- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
En is tulajava valtam a mai nappal egy Neonak. Nagyon tetszik eddig, bar meg nem nyuztem olyan sokat. Az erdekelne, hogy olvastam sokan nezik a processzor orajelet meg ilyeneket, ezeket milyen progival nezitek?? Valamint a sima s3 tokok jok a telefonhoz? Ebayrol rendelnek, aki tud jokat linkelni itt vagy privibe johet! -
KakasSoft
tag
Versenyezzünk! Ki bírja tovább mobilnet nélkül.
Káros hatása csak annyi, hogy gyorsabban merül és jobban melegszik. A statusbar-ra kiraktam a frekit és a cpu hőfokot. Iszonyú gyorsan változik a hőmérséklete. Míg ezt írom 51-54 között mozog. Egy komolyabb weboldal pickpack 70-re nyomhatja. Ekkor érezni hátul alul a melegedést. Ha kiakad előbb eléri, hiszen magasabb a kiinduló érték.
Új hozzászólás Aktív témák
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24FE 256Gb 3 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest