-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Poplacsek #20398 üzenetére
Egy működő megoldás, ide pipa: 'Beállítások > Általános beállítások > Képernyő > Szülő mappa megjelenítése [..] a gyökér mappában is' és bármelyik meghajtó gyökérkönyvtárából vissza lehet lépni még egy szintet, mint az Intézőben a Számítógép rész. Itt megjelenik a telefon, meg a fényképező pont úgy mint az Intézőben, csak épp nem látni a néven kívül mást.
-
Poplacsek
senior tag
válasz
mgTerminator #20396 üzenetére
Ezt fejtsd ki légyszíves. Talán a legújabb TC alapból tudja? (Nálam a 8.01-es van fent.)
-
jayjay
tag
S4 Active telefonom van Android 4.2.2 Kernel 3.4.0 verzióval. Több problémám is van az S2-esemhez képest.
Wlan-hoz csak sokadik nekifutásra csatlakozik és van hogy egy idő után eldobja.
Nem hálózati internetes kapcsolatot is néha eldobja , ha pl alagútba megyek és kijövet nincs net.
Wlan-os csatlakozásnál nem nyit meg néhány linket.
Wlan-os csatlakozásnál nem nyit meg Ebay-es aukciókat.
Wlan-os csatlakozásnál nem működik pl az XBMC vezérlő program.A rossz az egészben, hogy a barátnőm S3-asa tökéletesen működik.
S2-eshez tökéletesen működött az IGO navigációs programom, de a felbontása nem egyezik a jelenlegivel. Milyen navigációs programot ajánlotok S4-hez.
-
72mviktor
senior tag
válasz
nggabi #20385 üzenetére
Nem .Omega 12 ami 4.2 ről próbáltam egy főzött 4.3 romot.El sem indult utána a teló.Aztán feltoltam az mega 13 at ami 4.3 alapú és ott jelentkezett ez a némulás és telefonálni sem lehetett vele bár hálózat volt.Nem segített sem az fr sem az újrahúzás.Aztán fel a német 4.3 és megjavult.
-
pedrobike
aktív tag
Sziasztok
Valaki tud választ adni arra, hogy az s4-et miért nem látja a total commander? -
b.bela1
őstag
http://m.youtube.com/watch?v=oN3vG5lADXw&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DoN3vG5lADXw
ezt elég hülyén írta ki. De "x"-re ezt osztotta. Valami demo cucc. Not for sale.
-
válasz
Szakiii #20369 üzenetére
úgy értettem, hogy az üzlet illetékese által lett kiírva az "x", vagy a telefon írta ki?
a megjelenés előtti találgatások során írták néhány fórumon, hogy az "x" a nemzetközi verzió, a "g" pedig az amerikai.
amennyiben olyan, amit migabi24 is írt, akkor speciális kiszerelés, amikben jellemzően nincs imei, és nincs meg benne minden modul.sarkany92; bármi lehetséges, végszükség esetén próbáld be ng által adott friss, korlátozott bootloader értékű xxudmha verziót, re-partition kipálással tedd fel, arra elvileg felmegy majd probléma nélkül az utolsó t-s firmware is.
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #20366 üzenetére
Ahogy nézem, azért van azon a telón egy-két dolog. Akkor szerintem a viber szembement valamivel, és az androidrendszeren jött ki a "pupja". De hogy mivel, az ötven évre titkosítva lett. Az egyik összetevő a viber. Azért ezt jó tudni.
-
Szakiii
addikt
egyébként az i9505x az mi? media martkban láttam egy s4et és a készülék típusa i9505X volt
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #20357 üzenetére
Most akkor konkrétan mi ette? Mert azt írtad a vibert tiltottad. Aksi időnél néha nálam is első helyre ugrik az androidrendszer, de aztán visszaáll sokadiknak. De ramot nem eszik. Bele lehet bonyolódni rendesen.
-
sarkany92
tag
helyzet változatlan :\\ akármilyen romot rakok rá nincs hang :\ CWM van most és azon sincs.. :S gyári 4.2.2 fel sem akar rá menni :\ Próbáljam még meg a 4+1 fájlos telepítést ami teljesen visszaállítja ?
-
zazenke
őstag
ismeri valaki az expansys céget. 147 000 ért árulnak s4 et. ez hivatalos magyar garanciával értendő tehát a prémium garancia érvényes rá ?. ez a cég valami külföldi székhelyű csak nálunk is van képviselete. Ér valéami hátrány abból ha tőlük veszem mert olcsóbb mint az extrém digital stb.[link]
-
akkor a hiba a főzött romban van!
gyári rendszer alatt minden törlődik és visszaáll eredeti állapotba, ha a menü alól lefut a gyári állapot visszaállítása, vagy recovery alól a két wipe!lajki7; korábban is lírtam, hogy a one kamerája sötétben nem olyan vészes, jó fényviszonyok mellett vérzik el, illetve ha távolabbi a téma, az s4 jó fényviszonyoknál viszont sokkal jobb, minden módozatban.
ahogy a leírásokat olvasom, 4.3 alatt gyengébb fénynél is jobb az s4 által készített kép minősége, reméljük így is lesz. -
Gizmo94
veterán
válasz
lajki7 #20353 üzenetére
Mondtam, hogy az S4 kamerája egy rakás szar rossz fényviszonyok között, értékelhetetlenül zajos. Gyönyörű képeket csinál, ha van elég fény, de ha nincs, hulla az egész. Amikor szóvátettem, leokádtak a szakértők, meg a fanatikusok, hogy csak mocskolom a szent telefont. Pedig ami szar az szar, és a kamerája gyenge fénynél csapnivaló. Még az S3 is megveri.
-
lajki7
senior tag
Esti sutogetes az erdoben!! En telefonom es htc one. Beegtem mint a szar....szurkuletnel is csinaltunk kepet ott is beegtem....fasz ki van! Komolyan lecserelem egy z1ere vagy a faszom tudja mire
ez vicc kategoria,es a kulombseg is vicc kategory
-
poli27
veterán
Ez a knox hardveres, vagy csak szoftveres dolog?
-
fdisk
őstag
Nincs beállítva aut.mentés.Le is van fagyasztva.
Biztos vagyok benne,h rendszer alól sem törlődik semmi.Nálam legalább is nem.(igaz,főzött rom van fent)
Pár napja próbáltam ki.Biztonság kedvéért mindent lementettem pc-re,és nyomtam egy gyári visszát.
Minden megmaradt.
Cwm alatt nálam csak 2 wipe van.
Wipe data/factory reset és wipe cache partition.
Melyik a másik fajta wipe?Szakiii: Nekem nincs kétféle visszaállítás a rendszeren keresztül.
csabám: Ott van tudom,de az format néven fut és nem wipe.(bár ez lehet csak egy kis kukacoskodás
)
De ott sem minden formázás töröl mindent.Ma próbáltam a format system.et és így is megmaradt minden.
A többit nem próbáltam. -
csabám
addikt
válasz
fermacht1994 #20346 üzenetére
Ahogy gondolod...
-
csabám
addikt
válasz
fermacht1994 #20344 üzenetére
Utáni szerintem. De úgy emlékszem, hogy az új romokhoz készült egy másik root is CF jóvoltából.
Egyébként nem fog zavarni, hogy ugrani fog a knox flag? MHA már új bootos rom... -
csabám
addikt
Akik ennyire nincsenek tisztában a Samsung Knox-al, azoknak érdemes elolvasni ezt.
Conclusions and Facts about KNOX-enabled firmwares (based on statements from chainfires post and it's comments above, ans based on this thread)
Not possible to downgrade to KNOX-disabled firmwares/bootloaders (An attempt sets 0x1) (even though some people state, downgrade is possible when omitting the bootloader file in a firmware package: see http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2444671, not confirmed)
Even if you flash a KNOX-enabled firmware via odin (e.g. the latest fw) knox will be set to 0x1
Flashing unsigned or modified images via odin will set knox to 0x1
Samsung stated, resetting the flag is impossible
KNOX is mandatory and can not be completely removed
Warranty Void is no counter, it is a flag (0,1) it was never seen 0x2 or so
Mirroring all partitions from a clean 0x0-Device to a 0x1-Device via JTAG produces an unfunctional device (reversible by restoring the 0x1 partitions on the phone)
KNOX bootloader verifies signatures of kernels and recoveries. No custom ones possible without voiding the knox warranty -
fermacht1994
aktív tag
-
válasz
Szakiii #20337 üzenetére
régebben volt olyan, amikor még fizikálisan és láthatóan kétfelé volt választva a telefonon a tár, hogy külön pipálni kellett a külön belső sd törléséhez/formázásához, de már nincs ilyen, automatikusan darál mindent.
recovery alatt pedig abból látható, hogy az elsőnél nem indul újra a lefutást követően, a másodiknál viszont igen, az a gyári visszaállítás, bár a teljességhez kell az első is.fermacht1994; régebben s4 alatt sem volt gond, de az utolsó firmware verziók alatt már korlátozta a gyártó a bootloader értékét, illetve lett két knox számláló is, amit már nem lehet csak úgy nullázni.
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
Szakiii #20337 üzenetére
Azt nem értem, hogy Advance-nél ha gyári romot raktam fel akkor mind1 volt, hogy magyar vagy német a counter nem változott. Ha tegyük fel most felrakom a német romot akkor ugrik a binary counter és ugrik a gari?
És ha felrakom sehogy sem lehet visszacsinálni, hogy nyom nélkül maradjon a dolog?Köszi: Feri
-
sarkany92
tag
Na én felraktam a német 4.3 romot.. viszont nincs hang a telón :SS hívásnál befagy :S
-
válasz
fermacht1994 #20333 üzenetére
nem sajnos, az a magyar.
fdisk; vagy beállítva az automatikus mentés és visszaállítás, vagy nem rendes nullázás történik, recovery alatt nem mind a két wipe nulláz, menü alól viszont mindent gyalul a gyári állapot visszaállítása.
esetleg külön memóriakártyára tudok még gondolni, mert ahhoz sem nyúlhat a nullázás. -
fermacht1994
aktív tag
Sajnos a CSC XEH
Rakta már fel valaki a német romot?Anno s advance-t nyúztam ott használtam orosz-t és németet is. Fú de gyűlöltem azt a retek telefont.
Amikor megvettem még GB volt rajta és hasított, majd amikor kijött a JB na ott meghalt a telefon. Nem volt kérdés mire váltok.
-
b.bela1
őstag
válasz
fermacht1994 #20328 üzenetére
Recoveryhez root kell. Ha jól tudom.
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
b.bela1 #20326 üzenetére
Próbálok belépni, de nem akarja az igazságot. Hang fel+home gomb+bekapcsoló gomb. Kiírja, hogy recovery boot felül apró kis kék betűvel majd ha felengedem a gombokat akkor újraindul rendesen. Ha tovább nyomom a gombokat akkor fekete képernyő. Kis segítséget kaphatnék?
Full gyári a rendszerem soha nem volt rootolva sem.
-
válasz
Don't Panic #20325 üzenetére
szia,
igen, minden törlődik, olyan állapotba áll vissza a rendszer, amint amikor újonnan kiveszed a dobozából a készüléket.
menteni kell a képeket, dokumentumokat...stb, samsung tár, google tár, és sok lehetőség adott még, utána egy perc visszaállítani. -
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #20315 üzenetére
Akkor már csak az a kérdés, mivel akad össze. Viber ennyit nem zabál. Merülni meg nem merül. Érdekes.
-
Don't Panic
senior tag
sziasztok ismét!
a gyári visszaállításnál a képek és egyéb dokumentumok is törlődnek valamit a nem gyári appok is?
-
válasz
fermacht1994 #20323 üzenetére
recovery
-
válasz
fermacht1994 #20320 üzenetére
szia,
nem ismert a pontos dátum, reméljük minél harabb jön már.
felrakhatod a német verziót, de ha változik a product code - amennyiben most xeh, úgy biztos, hogy változni fog -, úgy azt már nem tudod majd nyom nélkül - gari, knox...stb - más független értékre visszaállítani. -
mgTerminator
veterán
válasz
fermacht1994 #20320 üzenetére
Már írtuk, jövőre...
-
FrankMonzano
őstag
válasz
mgTerminator #20307 üzenetére
Jol teszed,ez a telefon egesz jora sikeredett az s3 utan!
-
mr.szabados
tag
válasz
Valaki1234 #20310 üzenetére
Az s800 elvileg kevesebbet fogyaszt...
-
válasz
kavics325i #20316 üzenetére
-
b.bela1
őstag
válasz
mgTerminator #20311 üzenetére
Viber pár hónapja elég jó. Sokat javítottak. Nálam 24h-ban megy és semmi gond. Egyik statisztikában sem jelenik meg soha. Csodálkoznék, ha az szivatna.
-
válasz
a viber meg a facebook alkamazás eszi a memóriát, és más szempontból is problémásak, de az általad linkelt bő 800 megás android rendszer folyamata már rajtuk is túlmegy, ilyet még azok sem szoktak direktben csinálni.
zx6r; azt írta korábban, hogy akad a rendszer, meg bezárogat mindent, böngészőt...stb, ez azért nem okés.
-
zx6r
aktív tag
válasz
Mièrt baj ha megtelik??
-
Valaki1234
tag
Már kicsit elment a beszélgetés erről a témáról, de én nem értem azokat, akik hiányolják, hogy nincs 700-800 Mb szabad RAM-uk. Az lenne a legjobb, ha a RAM mindig fullra tele lenne, és olyan intelligens lenne az OS hogy "kitalálná" hogy mi az amit meg fogsz nyitni, és azt bemozgatná oda. Volt már valakinek olyan, hogy a 2GB RAM-ot megtelítette, és emiatt nem indult/akadozva egy új program? Én nem tiltottam le semmit, néha szoktam üríteni a RAM-ot, de konstans 500 MB így is szabad a gyári ROM-mal. S4-nél sose tapasztaltam olyat, hogy RAM hiány miatt nem indulna valami pöccre. Ez előtt S1-em volt, ott már nagyon kevés volt a RAM főleg a főzött 4.2-es OS mellett.
Másik: Miért zavar valakit, hogy megjelenik a Snapdragon 800 chipsettel is variáns S4-ből?
Az Ő telefonja ugyanolyan jó lesz, ugyanolyan gyors lesz. Vagy az számít, hogy a különböző teszteken hány pontot ér el...
Tényleg érdekelnének a válaszok
-
válasz
mgTerminator #20305 üzenetére
már az sem neormális, ha csak úgy megtelik, de ő 250 órát írt.
-
sarkany92
tag
Hello mai nap felakartam rakni a 4.3-at de FAIL :S
" <ID:0/005> FAIL! (Auth) " ennél megáll.
I9505XXUEMJ5_I9505OXAEMJ5_I9505XXUEMJ5_HOME.tar.md5 ezt akartam felrakni.Valami ötletetek ?
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #20306 üzenetére
Én egy jódarabig biztos nem cserélek, most fizettem ki egy vagyont, de végülis imádom, úgyhogy nem bántam meg
-
FrankMonzano
őstag
válasz
#01696768 #20304 üzenetére
Napokban fogtam az alleeban a note3-at. Batar nagy,nem is tudom te mit kezdenel azzal :d. Nekem az mar kiesik a hasznalhatosag keretebol,nem tudnam zsebre rakni. Meglatjuk az S5 milyenre sikeredik majd. Eddig mindig a paros szamu szeriak voltak a jok,erdekes
. Az s1 is eleg fura volt az s2 bitang jo lett,az s3at nem kell bemutatni :d,az s4 hasznalhato,szeretheto,az S5 rejtely...
-
törölt tag
válasz
FrankMonzano #20275 üzenetére
Már nem, Note3-ra fáj a fogam, de notebook-ra költöttem a pénzem, szóval annak a tervnek is annyi. S5/Note4 lesz majd, addig meg mindenüt ott vagyok egy kicsit.
-
b.bela1
őstag
válasz
cslazokdani #20299 üzenetére
Sima sammobilos . Semmi variálás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Notebook hibák
- LEGO klub
- Yettel topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest