- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
KakasSoft #926 üzenetére
Azt hiszem, bukott a mobilnetes elmélet... az igaz, hogy bekapcsolt mobilnettel gyorsan beragad az első mag 998-ra, ezért csak wifivel használtam. Eleinte jó is volt, aztán azt vettem észre, hogy a 2. mag sem kapcsol ki, az is maradt 300-on, pár óra múlva pedig mind2 beragadt 998-on. Aztán kikapcsoltam az energiatakarékos módot, erre mind2 lement 300-ra. Energiatakarékos mód vissza, és egy idő után megint beragadtak 998-on. Energiatakarékos mód kikapcsolva, lemennek 300-ra... Na, most már ott tartok, hogy inkább nem foglalkozok vele, akkora katyvasz van itt... Bár arra még kíváncsi vagyok, mikor ragad be a másik 2 mag is!
Ja, egyébként nekem még a gyári 4.4.2 van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged