ez a véleményem.
-
Gizmo94
veterán
-
lafaty80
addikt
válasz
Ghostman78 #41103 üzenetére
"Congrats on becoming a Dropbox Guru! We've awarded you 48 GB of bonus space for the next 12 months. You now have 101.75 GB on Dropbox."
Ja én sem csináltam semmi extrát érte
-
seatone
csendes tag
válasz
Ghostman78 #41133 üzenetére
Nah, ezt még senki sem mondta, de hát mindig a kezdet a nehéz...
Milyen kernelt, milyen cwmr-t használsz?
Rögtön telepítés után észlelted, amit írtál?
Próbáld meg lécci :
(opcionálisan) sms backup, titanium backup, nand backup
(ezeket kell) cwm recoveryből: wipe data/factory reset, wipe cache partition, advanced/wipe dalvik cache
majd telepítsd az 5.6-ot
Miután felment és beállítottad, adj a telódnak kb 5 percet, hogy "feléledjen"
Eddig ez mindenkinél bejött, remélem Nálad isPersze, ha van kedved hozzá...
-
-
seatone
csendes tag
válasz
Ghostman78 #41131 üzenetére
Nagyon szívesen
Remélem működik, mert én nem tudom kipróbálni... Lécci szóljál vissza, hogy mi a helyzet vele. -
-
-
seatone
csendes tag
válasz
Ghostman78 #41123 üzenetére
"De ilyen launchert nem làtok felinstallàlva ergo rom csinàlta." Sorry, de ezt a mondatodat nem értettem
De nem gond, ha a gyári launchert akarod, akkor tedd fel ezt: [link]Az 5.6-ot tisztán tetted fel, vagy ráhúztad valamelyik romra? Én a tisztát javasolnám és akkor nem érhetnek meglepetések. Másnak a romjaiért nem vállalok felelősséget
(#41127) apaszka Jaaa, oksa
-
znagy69
őstag
válasz
eladogeppc #41086 üzenetére
Nálam a viber zabálta az aksit. Levettem és tökéletes a V5.
-
-
seatone
csendes tag
-
apaszka
veterán
válasz
Frozzy #41108 üzenetére
Fel akartam tenni de még az én verzámhoz nem jó! Elfeküdt a kisrobot!
Még pár nap kell! Ez van fenn,,
Ezzel próbálkoztam! -
Yeffy
veterán
válasz
Ghostman78 #41106 üzenetére
széép... -
válasz
dancsuri #41098 üzenetére
Hjaj nekem bizony fogalmamsincs ezekrol, en azthittem ezek mind egyformak
ket hete van meg a telefonom es izombol probalok felzarkozni, de sajna meg elegge noob vagyok
Szoval ha magyar Tmobilos S3am van, melyiket toltsem le? Es mivel illik ezeket feltelepiteni?
ugye nem vesznek el az adataim?
-
-
Frozzy
őstag
Láttátok, hogy új JKAY jelent meg ?
program és framework is frissült
illetve JKAY-t meglehet csinálni aosp kinézzetre ?
-
válasz
Ahha. Legalább akkor tudom, hogy hol vannak a hiányzó gigabyte-jaink.
MaCS
-
-
Yeffy
veterán
válasz
gépészkedtem
taníts mesterno nem mintha a mostani 52 GB-ot kihasználnám...
-
davidcsaba93
aktív tag
-
-
válasz
migabi24 #40975 üzenetére
Léccilécci!
Mi az az MR2-es ROM?
A DropBOX ügyfélszolgálata szerint is kell lennie a főmenü/személyes szakaszban FELHŐ menüpontnak.
Nálatok van ilyen? A DropBOX 48 GB mindenkinek megjött, esetlegesen ilyen menüpont nélkül is?
Vajon ha törlöm a DropBOX fiókot és újat készíttetek, megkapom az extra területet?
Köszi: MaCS
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Iphone SE3 2022 128GB Tökéletes , Nagyon Jó AKKU,Garancia, Üzletből
- iPhone SE 2. Gen 2020 128GB Black, nagyon jó akku, garanciával, üzletből
- Iphone SE 2020 64GB Fekete, több db. Nagyon Jó AKKU-val, Üzletből
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független jótállással számlával.
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest