- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
válasz
balee_007 #934 üzenetére
Nekem ha visszaolvasol kb 2honapja van meg, alap hasznalat, alkalmazasok alig, haszontalanok letiltva, mobilnetem nincs, wifi szinte mindig megy.Semmi gondom vele, a mereteit kellett szoknom, meg hogy ez vegre nem akad, 60%nal nem hulyul be es kiderul h 2%on van... foto, video rendben, gps rendben, nem tudok belekötni, komplex a telo, ha nem hibasat fog ki az ember szerintem nagyon megfelelo.
-
dzsi23
addikt
válasz
balee_007 #936 üzenetére
Én 3 hete vettem, szintén max. 60k-t szántam rá, és mivel akkor ezt láttam a legjobbnak (hosszas keresgélés után, tehát rengeteg telefon szóba jött), és azóta nem csalódtam benne, hozza, amit vártam, így most is csak ajánlani tudom!
Az emagtól rendeltem, 2 év emag gari van rá (háztól-házig gari elvileg).
Az Sony M2-nél mindenképp jobb szerintem: kisebb méret, kijelző ugyanakkora, de nagyobb felbontású, gyorsabb proci, több ram, nagyobb tárhely, amoled kijelző, stb... Ja, és engem kifejezetten zavar, hogy az M2-n (és sok telón) a kijelzőn vannak a vezérlőgombok, és teljes képernyős alkalmazásoknál elrejti, és elő kell húzni, hogy pl. vissza tudjak lépni!
Toknak szerintem jó a szilikon, két évig volt az előző telómon is (az szerintem mindegy, hogy matt vagy fényes, azon pont s-line volt, aminek a fele matt, fele fényes), és bizony esett párszor, de semmi baja nem lett. A Neo-n is szilikon tok van (korábban linkeltem), és szerintem sokat ér (persze, előlapi fóliával, mert a kijelzőt nem védi a karcoktól).(#933) KakasSoft:
Mindegy, hogy milyen sorrendben, mert újraindítás után nem volt bekapcsolva a mobilnet (egyébként előbb kikapcsolom az egyiket, és utána kapcsolom be a másikat, tehát még véletlenül sem volt mind2 egyszerre aktív).A legutóbbi hozzászólásom óta erősen igénybe volt véve a telefon (mobilnet, wifi külön-külön, netezés, facebook, játék, most töltöm), és lemegy 300-ra az első 2 mag, a 2. továbbra sem alszik, de legalább nem 998-on vagy 1190-en akadnak fent. Most már végképp nem tudom, miért csinálja... kérdés, hogy van-e ennek valami káros hatása, mert én eddig nem vettem észre.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 2042
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- eBay-es kütyük kis pénzért
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Óvodások homokozója
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest