Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen processzort vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
válasz
cs-pisti #38564 üzenetére
Mi sávos ezen? Kinagyítottam 400%-ra, scrollozok és semmi.
Nálam akkor látszik sáv amikor egy program töltődik (rövid ideig), ilyesformán
De ez ilyen kell legyen mert máshol nem látom.
-
trobi28
addikt
Tud valki linkelni egy DSPManager-t am müxik gyári MB5-ön?
Mert amit feltettem az fc-ik. -
#TOTTI
őstag
Én pedig a time leapse képes kamera app-ot futtatnám S III-on!
Ha az meglenne valahonnan jó lenne.
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Próbálom gyárira visszaállitani a telefonom, de a számláló TA-val nullázása után is 1-et ir. Van más megoldás? -
Beca1990
senior tag
Sziasztok!
egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a lassan 2(!) hónapos telefonomon csak úgy magától megindult egy repedés a hangerő le gombnál...
Ti tapasztaltatok ilyet? Mit lehet tenni? Lehetne gariztatni?
Ezt nem hiszem el hogy egy ilyen drága készüléknél ilyen gondok vannak... -
-
B-A-B
tag
válasz
bogyoobogy #38540 üzenetére
Kellemes, de egykezes használatnál kényelmetlen sajna.
-
Zsolaf
addikt
Akit érdekel Galaxy S4 original wallpapers feltettem, gyönyörűek!!
egyenlőre csak kettő van sajnos.
-
hdekakas
senior tag
válasz
Zsolaf #38572 üzenetére
Bár nem úgy mondta hogy T-mobilnál vette, hanem hogy úgy rendelte neten, és a garancia kiállítója a Magyar Telekom, a jótállási idő pedig 1 év teljes körű és egy év korlátozott.
De akkor ez T-s garancia lehet? (Azért nem értem, hogy ahhoz minek kell interneten rendelni, mint hogy bemenjen az ember a boltba, és megvegye.)
-
apaszka
veterán
válasz
-
Zsolaf
addikt
válasz
hdekakas #38571 üzenetére
Nekem is T-s van, az ugyan olyan mint a gyártói garancia 2 év. Csak nem Samsung papírt adnak hanem T-s Nokia papírt!! igen jól írtam Nokia szerepel a gari papíron a forgalmazónál. Csak azért írom, hogy ezen se lepődj meg majd ez is Ok, de van akinek nem a Nokia szerepel rajta.
-
hdekakas
senior tag
Tudnátok segíteni?
Most van egy jó ajánlat S3-ra, és gondolkozom hogy megvegyem-e. A garanciával nem vagyok képben.
Azt mondta az illető, hogy Magyar Telekom garancia van rá, amiben úgy írják, hogy 1 év teljes körű, és további 1 év korlátozott jótállás.
Ez mit takar? Hogy 1 év a kiegészítőkre, és 2 év a készülékre, vagy pedig azt, hogy 1 év hardveresen, és 1 év szoftveresen? Mert nem mindegy!
Amit mindenki mond, hogy a két éves Samsung garancia a jó, amit be is lehet regisztrálni, az csak akkor van, ha konkrétan valami Samsung garanciapapírt adnak róla, vagy teszem azt ha az ember valamelyik szolgáltatónál vásárolja, az ő garanciapapírjuk is ha 2 évre szól, akkor az is Samsung garancia?
Nem teljesen értem, de így vásárlás előtt jó volna ha segítenétek letisztázni.
Teszem azt, bemegyek a T-mobile-hoz, veszek egy telót 2 éves garival, akkor arra is jogom van hívni a helyszíni javítást? (Vagy csak ha külön Samsung garanciajegyem van, mint pl a monitorokhoz, tv-khez.) -
Gizmo94
veterán
válasz
DjBlero #38562 üzenetére
Tokot. : Köszi neked is hawer!
Nagyon jól néz ki ez a feliratos fekete tok!! Ha ilyen kapható, veszek is!!
cs-pisti Nem, ezt mi így nem látjuk, csak ha lefényképezed..
Lásd CHIPman besírását is..
B-A-B: Mi látszik??? Max, ha látsz valamit, szar a monitorod, vagy amin nézed...
amuba Nem vagy genyó amúgy... LOL..
-
Devergo7
tag
Nektek is sávos a kijelzõ szürkès színû háttèrnèl? Ha igen,ezzel mit lehet csinálni? Screen test progival nèztem.
-
maci74
tag
Sziasztok.
Pár napja felraktam 1 második romot,amely végül is nem nyerte el a tetszésemet.Az lenne a kérdésem h. miként tudom eltávolitani,ugy h. a particioját is töröljem?
Á közben megtaláltam a megoldást.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Peti N95 #38550 üzenetére
Ott én nem kaptam most, nem volt, össze is vesztem a csirkehajú eladóval, mert mindenáron egy nyolcezres flipest akart rámtukmálni.
Mozzarella Van benne valami, de annyira nem ütöm-vágom, csak így tok nélkül még lerakni is problémás, meg nekem nem jó így a fogása sem.
-
Gizmo94
veterán
válasz
GeneraL_XTX #38548 üzenetére
Jééé.. Thx.
Pedig most lógtam a vodafone oldalain napokat flottaválasztás miatt.
Mekkora béna vagyok... :S
-
Peti N95
aktív tag
válasz
A rápattintóstól engem is kiráz a hideg!
A megoldás: Slim Cover!A legjobb!!
-
Dzsimmy
aktív tag
Ha már tokoról esett szó,mindenkinek jó szívvel ajánlom az alábbit:[link]
Nekem egy hét alatt érkezett meg,és minden rendben van vele.A tesóm szerint ebben a tokban még kisebbnek is tűnik a telefonom. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Varszegig #38509 üzenetére
tobb gond is van az ics jb kozotti valtasok soran az uj es regi bootloader miatt.
tegnap tobb irast olvastam ezzel kapcsolatban, sot a lanyom sgs +-aval is sokat szivtam a bootloader miatt, vegul ott egy regi bootloadert kellett feltennem, ami megoldotta a bootloop-ot.
ezert gondoltam, gondolom, hogy esetleg az lehetett a gond.
a lenyeg, hogy mar megoldodott. -
bogyoobogy
csendes tag
Értem köszönöm mindenkinek a választ. Van nekem is egy rápattinthatom is, de az olyan nem tudom. A szív baj rám jön mikor rá pattintom vagy lepattintom, hogy nem e pattant meg róla a festék. Ez a kinyitható flippes viszont nagyon tetszik.
-
kentucky
őstag
De jó, hogy pont most nincs a számlámon pénz, amikor ilyen olcsó a Modern Combat:4 :S:S
-
bencze
senior tag
válasz
spawn21 #38532 üzenetére
És melyiket használod? Én ilyen rápattintóst vettem, van vagy 3, de végül nem használom őket mert mindegyik legalább kicsit ronda és vastagabb lesz tőle a telefon is. Azt vettem észre, ha leveszem a tokot mindjárt jobban esik tapogatni a készüléket, nem tűnik olyan otrombának.
Egy Zagg kifelző + hátlap fóliám van rajta, persze az oldala kopni fog a zsebben tartástól de azt hiszem ezzel inkább együttélek. Így utólag, talán a hátlapfólia is felesleges volt, hisz azt lehet cserélni.
A bőr belecsúsztatós, vagy a nyitogatós már jobban néz ki de szerintem nem tudnám használni, nem praktikusak nadrágzsebben tartáshoz + extra meló elővenni a telefont...Egyszóval jó ötletnek gondoltam a tokokat de perpill egyet sem használok... ez sem ideális helyzet de evvan.
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
csabicska #38506 üzenetére
Én csak az 5.5-ös verziót ismerem, azt innen töltheted le.
Spawn: Ha már befektettél rá és zavar a megléte, én szívesen megszabadítalak tőle.
Szerk: Vennék csak GYÁRI!!! szilikon tokot.. Színe mindegy, de nem találok sehol emberi árban. Géesemshopos jancsiésjuliska made kamukoton, vastag tokot NEM! szeretnék vásárolni.
-
apaszka
veterán
válasz
bogyoobogy #38528 üzenetére
Én is rápattintós használok most! Flippes van,de van vagy 4 féle már! Becsúsztatós??? Az is van,de nem a legjobb!
Van szilikon ami puha,és mint egy téli gumi,aztán átlátszó... de nem szeretem őket! Vagy tapad,és zsebre nem lehet rakni,vagy a gombokat nem lehet benyomni!Közben full fólia is védi!
Igaz most a gyári hátlap nincs rajta,mert a flippes helyettesíti az is!
-
spawn21
veterán
válasz
bogyoobogy #38528 üzenetére
én eleve nem használok ki-be bújós tokot. Mindegy milyen háza van a telefonnak koptatni fogja.
Vagy rápattintós vagy semmilyen
-
bogyoobogy
csendes tag
Akiknek régebb óta megvan a telefonja azokhoz lenne egy kérdésem.
Mennyire kopik a készülék ház? Használhatom kihúzhatós bőrtokot hozzá, vagy az megkoptatja ahogy sokat teszem ki - be? Eddig sajnos a Samsung készülék házaival csak a bajom volt, az S2.-öm is eléggé megkopott, ezzel nem szeretnék így járni.
Nem tudom számít-e, de kék színű a készülék. -
koxminator
senior tag
most reggel több helyen is olvastam, hogy az S4 szoftveres újdonságait mi is meg fogjuk kapni, amennyiben az nincs az S4 hardveréhez kötve (pl hőmérséklet, ir szenzor)
szóval további okokkal kevesebb, hogy váltsak
-
MPite
tag
Elég kezdő kérdés ez, de már nagyon zavar: az miért lehet, hogy az alkalmazások menüből nem tudok programot törölni? Mármint hosszan rányomok, odahúzom a törléshez és nem történik semmi. Csak a beállítások/alkalmazáskezelőnél tudok törölni. Ez normális dolog?
-
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
Melyik most a legújabb Telenoros gyári rom ? esetleg egy letöltési link ?Üdv
-
hdekakas
senior tag
Létezik olyan, hogy egy S3 a Vodánál lett véve, és gyárilag független?
Azt hittem, a szolgáltatók csak a saját hálózatukat támogató készülékeket árulják. Vagy valamiről lemaradtam? -
apaszka
veterán
Szerk:
AndrewTdi Természetesen! -
Joshi
titán
A Samsung hivatalos honlapján többek között ezek szerepelnek: DLNA, MHL 1.0, HDMI 2 támogatás
A DLNA és a MHL tudom hogy működik de a HDMi is a Micro USB-én keresztül működik? Mert HDMI kimenet nincs. -
Varszegig
veterán
válasz
HUTCHDB #38492 üzenetére
Bootloaderrel biztosan nem volt bajod, mert ha azzal van, akkor már tégla. Az csak beröccenti a telefont, utána már nem a bootloader fut.
Rupa20: Vettem egy ilyen klón telefont. 4.04 androidal ellátva. nem a gagyi fajtát vettem
Klón, és nem gagyi? Kész vagyokMellesleg nincs, és nem is volt 4.1.9-es android, szóval azt se tudjuk, mit akartál rárakni.
-
premete
veterán
Addig faragtam a 4.2.1-es leak romot, amíg fogyasztásban is beállította a 4.1.2 értékét: standby, sync on, 8 óra, 2%:
-
Gizmo94
veterán
válasz
Rupa20 #38500 üzenetére
Ez a topik a gyári i9300 , ill.9305lte Galaxy S3-asok topikja, így bizonytalan,hogy tud-e valaki segíteni. Ez egy nehéz ügy lesz, mert nem tudom,hogy egyáltalán van-e itt valakinek klónja, ráadásul azt sem írtad,a tiéd milyen, mert abból is van többféle. Jó eséllyel a telefonodnak annyi.. Itt mi Odinnal flashelünk, ami nem jó a klónokra, az átlag itteni tanácsokkal semmire sem mégy. Kivéve, ha mákod van és ez a vietnámi klónod van.. Akkor elvileg ha ezt átolvasod, ez segíthet..
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Synology NAS
- iPhone topik
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Lavender Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron