- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
balee_007
csendes tag
Helló.
Igen láttam hogy e-magon annyi, de ők ha jól tudom nem biztos hogy gyártói garanciát adnak a telefonhoz, az nekem viszont fontos lenne.
Lényegében napi használatos telefon lenne, gondolok itt böngészésre (wifi és ritkán mobil nettel is), valamit gps-ként is használnám, de azt olvastam hogy a glonass-nak hála elég stabil.
Illetve ha már itt tartunk ki milyen tokot ajánl a telefonhoz? Néztem már pár helyen matt szilikon tokokat, azok tetszettek is, csak kérdés mennyire érnek sokat. -
balee_007
csendes tag
Hellósztok.
Erősen gondolkodom egy ilyen telefon vételén. Most 60000Ft-ra van több helyen is (MM, Edigital) leakciózva.
Aki már régebb óta használja írna róla pár gondolatot?
Hosszú távra venném a telefont (1,5-2 év), nem vagyok hardcore felhasználó, és a gyári rommal használnám, lényeg, hogy stabil legyen a rendszer.
Másik aspiránsom egy Sony M2 lenne, de valahogy a Samsung mérete és a 1,5 Gb RAM afelé húz inkább.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest