Új hozzászólás Aktív témák
-
SSanya
csendes tag
Sziasztok!
Van egy SIII Neo+-os telefonom, és egy ilyen képernyővédőt néztem ki magamnak:
[link]Van-e valakinek tapasztalata egyrészt az ilyen képernyővédőkkel, másrészt az ebay-en árult hasonló cuccokkal? Ez a képernyővédő az, aminek mondja magát? Tényleg egy karcálló, ujjlenyomat-álló cuccot kapok? Rendelt-e már, ill. használ-e valaki ilyet? Mennyi idő alatt érkezhet meg?
Illetve még egy dolog, a linken található képernyővédő SIII-hoz van. Jól tudom, hogy az SIII Neo+-ra is fel lehet ugyanezt tenni?
Előre is köszi, ha valaki tud valami infót adni a fentiekről.
Üdv: Sanya
-
SSanya
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült beszereznem egy S3 Neo +-t, és egyelőre az akkumulátor nem győzött meg, elég gyorsnak tűnik a merülés. A neten bóklászva belefutottam egy utángyártott akkumulátorba, ami a web-oldal szerint 2850mAh-s, és ehhez elvileg nem kellene hátlapot sem cserélni.
A kérdésem az lenne, van-e valakinek tapasztalata utángyártott akkumulátorokkal ennél a telefonnál, van-e esetleg olyan, amit valaki próbált és ajánlaná? Lehet-e töltéskor gond azzal, ha a fentebb leírt kapacitású akkumulátort teszem a telefonba? Képes ezt lekezelni a töltöáramkör? Nem melegedhet esetleg ilyenkor túl a töltő pl?
Erről az akkumulátorról lenne szó:
[link]Köszi előre is, ha valaki tud infót, tanácsot adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest