Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
imicici
csendes tag
na megrendeltem, kék S3, 20%os akció miatt 97ért webshopból
már csak otthon kéne lenni valahogy mikor kihozzák
elvileg holnap van még ez a 20%os akció, akinek kell lesse meg ... de ma még biztosan tart. -
nordican
tag
Ti az NFC-t tudjátok fizetéshez használni? Ez egyébként a kártyás Paypass mobilos megfelelője lenne?
-
Laraxior
titán
válasz
HUTCHDB #41675 üzenetére
Hát, ha egymás mellé tennénk az S2 - S3 - Note 2 triót, akkor elvileg az elsőnek és az utolsónak a kijelzőjének ugyanolyannak kellene lennie, ennek ellenére szerintem az S2 kijelzője produkálja a legerősebb kijelző láthatóságot. S3 és a Note 2 között nem sok eltérés van...
Lehet meg kellene várni a Note 3-at...Note 3 vs S4.
-
HUTCHDB
nagyúr
akit érdekel:
kint van a MIUI V5 !!!!!!
-
sid87
senior tag
Erről a ROMról vélemény/tapasztalat?
SynergyROM VZW S3 | JB 4.1.2 | Floating Multiwindows! | Mar 30 r443
-
csabicska
senior tag
Sziasztok .
Nem ide tartozik,de ennél a telefonnál is előfordulhat ezért megkérdezem.
Van egy S Advance telefon ,rajta 4.1.2 hivatalos rom.
Egyébbként csak 2.3.6 telepithető rá sok helyen.
Odinnal feltettük rá a hiv.4.1.2-t de a szoftverfrissités ellenőrzés értesítés mindig zaklatja a tulajt.
Hogyan lehet eltüntetni végleg,
Rom ujratétele nélkül.
Köszi. -
Gizmo94
veterán
válasz
HUTCHDB #41664 üzenetére
Hát igen, ez így már kicsit más.. Akkor nem véletlenül gondoltam valami hibát tegnap, mert annyira gyenge azért nem lehetett volna. Itt, ezen a videón most jobb a fehérje, le kell szögezni.
Virtualista: Van rengeteg kitakarított rom, de elsőként miért nem próbálsz meg egy data/factory resetet?
-
pappkarcsi
senior tag
Sziasztok!
Kezd lehalni szegény i9300xxelkc-m. Megáll másodpercekre, majd egyszerre megcsinál mindent amit megnyomtam... Letöröltem minden felesleges, általam telepített programot de nem használt semmit.. Azon a napon telepítettem amikor megjelent. Nagyon szépen belaktam, fájó szívvel de megcsinálnék benne mindent újra, ha tudnátok nekem valamit javasolni, mit tegyek fel ehelyett.
Van-e esetleg olyan rom, ami kitakarított és nincsenek benne gyári hülyeségek?Előre is köszi a választ!
-
natë
nagyúr
Angol romnál maradhat a BTU csc ugye? Nem fontos átállítanom XEH-re pl?!
-
Gizmo94
veterán
Engem sajnos megtalálnak rendszeresen, vonzom őket..
Nézelődni valóban jó lehet ott, bár főleg a csilivili cuccokat preferálják , de van azért pro is. Tévékben főként.. Én nem vagyok az a nagy nézelődő típus, főként akkor megyek üzletbe ha kell valami, tehát nekem kb. elegem lett már belőle..
-
Yeffy
veterán
válasz
Gizmo94 #41645 üzenetére
bocs, kifutottam a modidőből...
Gizmo, azért tényleg megtalálnak az emberek...
ezen külön sírtam: "Nem akartam mondani,hogy rád is rád van írva valami, mégse vagy gyári tok."
szakadok a fogalmazásmódodon...na de hogy kicsit ON legyek, MM-ba én is csak nézelődni szoktam járni egyik haverral, ált telókat, hangcuccokat, fejegységeket, tv-ket, laptopokat. kb arra való.
na jó, a fényképezőrészlegen van néha egy két értelmes fej a miskolci MM-ben, ott is szoktam nézelődni, de egyébként... agyrém... -
hacki87
senior tag
Azzal, hogy elv márc 31.-vel tudtam volna akcióskészülék cserét. de a webshop nem engedte. Felhívtam a 1430-t, hogy van valami bibi mert nem tudok webshopból vásárolni. Megnézte azt mondta, hogy igen tudnék vásárolni de volt még vmi kód a gépbe neki ami nem engedte... mondta menjek T pontba mondom oké de akkor bukom h 83k ért vegyem az s3 t .. így végül 122k lett. Azért ez nem kis difi.
-
KLIOS
aktív tag
Az időjárás widgetből eltűnik a nap valaha a nyári időszámítás miatt?
-
mondomén
őstag
válasz
hacki87 #41650 üzenetére
Lehet erről van szó. Bár néhány T-s ügyintéző elmehetne az MM-be dolgozni, ha már itt tartunk.
Ha nem teljesen fogalmatlan, akkor meg azt mondja amit hallani szeretnél. Kérdeztem mikor vettem a csomagot, hogy változhatnak e az árak a 2 év alatt? Egyértelmű nem volt a válasz... Mindegy, legközelebb figyelmesebb leszek.
Mivel szívattak meg?
-
bencze
senior tag
válasz
Gizmo94 #41645 üzenetére
Hát, azt a helyet nem a szakértőkért szeretjük. Azért olyan is volt, hogy kb 50-es nő jött, valami videokábelt vagy átalakítót kerestem nem is tudom már, mondom milyen csatlakozó (azért szkeptikus voltam) és egyből mutatta. Gondolom nem fizetik túl őket, ha nettó 200-at adnának azért a melóért akkor biztos mindenki penge lenne.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Frozzy #41630 üzenetére
Szerk: Inkább ON-ba teszem, mert ez közérdekű,hogy nehogy ti is így járjatok..
Én nem akartam részletezni MM-ot.. De.. Nahh, gondoltam, veszek gyári szilikontokot, máskor volt óccsóé', elmentem az Árkádba. Először: összevissza kirakva az összes tok, a jó ég nem igazodik el közte.. Másodszor: sehol senki (amin nem is csodálkoztam). Nekiálltam a lehetetlennek, szétdúrni az egész hóbelevancot.. Gondolom kamerán nézhették ténykedésemet, mert hamarosan jött egy csirkehajú gyerek, húszkilós, ilyen csúcsos fejjel, mintha fejenbaszták volna, fehér sztreccsgatyában, nahh,mondom magamban, Jézus, pont te hiányoztál még innen.. :S Kérdés: Mit keresek? Válasz: a szerencsémet, amúgy Samsunggalaxiesháromhozgyárivékonyszilikontokot.. Előhúz egy rózsaszín!! Hama tokot.. Elkezdtem röhögni, mondom, te, nem megbántani akarlak,de ez egyrészt neked lehet,hogy passzol, cserébe véletlenül sem gyári, meg nekem a színe sem jön be, tehát húzzál újra. Néz, közli, rá van írva ,hogy galaxieshárom.. Nem akartam mondani,hogy rád is rád van írva valami, mégse vagy gyári tok,de nem szóltam semmit, csak keresgéltem tovább. Erre nagy örömmel közli, hogy ez az, nézzem csak! Aha, közel nyócezeré egy uv-zöld meg egy citromsárga, valamint egy lila!!! flip tok..
Mondom, érdekes a színvilágod, de ez sem az, mert ez flipes, nekem a legegyszerűbb GYÁRI!!!! szilikontok kell, tudodilyenvékonyaliglátodvankékmegfehérnéhaegyüttpárbanésnemdrága!!!! Gyáriszlimtok. ilyen kell! Néz, hát olyan most nincs, ne is keressem. Mondom: régebben volt, vettem már itt. Nem, itt nem volt olyan.. Mondtam magamban(ebből elég,de kár volt idejönni) gyereknek csak annyit: jó, kösz, szia. Erre beszól.. Olyat amit keresel géesembolban vegyél, mert normális helyen olyat nem árulnak. Uhhh.nabazmeg, gondoltam, ez még beszólt..Közöltem: tudom, jó helyen járok,azért jöttem ide, mert ha ez normális hely lenne, te tuti nem lennél itt.... azzal elhúztam.. Ennyit Media Marktról. Immunhiányos, retardált, mindenhez tökhülye eladók, méregdrága árak, szar választék, már sokszor megfogadtam, hogy elfelejtem örökre..
-
mondomén
őstag
-
cspisti
tag
válasz
migabi24 #41629 üzenetére
Úhh ez a 4x hibád meglepö, legalábbis nekem mert sogiénak semmi baja.
Kibaszott gyors faszán viszi a gamekat igaz voltak neki néha kisseb fagyások de JB-vel orvosolták
Néha szoktam nyomkodni nekem tetszik de azért az S3 mégiscsak S3
Amúgy mik voltak a bajok?
Gizmo94
Ja valahogy úgy lesz majd! -
biroatis
tag
Hello!
Egy kérdés ami elég gyakori lehet itt, de kerestem és visszaolvasni közel 100 hsz. nyűgös ezért gondoltam megkérdem, tud valaki fejből sense témát vagy valami felületet SGS3ra??
Annyi kérés hogy ne ilyen tört romos legyen mert nekem minden gyári rajta!!
köszi előre is
-
MartOOn
addikt
hali. egy gyors kerdes... van-e valami hangosito megoldas s3-hoz? van egy kicsit gyengenhallo haverom (najo nem csak hujjje kivansagai vannak) aki szerint halk az s3. baratnomnek is s3-a van en nem tapasztaonam h halk lenne de neki fontos lenne egy kis hangero felhuzas. van erre valami app hogy a csengohang meg az ertesitesek hangosabbak legyenek? koszi!
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Van egy kedves barátom, akinek a gyári S3-ja az autóban, bluetoothal kihangosítva kb. 1 perc beszélgetés után összegerjed a kihangosítóval.
Ha jól tudom, az autóban levő Bluetooth gyárilag telepített. Tehát nem egy utólagosan beszerelt kihangosítóról van szó. Tény az is, hogy csak az S3-mal csinálja ezt. Más készülékkel nem tapasztalta.Találkozott már valaki ezzel a hibával? Van rá valami okos megoldás?
Köszönöm előre is!
-
Most már igazán megjöhetnének a cuccaim
Rendeltem egy ilyet TPU tokot, és tegnap este pedig egy kék fém hátlapot (egyik kolléga linkelt is DropBox fotókat, onnan jött az elhatározás, nagyon megtetszett
)
-
Frozzy
őstag
válasz
Gizmo94 #41620 üzenetére
csatlakoznék hozzád. szerintem is idióták dolgoznak az egész media marktban.. de esküszöm minden osztályon!
pénteken egy barátommal akinek mellesleg neki is S3-asa van és itt is jelen van a fórumon. és pont a mobiloknál voltunk és a srác jött kirakni S3-as fóliákat. 3 forintért volt még mondtam is havernak hogy mi lehúzás már. azt mondja a srác, hogy kettő van benne
na mondom gondolod úgy se lehúzás ?
10db-ot vettem 700ftért ember. és lehet jobb minőségűbb..
erre rá kontrázott, hogy külömben is a karc álló gorilla glassra felesleges fólia. mondhatni nem is ajánlatos rá tenni mert nem lehet őket megkarcolni.. már majdnem szakadtunk a röhögéstől én azért mondtam neki, hogy nekem 1 hét alatt egy mikro karcot azért sikerült ráeröltetni.. erre azt mondta, hogy ne aggódjak azt GARANCIÁBAN kötelesek cserélni ha megkarcolódik a kijelző vagy akármi mert annak nem szabad..
háát mondom ez kész. látszott a csávón, hogy kanyarban nem ért az egészhez.. aztán kicsit arrébment és elő vette a fehér alcatel OT-995-öt. na itt nem bírtuk tovább hangosan elkezdtünk nevetni
megéri elolvasni srácok.. szégyen, hogy ilyen helyen enyire tudatlan emberek dolgoznak és aki meg értene hozzá munkanélkül ül otthon..
-
migabi24
nagyúr
válasz
cspisti #41616 üzenetére
jaj a 4X-et inkább hagyjuk, S2 után az jött a sorba, de kb 1 hétig bírtam vele, még az S2 is elveri nemhogy az S3, ezek a hibák meg nem minden készüléket érintenek, csak azért ilyesztő mert akinek jó az nem panaszkodik, de ha ki is fogsz egy hibásat visszaviszed azt kész
-
Gizmo94
veterán
válasz
Max_218 #41624 üzenetére
Nincs rejtett költség, nincs lehúzás, fizeted a havidíjat. ami 5400Ft,, pluszban 24 hónapig a 3336 Ft.-ot. azaz havonta 8836 Ft.-ot, Ennyi az össz. költséged. Megrendeled, utána vagy átveszed T-Pontban, vagy futár házhozviszi... Nahh, csak összehoztam.
Egyéb dolgod nincs.
Jahh. Azután eléggé érdekes élményekben lesz részed. Tetszeni fog..
-
Max_218
tag
bocs itt a kép mégegyszer [link]
-
Gizmo94
veterán
válasz
Dongatto01 #41622 üzenetére
Az S2 topikban kapásod van, kukk oda..
-
Dongatto01
tag
Üdv.Ha lenne esetleg valaki aki az S3-sát elcserélné garanciális(1,5 év) t mobilos S2-re az privibe keressen
-
cspisti
tag
válasz
sanyirigo #41618 üzenetére
Jaja ez a szolgáltatása a samunak eléggé meggyözö, ha mégis hiba lenne vhol.
Az s3 nagypapályával még jol elvagyok még! (Galaxy S)
Azt jol tudom hogy a sima és LTE verzio közt nincs külömbség csak a 4G és 2 giga ram?
A 4g nemérdekel mert nincs és nemisigen lesz mobil netem nade a plusz 1 giga ram azért csak joljönne -
Gizmo94
veterán
válasz
Laraxior #41611 üzenetére
MediaMarkt egy vicc áruház minden téren. Idióta eladók (ha elő is kerül), nagyon drága árak... Ha lehet, kerülöm.
cspisti ha foltosat kapnál, még ennél is egyszerűbb a helyzet. Ha személyesen veszed, hazamégy, este csatlakzol a klotyóklánhoz, fejeden egy vastag dzsekivel leoltott lámpánál a töksötét klotyóban néhány lcd teszt progival megvizslatod, ha hibát találsz, másnap egyszerűen visszaviszed, mert három napon belül vagy. Webshop esetén 8 nap. Kérdés nélkül cserélik, ennyi.
Pótlás: LTE-nél csak a 4G és a 2giga ram a különbség.
Max_218 Sajna a képeden szar se látszik, így nem lehet mit mondani. Valami nagyíthatóban tedd fel valahová.
-
Max_218
tag
Sziasztok!
úgye ha megrendelem akkor kb 10k lesz a havidij amit fizetnemkell ? semmi plusz amivel lehúznának?
-
cspisti
tag
Ezek a "gyerek" betegségeket még mindig nem sikerült samuéknak orvosolni?
Legföképp ezzel a kijelzö ragasztás, foltosodás, beégés........
Nemsoká lejár a hüségem, S3 lenne valószínüleg a kiszemelt de hát ha enyi a macera ha gáz példányt fog ki az ember
Sógoromnak LG 4x-je van de még semmi baja nem volt kb 1 éves (leszámítva hogy még csak most kapott gyári JB-t)
Amilyen szerencsém lesz biztos kifogok egy "fótost" majd! -
rankesz
veterán
válasz
rakoczee #41614 üzenetére
A perseus kernel topikjában ott vannak a beállítások az első post-ban (OP). Szerintem a "Pleasent for ears" egy elég jó kis beállítás. De nem csak a hang miatt szeretem. Ott vannak a cpu beállítások (az én s3-am pl. nagyon jól alulfeszelhető) a gpu-t és a memória vezérlőt is alulfeszeltem vele. Ezen kívül ott az értesítő LED pulzálásának beállítása, szín és elsimitási beállítások de abba még nem mentem bele. Zram (400 mega az új verzió alapbeállítása)
Hirtelen ennyi jutott eszembe, szóval nem véletlen szeretik ennyien... JKay-el együtt rengeteget dob az amúgy sem gyenge készülékeden
-
rakoczee
tag
-
apaszka
veterán
Szerk: Off tpoik!
Suzukis fórumom van!
Próbálj ki kapcsolókat a műszerfalon! A duda a fórumé! -
Laraxior
titán
válasz
RockCNC #41602 üzenetére
Persze. Tegnap feltettem az MS TEAM HD 10.0-t. Bár beikszeltem, hogy wipe nélkül tegye fel, ennek ellenére mindent letakarított, mindegy. Ma reggel megnéztem, hogy milyen is a verziószáma, hát látom, hogy 4.2.1. (XELK1). Neteztem pár percet, lekaptam a Dropboxomból egy appot, amit régebben tettem fel, rá pár percre jött a mail:
Hi Hegedus,
Congrats on becoming a Dropbox Guru! We've awarded you 48 GB of bonus space for the next 12 months. You now have 98.88 GB on Dropbox. To get even more space, check out our upgrade options.
Thanks again for supercharging your Samsung device with Dropbox!
Enjoy,
- The Dropbox TeamHát ennyi. Amúgy se zavar nagyon, hogy csak egy évig használható, mert gondolom majd az S4-hez, vagy Note 3-hoz is fogok kapni
Bár 2GB-nál többet nem nagyon használok így sem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Synology NAS
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában