Hirdetés
- OLED TV topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
valaki használja a google keep-et? nálam valamiért a hangfelvétel nem működik! Ha rányomok, akkor leáll a keep
-
-
bagly
tag
-
laci0530
senior tag
válasz
pcsabat #39642 üzenetére
Nekem az AndroidRevolution rom-ok bizonyultak a leginkább testhezállónak. Gyári kinézet, de optimalizáltabb működés, tweakek, yank kernellel is tökéletes szerintem (nekem az a boeffla sound engine miatt fontos). Egy próbát mindenképpen megér, a fogyasztása is megfelelő (éjjel, nem alvó módban, kikapcsolt wifi-vel, de folyamatos adatforgalom rendelkezésre állással 2g-n 8 óra alatt kb. 3%-ot esik csak a töltöttség szintje). Szóval megvagyok vele.
-
mondomén
őstag
válasz
migabi24 #39650 üzenetére
Gondolom odex is egy kiterjesztés, de igazából olyat nem találtam csak apk-t és jar-t. Ezek szerint deodexed alapból a rom.
Ahogy olvasgatom a hozzászólásokat nekem az jön le, hogy reodexing vagyis "újra odexelésről" van szó. Mivel odexed rom talán gyorsabb és jobb az üzemideje ezért miután moddolták a deodexed romot, reodexelik azt és így odexed lesz. Én ezt szűrtem le a hozzászólásokból.
Ezen az oldalon írnak róla.
Viszont találtam egy korábbi hsz-t, még az előző rom verzió idejéből, ahol egyértelmű választ adnak a jakay kérdésre.
Lehet hagyom a inkább, nem fontos a dolog, csak kipróbáltam volna...
-
Grecky
senior tag
Üdv.
S3 tulaj vagyok pár hónapja, és 2 idegesítő bugja van a gyári zenelejátszónak:
- apple earpods-ot használok, és mivel a headset mic-je nem kompatibilis az s3-al, így híváskor mindig ki kell húznom, viszont a hívás befejeztével elindul a zene a telefon hangszóróján, elég kellemetlen....
- a másik problémám pedig a hallgatott zene akadozása, több lejátszó app-al isTapasztaltatok hasonlót, van rá megoldás?
-
Yeffy
veterán
válasz
spawn21 #39630 üzenetére
így van,. ahogy mondták, jössz még te vissza sírva a topikba, mikor 10.5 lesz nekünk, a Z-n meg még semmi...
és most már tetkót se csináltatok veled, míg vissza nem térsz...
amúgy miért kell egyre több gyártónak többfajta kijelzőpanellel szerelni a telefont, aztán meg sakkozhat a user, h melyik melyik? ha egyáltalán tud róla, ugye...
-
kovipetiii
csendes tag
Engem is magyar érdekel, mert akárhogy próbálom az alsó gombsornak csak a negyede látszik .
-
bagly
tag
Sziasztok! Mi a fene zavarhat be a telón? Kb 5 percenként egy másodpercre elmegy a hang akármit is hallgatok... Gyári xella van fent. Ötletek?
-
pcsabat
őstag
válasz
dancsuri #39631 üzenetére
lehet, hogy lementette, meg Siyah kernel is volt fenn és az is elvileg lementi ha jól tudom, de nem nagyon foglalkoztam vele. Most viszont ha visszakapom és nekiállok újból berhelni szeretnék mindent a "papírforma" szerint csinálni. Annyira nem is volt vészes 4.1.2-ről flash countert nullázni, úgyhogy felbátorodtam a további ROM-oláshoz.
Egyébként a Revolution HD rom-okról van valakinek valami tapasztalata? Azzal szemezek most.
-
migabi24
nagyúr
válasz
mondomén #39629 üzenetére
röviden a lényeg, az odex romnak vannak előnyei, viszont nehezebb módosítani, ezért deodex a legtöbb főzelék, elkezdtek próbálkozni a 2 ötvözésével ezt hívják re-odexelésnek, amikor a módosított deodex romot újra odex formába alakítják, de ez nem ugyanaz mint a gyári odex, ezért nem kompatibilis a jkay, de nem biztos, hogy az ultima ebbe a formába tölthető, nem volt eggyértelmű, lehet utólag alakították át, ha neked le van töltve, kukkants bele a csomagba, hogy milyen formába van, ha deodex akkor menni kell a jkayel
-
spawn21
veterán
Mind a kettő jó telefon.
Szerintem nem fakó
Eddig gondba nem ütköztem, de tökéletes telefon nincsSzerk: Különben azt tudtátok, hogy ebben is kettő féle panel van?
Sharp és egy noname lcd. Ebben Sharp van -
spawn21
veterán
Holnap megválok szeretett S3-amtól.
Sok kettő telefon, és a Z jobbnak bizonyult.
Köszönöm az eddigi segítséget és találkozunk még az S4 topicban -
mondomén
őstag
-
dancsuri
veterán
-
pcsabat
őstag
valaki próbált már a EFS Pro v2.0.26-val EFS mappát menteni? Nekem mikor elindítom azt dobja ki, hogy nincs a telefon csatlakoztatva, pedig igen. USB debug bekapcsolva, adattárként csatlakoztatva. Teljesen gyári állapotú T-s ICS-vel. Mi lehet a gond?
-
hdekakas
senior tag
válasz
Zsolaf #39615 üzenetére
Gyári 4.1.2., TMH. De még S2-vel is jártam így.
Véletlen, rövid ébrenlétek beleférnek, de 8 órát egyfolytában már nem.
A CleanMaster progit esetleg tudom ajánlani, azzal törölve nincs egész éjszakás ébrenlét, tuti. Csak azt azért nem szeretem, mert bezárta a fb-ot, és ha csak bekapcsoltam a wifit, nem pittyegett ha kaptam üzit, csak ha megnyitottam. Pont azért, mert hogy ténylegesen bezárta. De valamit valamiért... -
hdekakas
senior tag
válasz
Zsolaf #39608 üzenetére
Fent van a Viber, de nem használtam a legutolsó bekapcs óta.
Videóztam este, az lehet. De érdekes hogy aztán egész éjjel ment a háttérben a videó, pedig bezártam, meg még ramot is töröltem. :-/ Amúgy nem szoktam TaskKiller-ezni, csak éjszakára, és így 2%-ot szokott merülni 8 óra alatt. Néha a facebook csinál egész éjjeles ébrenlétet.
Nem tudom, hogy tudnék biztosra menni, hogy éjszakára biztos ne maradjon semmi ébrenlétben?! -
pcsabat
őstag
skacok! Holnap elvileg jön a szervizes a telefonomért. Állítanám vissza a gyári dolgokat. Korábban omega V40 volt rajta. Nyomtam egy wipe data/factory reset-et, majd odin-al felraktam az első hsz-ben található T-mobil-os ICS-t. Most ott állt meg a tudomány, hogy a telefon a samsung logo-nál tovább nem tölt be. Ilyenkor mi van?
Az ODIN szerint hiba nélkül felment a rom.
-
zozyk
addikt
válasz
hdekakas #39606 üzenetére
Hasznos olvasnivaló : Tippek, trükkök, tévhitek: A Task Killer
-
hdekakas
senior tag
Médiaszerver....
Ez pontosan mit jelent? Csak mert egy éjszaka alatt 40%-ot evett az aksimból.
Pedig lefekvés előtt töröltem a memóriát GoTaskManager-rel. Egyáltalán mi értelme akkor törölni, ha utána úgyis minden fut tovább, és ébren van folyamatosan?! -
rtommy1
csendes tag
Adott ki itthon valamelyik szolgáltató titanium grey színű S3 készüléket?
Esetleg gyári függetlent lehet kapni, ami itthon került először forgalomba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Temu
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mobil flották
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync