- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
lajki7 #22118 üzenetére
szia,
igen, mehet like300 mellé a net&roll 1gb lte bővítés, így 1000 ft ellenében lesz +1 gigabyte adatforgalmad, illetve 4g/lte elérésed.
ellenőrizd majd a hozzáférési pontot a telefonon, a régi web'n'walk nem jó 4g/lte hálóra, csak az újabb internet.telekom.Dj.Mike, akkor is maradni fog a btu, mivel az is elérhető az oxx multi csc állományban.
-
-
válasz
lajki7 #21925 üzenetére
nekem nincs véleményem, mivel még nem próbáltam ki, így azt sem tudom, hogy mit és milyen szinten lehet beállítani, a leírásokra meg nem adok, nem elég részletesek.
komoly adatok védelmére készítették, nem pedig arra szolgál, hogy most aztán mindenki elrejti az asszony elől, hogy kiket hívott, kiknek írt üzenetet...stb.(nem mondom, hogy erre nem jó, majd kiderül...)
-
válasz
lajki7 #21665 üzenetére
kikapcsoltam, nem olvasok play könyveket.
Gizmo94; a jobbaknál a címsor is kikúszik a képből az oldal betöltésekor, de egy mozdulattal visszahozható. mindjárt telefont cserélek a párommal!
csabám; nézd meg a korábban írt, vonatkozó beállítást, mert néhány funkció/alkalmazás a háttérben is használhatja a wifi funkciót annak ellenére, hogy kikapcsolt állapotban van, ha adott beállítás engedélyezésre van állítva, például az android eszközkezelő nagyon hajlamos rá!
én azt nem is használom, minden funkcióját kilőttem, a samsung find my mobile sokkal jobb, az a kereséskor bekapcsolja a gps és wifi funkciókat, de utána vissza ki is kapcsolja.
az utolsó 4.2.2 alatt is volt ilyesmi funkció, de az talán még nem engedte bármilyen kapcsolódó alkalmazásnak, vagy rosszul emlékszem? -
b.bela1
őstag
-
válasz
lajki7 #21412 üzenetére
sokszor leírtam már, mind a két módszert.
zseko; s4 alatt mindig a független az utolsó a gyors sammobile esetén is.
epakla; xeh firmware alatt nem lehet tmh a product code, esetleg látszólag az, ha nem áll5 be eltérőre, mert nem volt gyári visszaállítás, de az nem a valóság, a gyakorlatban már dbt, btu...stb, de nem tmh és nem is xeh.
zseko; megint úgy hurrognak sokan a régiózárra, hogy nem is tudják a lényegét.
nem gond, ha most megveszed itthon,de a világ bármely másik részén akarod használni jövőre, mivel az első aktiválás számít, tehát beaktiválod a megfelelő régióban - amire a zár vonatkozik -, és utána már bármilyen másik sim kártyát elfogad. -
Gizmo94
veterán
válasz
lajki7 #21445 üzenetére
Miért ne működne? Persze, hogy működik, ugyanolyan GSM rendszer, mint az itthoni..
Szerk: Miért ne menne? Ugyanaz a rendszer ott, mint itt, csak U.S.ban van (jelentős) különbség. Szerintem még november folyamán itthon is kapható lesz. Persze a helyi "kellemes" áfa és a magyar mentalitás még elbaszhatja az árát durván (és jellemző módon el is fogja szerintem) , így ha az itthoni megvárása mellett döntesz, a 400$ price csak álom marad..
-
zseko
veterán
válasz
lajki7 #20971 üzenetére
Nekem kissé túljátszottnak tűnik, ez jobban tetszik.
-
Gizmo94
veterán
válasz
lajki7 #20971 üzenetére
Ez megabrutál, kész.. De valahogy megértem, jártam már én is így, és pont motorral, csak egy kissé nagyobbal. Cserébe az is egy párját ritkító orbitális foshalmaz volt, szerencsére rá tudtam sózni egy nálam méghülyébbre, bár én is voltam úgy már, hogy legszívesebben felgyújtottam volna.
Úgy látszik, motort venni nagyobb rizikó, mint telefont.
Zlatan77: Műanyagból van, belül és a szélein pedig nagyon finom gumi, egybeöntve. Kifejezetten jó termék és élőben szebb mint a képeken.
-
Gizmo94
veterán
válasz
lajki7 #20775 üzenetére
Szerintem is alighanem ez a helyzet. Na nem baj, majd továbbképezzük magunkat és elkápráztatjuk a topik közönségét.
Valaki itt már úgyis megmondta a nagytutit, tehát be kell látnunk, hogy fel kell nőnünk a színvonalhoz.
Amúgy a telefonon háttérnek kicsiben kifejezetten No1. a legjobb képed, tehát ne csüggedj. Én akárhogy erőlködtem, csak ezt meg ezt sikerült lőnöm még éjjel a monitoromról, tehát még nem tartok sehol, de hamarosan szoftverezek, mert hátha az a hiba, hogy nem gyári a rendszerem, ha meg mégsem tudok egyáltalán fényképezni, akkor úgyis minden hiába .
-
Gizmo94
veterán
válasz
lajki7 #20717 üzenetére
Lehurrogott, jogosan, mert szarok a képeink.. Ennyi.
Nincs rá mit mondani. Vagy mi vagyunk őstehetségtelenségek, vagy a mi telefonjaink szarok.
Néztem a napokban, nem tetszik a G2 a hátlapi fizikai gombjaival..
FrankMonzano: Miért kezd elmenni? Knox, kamera, bili műanyag ocsmány hátlap ( a black mistnél, a white-é tetszik, de az meg úgy egészben nem tetszik
De ez csak nyűglődés, mert nem tudnék mire váltani. Illetve de, egyértelműen a Note3-ra, ha nem lenne akkora péklapát és beférne bármelyik zsebembe..
Így viszont lehet, hogy megvárom még az S5 -öt ezekkel a telefonokkal, utána majd meglátom.. Egyébként egy Asus padfone irányában nagyon rezgett a léc, de utána láttam haveromét igen ocsmányan megkopva és elment a kedvem attól is. Bár lehet, hogy mégis kipróbálok egyet az S5-ig..
-
mycso
veterán
válasz
lajki7 #20694 üzenetére
Ezek nagyon nem lettek jók. A kínai dzsunkatelók csinálnak ilyen zajos-mosott semmilyen képet.
Én ilyen rossz képet, még ha akarok sem tudok vele csinálni....
Lehet tényleg valami egetverő különbség lenne hardveresen kamera és kamera között??? Vagy csak kamera fw különbség???Amit te, meg gizmo linkel képeket, azok rettenet sz@rok.
-
Gizmo94
veterán
válasz
lajki7 #20694 üzenetére
Nem akarom elvenni a kedved és tényleg nem basztatni akarlak, mert látom, hogy tényleg akartál valami jót csinálni és örülnék, ha sikerült volna... A fa az őszi lombbal pl. kifejezetten jó téma lenne, jól is lőtted, (kár,hogy fekvőre, te béna)
Viszont a kép nekem nem jó. Amint Maxentiusé sem. Mindegyik szar, pedig próbálkoztatok.. A baj nem ott van, hogy ha hirtelen ránézel, akkor máris szar a kép, mert nem. De azért egy 13 mpx-es képet nagyítva Lajkinál már mosódottak az utcatáblák, a falevelek sem ütnek, hogy húha, ez igen, valahogy olyan mosott az egész kép. Ergo egy szar, ne erre építsd az életed.
Maxentiusnál hirtelen jó a kép, egy fél másodpercig nézve. A téma jó, meglátta, hogy szép a híd az éjszakai világítással, a folyó tükröződése, stb.. Szép is lehetett, élőben. A képen már minimális nagyítással is értékelhetetlen az egész, a híd részletei elvesznek, még a nagyobb díszítések is, nemhogy az apróbbak. A túlparton a mekis reklám már csak sejthető, egy paca az egész. Ez nem egy korrekt felbontású éjszakai kép, hanem egy kalap szar. Ez nem a ti hibátok, és mielőtt a fanatikok leordítanának, hogy ez telefon és nem fényképezőgép, azelőtt szögezném le, hogy tudom, hogy az, képes voltam felfogni, de ezek a képek telefontól is szarok. A lényeg látható, hogy mit akartál fényképezni, de a kép értékelhetetlen.. Sajna. Hozzá kell tennem, hogy én is hasonlóan szarokat, vagy még szarabbakat tudok készíteni, tehát nem verem magam semmire. Viszont ezeket sem tárolnám albumban, annyi tuti.. Itt valami komoly gáz van az S4 kamerájával, vagy szoftveres, vagy alapból hardveres szinten.. 13 Mpx ide vagy oda, ez így egy rakás fos, ez a véleményem.
-
b.bela1
őstag
válasz
lajki7 #20700 üzenetére
Beelőztél. Tippelni akartam elsőnél MDT-re. Abból gondoltam, hogy pici szellemképet lehet felfedezni. Ez tud sokkal jobbat is, csak szigorúan ki kell várni, hogy végezzen. Három képet készít, és ezt rakja össze. Ehhez idő kell. Mikor a csík eltűnik, még egy gondolatot szoktam várni.
-
Gizmo94
veterán
válasz
lajki7 #20485 üzenetére
mycso képeit nézve vagy a mi telefonunk szar, vagy csúnyán nem tudunk fotózni, vagy mindkettő.
Bár azoktól sem ájultam el igazán, de klasszisokkal jobbak, mint a mieink.. Én nem tudom miért ilyen szar ez, néha meg amikor nem akarok alkotni, mint a szöcskénél, csak dobok egy képet, jó lesz, mint pl. ez is. Eddig asszem, ez a fotóstehetségem csúcspontja S4 szinten, ami igen lapos. Ezzel se nyernék pályázatot, az is tuti..
Szerk: Mycso: Most valóban nem azért, de az S3-mal készült képeid jóval jobbak, akárcsak nálam.. Khm.. Nem fikázom az S4-et mert szeretem, de a kamera nekem eddig egy csőd...
-
Gizmo94
veterán
válasz
lajki7 #20481 üzenetére
Botrány fos kép.. Hasonlókat tudok este produkálni én is, fel is adtam.. S3-mal jobbakat csinálok, pedig az se bajnok.. Viszont a növény igen korrekt balról.. Saját?
Nahh, tolok én is egy fos képet. Ezt sikerült produkálnom fényes nappal, igaz, borult időben. A szöcske még csak hagyján, bár homályos szar az egész, viszont a ház falán ücsörgött, amin a vakolat színe elvileg napsárga.. Hogy hogy a rákba' lett ebből fehér, na ez a titok..
-
Gizmo94
veterán
válasz
lajki7 #20353 üzenetére
Mondtam, hogy az S4 kamerája egy rakás szar rossz fényviszonyok között, értékelhetetlenül zajos. Gyönyörű képeket csinál, ha van elég fény, de ha nincs, hulla az egész. Amikor szóvátettem, leokádtak a szakértők, meg a fanatikusok, hogy csak mocskolom a szent telefont. Pedig ami szar az szar, és a kamerája gyenge fénynél csapnivaló. Még az S3 is megveri.
-
-
álarc
aktív tag
válasz
lajki7 #19933 üzenetére
Na azért klónban is samoled kijelző lenne? Meg knox, és rámegy az mtk csipszetre a gyári fw. Nem hinném...
Más. 4.3 Német valakinek jó? Vagy nincs wifi, meg hálózat továbbra sem ? Root dolgot lefsom, csak a reklám blokk miatt kéne... Elvben a héten jön még pár 4.3, ha jók az infóim. -
gatto_
senior tag
válasz
lajki7 #19504 üzenetére
Nos, ha valóban 10-15 lenne a különbség, vagy ha a magán számom előfizetéses lenne a szolgáltatónál, akkor valóban ott venném. Én itt a hardveraprón vettem egy topiktárstól. Kereken egy hónapos, makulátlan volt a készülék, és adta hozzá a gsm bolt papírjait, dobozát, és minden tartozékot. Fizettem érte 100 ezret. Nekem lényeges, hogy független legyen, így a szolgáltatós kiesik, de amúgy sem venném meg mondjuk a T-nél 205000.--ért. Elmehetek a Media Markt-ba is ahol jelenleg 175. Persze biztos találni olcsóbban is, de nekem 50-70-100 ezer Ft árkülönbség megéri a rizikót. Mint fentebb írtam, még nem romlott el készülékem.
Ha meg elromlik, akkor kis szerencsével, még javítással együtt is olcsóbban vettem mint a hivatalos új ára.
Nem vagyunk egyformák... nekem ennyiért megéri a kockázatot.
Előtte S3 LTE-n gondolkoztam. Ott valóban 13 ezer Ft lett volna a különbség, és ott meg is vettem volna a T-nél, de szembe jött ez a készülék, ami klasszisokkal jobb, így léptem. -
Goldmen75
őstag
válasz
lajki7 #19504 üzenetére
Na egy ilyen telónál, nem 10-15 a difi azért azt elmondanám!
S nem minden hely "égetnivaló szar" max neked voltak ilyen tapasztalataid!
Én már évek óta így vásárolok telókat, sose volt gondom! Kivéve ha lejár a hűségem s válthatok készüléket...A másik meg, hogy honnan tudod hogy aki itt árulja mit árul? Semmivel se különb egy ph-s eladó mint egy gsm boltos....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest