Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolaf
addikt
-
Laraxior
titán
Mi ez hogy kétféle processzorral szerelik.... egy telefon egy hardver nem?
Remélem ide a 8 magos jön. Oldalt a csík tényleg fémből van?
Es mi az elején az eggyel tobb kis fekete kör? Került egy a bal oldalra is, az micsoda?
Amúgy örülök hogy hasonlít az S3ra. Legalabb könnyebb lesz a váltás, főleg hogy ezt nagyon megszerettem.
Kijelzőt lehet tudni milyen? Ez már nem pentile ugye? -
AndrewTdi
addikt
jó reggelt!
csatlakozom az előttem szólókhoz. nem lett nagy durranás.
de mivel apámra rá tudom sózni a S3amat, lehet cserélek.
(apám s2jét meg megkapja anyám, anyám ace 2je meg megmarad póttelefonnak)
-
Zsolaf
addikt
-
Zsolaf
addikt
-
Joshi
titán
CPU: 1.6 GHz Quad-core ARM Cortex-A15 and 1.2 GHz quad-core ARM Cortex-A7 / 1.9GHz Krait 300
GPU: PowerVR SGX 544MP3 / Adreno 320Ez biztosan jót tesz az akksi időnek.
-
tween
őstag
Samsung Galaxy S4 at a glance:
General: Optional 2G/3G/LTE connectivity
Form factor: Touchscreen bar phone
Dimensions: 136.6 x 69.8 x 7.9mm, 130 g
Display: 4.99" 16M-color Super AMOLED HD capacitive touchscreen with a resolution of 1920 x 1080 pixels (441ppi)
Chipset: Exynos 5410 Octa / Snapdragon 600
CPU: 1.6 GHz Quad-core ARM Cortex-A15 and 1.2 GHz quad-core ARM Cortex-A7 / 1.9GHz Krait 300
GPU: PowerVR SGX 544MP3 / Adreno 320
RAM: 2GB
Memory: 16/32GB/64GB storage, microSD card slot
Still camera: 13 megapixel auto-focus camera, face detection, touch focus and image stabilization, Dual Shot, Cinema Photo; 2MP front facing camera, video-calls
Video camera: Full HD (1080p) video recording at 30fps
Connectivity: Wi-Fi a/b/g/n, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 4.0, standard microUSB port with MHL features (TV Out, USB host), GPS receiver with A-GPS and GLONASS, 3.5mm audio jack, NFC, Infrared port
Battery: 2600 mAh
Misc: TouchWiz UI, Extremely rich video/audio codec support, built-in accelerometer, Smart stay and Smart rotation eye-tracking, Smart pause, Smart school, S Health, Air Gestures -
Joshi
titán
válasz
Gizmo94 #38286 üzenetére
Nagyon magasak az elvárásaitok, én elég sok telefont láttam már de fogtam is a kezembe és szerintem az S3 teljesen rendben van. Ez abból is látszik hogy rengeteget eladtak belőle. Nem tudom mit gondoltok talán Magnéziumból kellene lennie az S4-nek?
Az S4-et én inkább nevezném S3,5-nek gondolom nem kell ecsetelni hogy miért.
-
Gizmo94
veterán
válasz
gainwardgs #38283 üzenetére
Így van, nem látja.. De ne sajnáld... Nem vesztettél sokat..
Csak egyéni véleményem: A Samsung most feldobta a magaslabdát a konkurrenciának. Egy szép designnal , minőségi anyagokkal és normális hardverrel lazán szétverik ezt a telefont, szerintem nem fogja ismételni az S széria eddigi sikerét..
100%-ra mertem volna esküdni, hogy nem az előre kiszivárgott semmilyen külsejű telefon lesz az új csoda. Erre, de.. Részemről kurvanagy csalódás.. A szoftveres vakításait portolni fogják a símán elég négymagos S3-ra és ennyi. Mi marad? Az erősen felejthető design.. Azt nem mondom,hogy nem fogom kipróbálni,de ezért el nem adom az S3-at... Fuck Samsung.. -
bencze
senior tag
A műsoron jót röhögtem, gyenge volt, fantáziátlan és mesterkélt. Nem baj, legalább láttam ilyet is.
A design elmegy, s3-nál jobban tetszik, azt leszámítva semmi érdekes nincs benne.Illetve, az a meló / privát elkülönítés ami a Blackberryben is benne van, az jó és szükség volt rá. Nem tudom gyakorlatban mit jelent, majd kiderül, de a feature manapság kell.
-
Joshi
titán
Processzorról nem esett szó.
Ettől függetlenül szinte csak szoftveres újítás az S3-hoz képest ami számomra jót jelent vagyis az S3-ban még bőven van tartalék.
A promóció annyira a hétköznapi emberekhez akart hasonlítani hogy találtak egy lófejű gyereket meg néhány idióta nőt.Arról már nem is beszélek hogy külsőre az S4 egy az egyben ugyan az mint az S3.
-
gainwardgs
veterán
Hali.
Youtube videó nézés közben kb 2 perc mulva a telo bekapcsolja a képernyő zárat.
Ezt hogy lehet orvosolni? ?
Teljes sötétben nézem a videót a telefon nem látja a szemem?? Vagy mi a gond???
-
Gizmo94
veterán
Már nem azért, de ez a "show" iss tök szánalmas... el vagyok képedve.. Kb 110%-kal vártam többet.. Milyen nők már ezek?? Az éjjel-nappali közértben sem rosszabbak... Ez tiszta szégyen a Samsungnak szerintem, és valami oltári bukta lesz, tekintve a már csak eddig megjelenet riválisokat... Egyedül a proci húzhatja fel, ha...??
-
-
-
lecsek
tag
http://new.livestream.com/cnet/SamsungGalaxyS4
élőbe nézem, azokkal még akik fennt vannak
Csak nekem van azaz érzésem, hogy S3 koppintás minimális hardware tuning-gal, és több software-s fejlesztéssel?
-
Laraxior
titán
Nekem tetszik. Tuti a csere
-
Egy kép
-
sanyirigo
senior tag
Akkor mégse fake volt a napokban terjengő képsorozat
-
ferrari1
őstag
Ugyanúgy polikarbonát
Nem értem miért nem lehet már végre egy igényesebb anyagból egy házat készíteni neki! Akár egy kis fémet is elbírna! Szerintem!
-
Koczó93
őstag
Nem hiszem hogy ennek akkora sikere lesz mint az elődnek..
-
Gizmo94
veterán
És mégis az a retek az... Ez gáz.....
Akármekkora vas is legyen alatta, ez nem hatott meg, élénk csalódás ez a design...
-
nee, és ugyan az a csúnya konstrukció mint a kínai videóban .....
-
ferrari1
őstag
Akit érdekel élő közvetítés az S4 bejelentéséről
-
trobi28
addikt
Ez teljesen rendben van.Simán meg lesz a 4 óra kijelző használat.Egy ekkora kijelzős telefontol szerintem ez nem rossz.Nekem nincs több elvárásom tőle.Az ébrenléttel meg ne foglalkozz.
Az S2-őm 2000-es akuval tudott 4 órát kihozni magábol normál használat mellett (a gyári 1650-es aksival épp hogy megvolt a 3 óra) és ha azt nézzük hogy az s3 nagyobb kijelző ,nagyobb proci stb akkor jó ez.
Persze lehet trükközgetni hogy mindent kikapcsolgatunk de akkor mi a francnak ilyen telefon??? -
g0n21
senior tag
válasz
apaszka #38258 üzenetére
3g nincs, egyáltalán, se 2g. Csak wifi, és az h be volt kapcsolva, az egy dolog, de az 5 óra készenlétből 2 órán át volt valós wifi kapcsolat.
Azt a képet sikerült nem feltöltenem, amin látszik, hogy ehhez a fogyasztáshoz 1:46p kijelző tartozik.Szóval csak a számomra indokolatlan, nem aktív internet kapcsolat alatt jelentkező ébren tartás érdekel.
Persze, jó ez így is, de még mindig nem kerek, tud ez ennél jobbat is szerintem.trobi 28, lesz ebből talán 4,5 óra is, és tudom, hogy ez jó, mert az én telefonom max 3-at bír, csak van egy olyan érzésem, hogy a felhasználói élmény csökkentése nélkül, az ébrenlét basztatásával lehetne kicsit jobb...
De ha Ti mondjátok, hiszek nektek
-
apaszka
veterán
Már ne haragudj?!
Ezen mi a rossz?
Én tök hülye vagyok ezen a téren és nem értem!
Én abban vagyok,ha nyomom neki 12 órán át,akkor 15% on van és kéri a tankolást! Nekem ez természetes.
Ha spórolni akarok,akkor 3G le,és kevés NETEZÉS,és internet kikapcs??? De akkor meg mi a fenének ilyen teló???
Szóval nyomom neki majd 50 évesen ,és nem nézek tükörbe! -
g0n21
senior tag
Valami még viber után is ébren tart, de nincs tippem...
Bocsi a sok képértNem a 1,5 órás képernyőidőt sajnálom, 40perc zenehallgatással, mert az nagyon jó (igazából rohadtul irigylem), hanem az ébrentartást..
Amiről nem csináltam prnt scrn-t, az az, hogy a gyári azt írja, hogy képernyő, android operációs rendszer, android rendszer, mediaserver, és csak utána jö9n mondjuk a facebook.
Miért van két android os?
A vibert már leszedtem a full töltés előtt, és felraktam az ajánlottat... -
okoska74
senior tag
válasz
Intel q8200 #38247 üzenetére
Mindenképp.
-
trapi80
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Vettem egy ilyen kütyüt és a kislányomról készítettem egy pár fotót. Nagyon sok képnél a vörös szem hatást nem tudja a készülék kiszűrni és a beállításokban sem találom. Esetleg valaki tudna segíteni?
Köszönöm!
-
Zsolaf
addikt
Time Square-en már megy a sorban állás
ez kell az amerikaiaknak a parádé
[link](#38244) gyuri81 : meg nem látszik majd rajta a folt
-
trobi28
addikt
válasz
Intel q8200 #38241 üzenetére
Nincs olyan nagy gond mert van alternatív megoldás
Szedd le Play-ről Ezt és elvileg megy vele az összes app.
Ha ezzel nem menne akkor keress hasonlót ilyenből,van pár belőle -
g0n21
senior tag
válasz
RockCNC #38235 üzenetére
nem néztem árat.
Nem a zenehallgatás miatt írtam, a lényeg az volt, hogy olyan headset kell neki, amivel megy a skype, meg hasonlók. Ehhez viszont a2dp profilt (is) használó headset kell, amit ő vett, az nem az. A zenehallgatás csak véletlen került ide, mivel, ahhoz is a2dp profil kell.
Mivel láttam, hogy mit linkelt, az egy klasszikus BTheadset (mono), amit Te linkeltél, az két fülbevalós, nyakbaakasztós, próbáltam neki olyat találni, mint amit linkelt, és még a2dp-s is...no offense -
okoska74
senior tag
válasz
Intel q8200 #38236 üzenetére
Skype? Google+? Talán még a Tangó bár ezt nem próbáltam még gépel.
-
okoska74
senior tag
válasz
migabi24 #38217 üzenetére
Én is a gyári I9300XXEMB5_I9300OXAEMB5_BTU -t használom mindenféle root, stb. nélkül, amit nem használok azt fagyasztom. Az akksi ideje az eddig próbáltakéhoz képest a legjobb, talán az Ultima 8.2 + perseus kernel párosához lehetne hasonlítani. A tárcsázóba, ill. a névjegyzékbe való belépés is sokat gyorsult (max 1sec). A wifi erőssége is jobb lett, és nem dobálja el a jelet sem. Szépen fut rajta a WarCraft II is. Egyelőre megvagyok vele elégedve. Ez is alátámasztja a teóriámat miszerint, ha megegyezik a szoftver verzió a modem verzióval akkor elég jó a rom, mint fogyasztásban, mint használhatóságban. Csak ajánlani tudom.
-
RockCNC
őstag
Egy fülesnek mi értelme van,hogy tudja a zenelejátszást is?
Ha csak nem vagy süket az egyik füledre,akkor nem kel sztereó.
Amit belinkeltél ettől olcsóbb a sztereó Clipper.. -
g0n21
senior tag
válasz
Intel q8200 #38219 üzenetére
[jabra clipper]
egy típus.
De ez stereo.
Amit te linkeltél, az nem képes rá. Nekem samsung hm 1200 van, az sem.
ez már a2dp profilt is támogat. -
apaszka
veterán
válasz
GeneraL_XTX #38208 üzenetére
Én mikor ilyenre vágytam,,,,felraktam egy gyári frisset! Full gyárit,aztán ROOT,és kipucoltam,ami nem kell!
-
Zsolaf
addikt
-
RockCNC
őstag
válasz
Intel q8200 #38219 üzenetére
Ez egy márka.
Néz utána.
Ilyet használok. -
RockCNC
őstag
Nem tudja valaki, hogy mikkor jön az S4-es? :-)
kungzi - csak viccből kérdeztem ;-)
-
RockCNC
őstag
válasz
Intel q8200 #38196 üzenetére
Igen be lehet.
Naponta használom zenehalgatásra. Jabra clipper. -
GeneraL_XTX
veterán
Srácok melyik mostanában a legjobb kipucolt, gyárinak kinéző rom? Régen romoltam már, de a mostani már megint annyira merül, hogy muszáj leszek újraraknom, de teljesen elmaradott már a tudásom a témában.
-
Intel q8200
senior tag
Szóval se skype, se gtalk csak hanghívás?Erről lenne szó.
-
g0n21
senior tag
válasz
Intel q8200 #38200 üzenetére
ha nem támogatja az a2dp (a2d+) profilt a headset, akkor nem is fogsz rajta hangot hallani. Tehát mono BT headset erre nem jó.
-
AndrewTdi
addikt
jelenleg itt tartok akksiilag
piwi: rossz volt a kép, cseréltem
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával