Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolaf
addikt
S4 bemutató ez nagyon jó magyar bemutató New York-ból.
-
Zsolaf
addikt
Nekem is van az összes sarkon de az nem repedés, mert mikor megvettem olyan volt és kb 1 hónapja cseréltek kijelzőz kerettel az új is olyan de az nem is fut végig csak a három negyedéig. Olyan mintha nem dolgozták volna el öntés után a sarkokat. Nagyítóval is néztem már.
A mikrofonoknál biztos, hogy repedés az látszik. Ezt így cserélik ha a garid rendben van simán.
-
r0by
addikt
-
tzsolesz
nagyúr
-
Yeffy
veterán
ehh, Csigaaaaaaaaa...
hát te mi járatban errefelé? amoda mé' nem gyüssz', te retek?
én tényleg nem fogok váltani, pénzem sincs rá, meg minek. elvagyok bőven ezzel a "kicsikével", csak a tárcsázót/launchert/névjegyzéket kéne valahogy megoldani, h bent maradjon a memóriában...
-
nordican
tag
válasz
spider80 #38363 üzenetére
Jól értem? Ezt a külső akksit először konnektorból kell feltölteni, majd utána magammal viszem, és rácsatlakoztatom a telót, aminek az akksiját feltölti, ő maga pedig eközben nyilván lemerül. Az S3 akksiját ez kb. kétszer tudja felnyomni, mielőtt lemerülne? (Úgy számolva, hogy az 5000-ben a 2100 nagyjából kétszer van meg.)
-
Hina
aktív tag
Nekem is tetszik az S4. Majd az ára lesz érdekes.
Aminem örülök, hogy van benne, az WiFi ac. Ezzel legalább megy majd rendes sebességen a WiFi, mert ugye azt mindenki tudja, hogy az n-es is a 10ede sebességet (74Mbit/s) hozza legjobb esetben is. A gyárilag emlegetett 600 Mbit/s sebességet laborban Faraday-kalitkában érték el. Az ac max sebessége (laborban) 1300 Mbit/s, ebből 500 Mbit/s amit valóban teljesít. Ez már kellemes -
premete
veterán
válasz
apaszka #38343 üzenetére
Ja, az a két hibapontja van, én is azokért szabadultam meg tőle: minden romfrissítés legyalulja a belső tárhelyet, nincs microsd hely, és a ips-kijelző (ami mondjuk jobb, mint az amoled) aljából kitakar 96 sort a softkey, így sok program használhatatlan, ami 1200-as, vagy nagyobb felbontásra van.
-
ferike77
tag
Sziasztok!
Töltési gondom van ma reggel óta,tegnap szókereső játékra aludtam el így a kijelzőm végig bekapcsolva maradt.teljesen lemerült magától kapcsolt ki.
Töltőre dugva nem töltött,csak akkor ha kikapcsolva dugtam rá.
Most tölt úgyis ha be van kapcsolva de nem ég a piros led felül és rohadt lassan tölt 3 -óra alatt 45%-ra töltött fel.
Újra indítás megvolt akksi ki-be megvolt,gyári független magyar rom van fent a készülék is gyári független
Root nincs a rendszer szűz.
Mi lehet a baj?
Mi a megoldás erre?
Nem nagyon szeretnék rendszert gyalulni.
Aki tudja ne tartsa magábanValaki please HELPPPPPPPPP
-
bogyoobogy
csendes tag
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget
-
nordican
tag
válasz
bogyoobogy #38358 üzenetére
Segíteni nem tudok, csak együtt bosszankodni veled. Néhány nappal ezelőtt én is kifakadtam, amiért vezetékes telefont vettem, azóta ezen már túl vagyok, és én is töltővel járok.
Döbbenet, hogy ez az akku dolog miért nem kap nagyobb visszhangot, a k....a teszteken is elég gyorsan le tudják, pedig hiába vannak jó alkalmazások, meg jó mobilod, ha előre meg kell tervezned a napodat, hogy hol leszel majd áram közelében. Használhatom távirányítóként a mobilomat? Anyátokat... Örülök, ha a legalapvetőbb használat mellett kibírja estig. Csúcstámadás? Az, persze, ha beülsz a konnektor mellé.
-
Varszegig
veterán
válasz
bogyoobogy #38361 üzenetére
Az semmi. Ha egész nap csak készenlétben van, meg némi nyomkodás, nekem este 10-re marad 40-50%.
-
törölt tag
válasz
Szerintem
-vagy van fenn vmi app ami eszi (pl. viber a mediaserver hülyeség miatt),
-vagy vmi nincs jòl beàllìtva (pl. nekem egyes programok, mondjuk flipboard widget, iszonyat merìtik, ha gyakran frissülnek)
-vagy beragad vmi, bàr ez inkàbb akkor, ha csak néha-néha jelentkezik a probléma.
Nekem minden gyàri rajta, kivéve a launchert (kezdöképernyö progi), és bàr pàr gyàri appot letiltottam, egész nap megy 3-4 òra zenével, 2-3 òra netezéssel, kb 5 perc telefonàlàssal, de néha még a fél òra skype is belefér. Folyamatos szinkron wifi-n/3G-n/H+-on, attòl függöen, mit talàl. Szòval ilyesmit ki kellene tudni bìrnia... -
Koczó93
őstag
válasz
Először ki kell deríteni hogy mi eszi annyira az aksid. Erre van megfelelő program. Ha pedig tölteni szeretnéd egy Power bank kell neked. Google segít, most nem tudok linkelni mert telefonról vagyok.
-
mondomén
őstag
válasz
Amúgy egy pótakku nem rossz ötlet, ha szoftveresen nem tudsz többet segíteni rajta. Kis helyen elfér, hordozhatóbb mint ezek a külső akksik. A háznak max annyi baja lehet szerintem, hogy letörik egy-egy olyan kis pöcök a hátlapról. Hátlapot cserélni nem nagy kaland...
-
spider80
őstag
válasz
És ha mégsem bírja ki,akkor valóban létezik olyan megoldás,amit írtál: Előre feltölthető akku,amit usb kábellel a telefonhoz tudsz csatlakoztatni,és feltölti neked,bárhol is vagy. ilye
n 8-10 ezer körül vannak azt hiszem.szerk: itt van egy teszt szerűség róluk: [link]
-
Pro!Petya
addikt
Sziasztok! Lenne egy kis problémám azaz nem is kicsi mert lassan kihajítom a telót az ablakon ........
Eddig a lengyel 4.1.2 volt fent ma meg gondoltam fel rakom a magyar XELLA-t ,ezzel nincs is probléma ,DE
Egyszerűen nem tudom meg rootolni probáltam a CF6.4-el és CF autoRootal felváltva eddig vagy 10X és egyikkel sem megy odinból is a 1.85 -öst és a 3.04-est is próbáltam már... PLS Help -
Varszegig
veterán
válasz
bogyoobogy #38358 üzenetére
Egyszer is elég
Better Battery Stat-szal ki kéne nyomozni, mi meríti. Normál hasznlattal ki ell bírni reggeltől estig. Bőven.
-
asprey
tag
Nekem is reped mindenhol a készülék ház! Gyalázat Samu!!! Pedig csak másod telefon az i5 mellé. Kíváncsi vagyok mit szol a szervíz! Tegnap elvitte a futár.
-
bogyoobogy
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Párnapja vettem egy ilyen készüléket és szeretem nagyon, nincsen vele semmi gond. Egyet leszámítva az akku idejét. Reggel leveszem a töltőről és mire hazaérek este épp, hogy van rajta valami. Eddig egy alma 4 tulaja voltam és azon megszoktam, hogy kényelmesen kibírta estig (persze tudom, nagyobb proci, nagyobb kijelző stb). Sajnos nem mindig tehetem meg, hogy áram közelben legyek és azt is nagyon unnom, hogy folyton töltővel a zsebemben mászkálok és még így se merem annyit nyomkodni a készüléket amennyit szeretném mert félek lemerül mielőtt áram közelbe érek. ( Teszem hozzá kb normál használatról beszélek: net, zene, kicsi játék, pár telefon) .A segítségeteket abban szeretném kérni, hogy ti ezt a gondot, hogy orvosoljátok? Gondoltam veszek még egy akksit, de nem hiszem, hogy jót tenne a házának ha naponta 2-3x venném le róla a hátlapot. Milyen megoldások vannak még?? Nincs valami olyan amit mondjuk feltöltök otthon mint egy akksit, majd hozzácsatlakoztatom a telóhoz és az tölti?? Vagy milyen megoldások jöhetnek még szoba???
Előre is mindenkinek köszönöm a segítségét!!!
-
ferike77
tag
válasz
ferike77 #38347 üzenetére
Bocs nem ment a link!
Sziasztok!
Töltési gondom van ma reggel óta,tegnap szókereső játékra aludtam el így a kijelzőm végig bekapcsolva maradt.teljesen lemerült magától kapcsolt ki.
Most tölt úgyis ha be van kapcsolva de nem ég a piros led felül és rohadt lassan tölt 3 -óra alatt 45%-ra töltött fel.
Újra indítás megvolt akksi ki-be megvolt,gyári független magyar rom van fent a készülék is gyári független
Mi lehet a baj?
Mi a megoldás erre?
Aki tudja ne tartsa magában -
ferike77
tag
http://prohardver.hu/tema/re_samsung_galaxy_s_iii_csucstamadas/hsz_38331-38331.html
Erre valaki?
A gyalulás segíthet? -
törölt tag
S3 vs. S4: Itt összesìtették a statokat, itt pedig a galériàban (vége fele) képeken is làthatòak egymàs mellett.
En értem, ha valaki vàltani akar, vagy éppen pont ezt akarja venni az S3 helyett. Nekem nem ìgér olyasmit, amiért érdemes lenne. Szàmomra a széles, egyenes fémcsìk üti a dizàjnt, màr ràvettem magam, hogy megszeressem ezt a "természetes" kinézetet.
Max akkor tetszene, ha a többi "domborulata"
is csücskösebb lenne. Na, mindegy, ez az én véleményem, szòval én maradok a totyikban, az tuti.
(#38345) HUTCHDB: Igen, de legalàbb az S3 "rendesen" olyan, mint 1 fél szappan... egy elhasznàlt darab.
Ez olyan furàcska...
-
HUTCHDB
nagyúr
hááát..... dizájnban még mindig nagyon szappantartós a dolog....nekem.
-
törölt tag
Adódott egy kis kellemetlenség a csengőhang/jelzőhang körül, pontosabban mindkettő tökéletes, csak korábban mikor némára kapcsoltam a telefont, akkor minden néma lett, most viszont csak a csengőhang némul, és képtelen vagyok megtalálni az okát, hogy mi állítódott el, pedig valószínű, hogy egyszerű az ok.
Ha esetleg tud valaki ebben segíteni, megköszönöm!
Egyébként 4.1.2 van rajta, és teljesen gyári minden, se rot, se semmi -
Frozzy
őstag
válasz
Gizmo94 #38336 üzenetére
sajnos egyértelműen és is osztom a véleményedet.. szernintem nincs előre lépés
ez a Designed for humans ez teljesen eltűnt. egy "téglát" kaptunk. teljesen egyenes íveletlen telefon.. ez tetszett az S3-ban és az S4-ben pedig eltiporják..
100%, hogy nem fogok váltani. ugyan is felesleges mert szerintem semmi értelme..
-
bencze
senior tag
válasz
Gizmo94 #38336 üzenetére
Azért nézőpont kérdése mert szerintem amióta a telefonok tepsik, az összes eléggé jellegtelen lett. a különbségeket milliméterekben kell mérni, majdhogynem nagyítóval keresni. Az a nagy képernyő eléggé leszűkíti a design lehetőségeket. Így is van jobb meg rosszabb de a különbségek eléggé elhanyagolhatók...
-
Gizmo94
veterán
Hát ez az.. Szép lehetne, ha mondjuk nem lett volna az S2 és az S3. De a maga formájában nekem mindkettő szebb, mint az S4. Ez olyan tucattelefon kinézetű lett. Szerintem designban, eleganciában a Sony Xperia rendesen megveri... Lehet,hogy nekem voltak túlzott elvárásaim, de többre számítottam 2013 Samsung csúcstelefonjától... Hogy ki fogom próbálni abban biztos vagyok, hogy váltanék,legalábbis erre, abban nem. Ami nem tetszik, azt akkor sem használom, ha "zászlóshajó", vagy "menő". Lehet,hogy feketében szebb lesz, fehérben nekem kifejezetten nem tetszik az átlagos,semmitmondó, sem szögletes, sem kerekített formájával, meg ezzel a kerettel.
Egy szóval tudnám leírni,hogy nekem milyen: jellegtelen. -
mondomén
őstag
Hát fehéren az a sok szenzor meg kamera nem valami szép, a fekete viszont tetszik. Csiszoltak kicsit az S3 dizájnján, szerintem pont jó lett. Ráadásul így talán már nem fog annyira csúszni a hátlap és nem kell slim cover sem.
Nagyobb akku, nagyobb kijelző kisebb házban. Ez is tök jó, mivel ennél nagyobb telefont már nem tudnék kényelmesen használni. A kijelző biztos nagyon szép lett, kamerát meg majd meglátjuk, de arra is van egy tippem... Hw annyira nem érdekel, szart nem raknak az ilyen telefonokba. Ami viszont érdekel az a DAC, remélem azon nem spóroltak. Ezek az új szoftveres dolgok sem rosszak. Még ha nem is használom őket, tetszik, hogy próbálkoznak (apple-nél például ez is nagyon zavart...)Szóval összességében szívesen váltanék S3-ról, de egy picit én is csalódott vagyok. Mikor nézegettem a kiszivárgott képeket reméltem, hogy valami tesztkészülék csak, és lesz tökük egy új dizájnnal kijönni.
-
ferike77
tag
Sziasztok!
Most tölt úgyis ha be van kapcsolva de nem ég a piros led felül és rohadt lassan tölt 3 -óra alatt 45%-ra töltött fel.Újra indítás megvolt akksi ki-be megvolt,gyári független magyar rom van fent a készülék is gyári független
Mi lehet a baj?
Mi a megoldás erre?
Aki tudja ne tartsa magában -
natë
nagyúr
Valahogy be lehet állítani, hogy másik időjárás widgetet lehessen a lockscreenre kirakni?
-
nordican
tag
Olyanra van lehetőség, hogy a laptop billentyűzetét használjam gépelésre a telefonon?
-
Kicsikatona7
tag
Azt hol tudom beállítani, hogy a böngészőben érintés nélkül, mozdulatokkal tudjak menni?
Egyáltalán az s3 tud ilyet?
-
r0by
addikt
-
HUTCHDB
nagyúr
bocs, hogy en is a s4 -hez szolok hozza.
ha jobban megnezitek a bemutato videot es kezd a szemetek hozzaszokni, mint ahogy az enyem is, szerintem nem lesz ez rossz.
nekem valamivel jobban tettszik, mint a mostani.
jo lenne olyan kepeket, videokat latni, ahol az s3 es s4 egymas mellett van.
ami szebbe teszi szerintem a picit szogletesebb forma (ha jol latom) a kijelzo jobban kitolti a hazat (oldalt joval kisebb a megmarad muanyag "csik"), a krom keret, es kevesbe szappantartos, ives dizajn, ami nekem oldalrol nezve a legszembetunobb.
hardverben es hasznalhato ficsorben is higyjetek el nagyon is jo lesz, mint ahogy jobb volt a konkurencianal mindegyik s (s1, s2, s3) keszulek.
nem mondom, hogy rohanok a boltjaba, de eselyes nalam a csere. -
Varszegig
veterán
válasz
Zsolaf #38315 üzenetére
Mellesleg a prémium szolgáltatásukhoz (házhozjövő, futár, +2hónap) kérhetik, ugyanis most már kifejezetten csak annak jár, aki a magyar Samu által forgalomba hozott készüléket vesz. Azaz hiába ad magyar garit a Sufni.hu GSM akkor sem fogják elfogadni. Így ha kétséges a származás, akkor kérhetik a számlát, de ez hangsúlyozottan csak és kizárólag a prémium szolgáltatásaikra igaz, a szervizben elég a garijegy.
-
Varszegig
veterán
-
student
őstag
ezaz nyomassátok csak az s4 posztokat a teszt után pedig zárható a topik mert kutyát nem fogja érdekelni az s3
-
r0by
addikt
Tegnap reggel rendeltem meg a helyszíni javítást (keret repedezik), 19-ére. Délután 5 körül pedig hívtak, hogy 18-án délelőtt jönnének.
Sajna csak jótállási jegyem van, számlám nincs, így egy picit izgulok. Viszont visszakeresve a topicban megtaláltam a kormányrendeletet, ami szerint elég csak a garjegy. Remélem nem fognak akadékoskodni emiatt és minden rendben megy.. -
spawn21
veterán
Hát úgy néz ki, hogy mostanában csal laptopot veszek
-
heihachi
addikt
Én nem kövezlek meg, mert szerintem jól néz ki, a fícsörök is többen vannak (és van köztük hasznos is), kraft és kijelző is az a kategória, aminél nem igen van feljebb, és még nem is lett nagyobb. A fém meg az üveg nem hiányzik, mert én az sIII-at is zsebben tartom és ezt is ott fogom mondjuk egy év múlva
Ezt a dizájn mizériát meg azért nem értem, mert a dizájn miatt reklamálók 99%-a fogja a telefonját végképp tökéletesen ocsmánnyá tenni valamilyen vállalhatalan szilikon tokkal, csak azért, hogy ne legyen rajta egy karc.
-
KLIOS
aktív tag
Kövezetek meg de nekem tetszik az S4. Nagyobb kijelző ugyanakkora házban és még keskenyebb és vékonyabb is. Persze nem sokat változott kinézetben az S3-tól,de ami jó azt nem kell eldobni.A többi meg majd kiderül ha a kezünkbe vesszük.
-
Laraxior
titán
SIII : 136.6 x 70.6 x 8.6 milliméter és 133 gramm
S4 : 136,6 x 69,8 x 7,9 milliméteres méretek mellé 130 gramm.Tehát kisebb lesz mint az S3. Még jó hogy a ph!-s cikkben azt írják hogy nem hízott sokat...
-
arsenix
tag
Az S3-nal is ez volt. Fujj muanyag fujj kek szinu "tobbet vartam" "vege a samsungnak"
Aztan mi lett a vege?...
-
törölt tag
Hát ez naccerű, én így is elégedett vagyok: semmi kedvem váltani, viszont ha a páromnak kell venni, egyértelmű lesz a One. A Samut meg annyira nem féltem, így is fog fogyni, aztán makd az 5öt jól összerakják. A szoftvert viszont nagyon várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Otthoni időjárás-állomás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Macska topik
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD