- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz
petyametyo #9044 üzenetére
Én köszönöm, ha elküldöd privátban.
-
kp78
addikt
válasz
petyametyo #9040 üzenetére
Melyik szervizbe vitted?
Bnő P30-a is kijelző cserés sajnos.
Előre is -
kp78
addikt
válasz
petyametyo #9007 üzenetére
Kijelzőcsere bnő P30-án is szükséges lenne.
TMX-es tapasztalata esetleg volt vkinek?
-
kp78
addikt
Bnő P30-án is fertőzést jelzett a Google frissítéskor.
-
kp78
addikt
válasz
pityaa23 #8626 üzenetére
Ez nem gyári, hanem Baseus gyártmány, de épp pár napja jött meg bnő telefonjára egy másik boltból (ott is utolsó volt), mondhatni, h szinte gyári.
>> [link]
(10.31-ig app-ból rendelve easybox-ba ingyen szállítják)
A lényeg, h belül védőfóliás, így nem bántja a kijelzőt, mint az ócska 1000 Ft-os aliexpresses hasonmások, amiről itt írtam korábban. -
kp78
addikt
válasz
laaceee98 #8630 üzenetére
Ha jól értem vmi ilyesmi a tartód? [link]
Tegyél belülre a tokba egy ilyen fémlapot, és ha kellően erős a tartó mágnese, akkor megtartja. [link] ; [link]
Bnő tokjaiban működik.
Én a nagyobb, téglalap formát javaslom, a kört nehezebb pont oda tenni, h jól tartson a mágnes. És ha a tokba belülre teszed, akkor ragaszd le pl. széles cellux ragasztóval, h a telefonnal véletlenül se vesszenek össze.Vagy kívülről is lehet ilyeneket. [link] ; [link]
A másodikból szerintem van is még vhol itthon, mert nem használtam el. -
kp78
addikt
EMUI 12-vel van valakinek negatív tapasztalata?
P30Pro-nál többen is panaszkodnak gyors(abb) merülésre. -
kp78
addikt
Ha az intelligens töltés be van kapcsolva, attól még 100%-ra fogja tölteni, csak tart egy kis szünetet, ha már kellően ismeri a szokásodat, h mikor teszed hosszabb időre töltőre,
Én éjjel 22-23 körül felteszem 1A-as töltőre, reggel 6-kor 100%-on van, éjjel amikor 80-hoz ér, szünetet tart, nyilván ezt elég hamar "megtanulta", hogy nálam általában így van, mire kell, hogy kész legyen a töltéssel.
Viszont ha szombat délelőtt ugyanezen töltővel kezdem tölteni, akkor nem tart szünetet, tolja 100%-ig egyhuzamban. Hogy a gyári, kicsit "Paksot is munkára fogó" töltő is így csinálná-e azt nem tudom. -
kp78
addikt
válasz
RobbeV0201 #7206 üzenetére
Nem lehet tele a csatlakozónál porral, ami gátolja a normális csatlakoztatást?
Csak egy tipp, de vmelyik topicban volt már ilyen.Megelőztek...🙂
-
kp78
addikt
válasz
Diamond500 #7114 üzenetére
LG tv-vel megy P30, P30 Pro és P20 pro is gond nélkül.
-
kp78
addikt
válasz
7Heads Drago #7015 üzenetére
Az alkalmazásoknál keresed ki a szoftverfrissítést, ott töröld a tárhelyen belül az adatokat.
Talán az segít... -
kp78
addikt
válasz
dave0825 #6912 üzenetére
A Ugreen csatlakozója, ami a telefonba megy (usb-c) mekkora méretű a gyári kábel végéhez képest?
A Baseus a képek alapján biztos, hogy nagyobb, így nem lenne jó.
Amiatt fontos, mivel a gyári flip tok kivágása elég szűkös, nem lehet akármilyen kábellel tölteni ha az a tok van a telefonon.
Előre is -
kp78
addikt
válasz
Speeedfire #6823 üzenetére
Ha nem gond a kicsit nagyobb méret, akkor jó választás.
Én nagyon szeretem. Ezért is vágnék bele még 1 new edition-be, amivel aztán talán kihúzom még 1 ideig.
Írok pm-ben... -
kp78
addikt
válasz
Speeedfire #6821 üzenetére
Akkor vedd meg Turbado-nál. >> [link]
Őket sokan dicsérik, nekem személyes tapasztalatom nincs velük, de a P30 pro new edition-t lehet én is onnan fogom berendelni ha úgy döntök, h belevágok.Esetleg vmelyik szolgáltatónál sincs már?
-
kp78
addikt
válasz
Speeedfire #6817 üzenetére
Ez aztán a megbízható szakértő bolt.
Nyilván a hivatalos, megbízható boltok közül egyre kevesebb helyen kapni, ha egyáltalán van még. -
kp78
addikt
Szerintem ez "legenda".
Én nem vettem észre, h jobban merülne.
4G hálózaton (megfelelő erősségű) netezel, majd ha hívás jön, és aktív a VoLTE, akkor nem vált alacsonyabb 3G/2G hálózatra, hanem azon beszélsz. Így nem kell a telefonnak állandóan váltogatni a frekvenciák között.
Nézz be ide, olvasgass picit, keress rá ami érdekel. -
kp78
addikt
Ha vki szereti a (gyári) flip tokot, de kicsit drágának érzi, annak javaslom ezt a forrást. >> [link]
Nagyon jó minőségű tok jött tőle (P30 Pro & P30), igaz picit drágább, mint a többi eladó, de megéri a felár.
Amit 1-2 ezer Ft-ért árulnak, azokon belül nincs olyan gumis (szilikon) réteg a kijelzőre csukódó részen, csak a csupasz műanyag fedlap (legalábbis én kettő ilyet is kaptam), és bizony jobb esetben a fóliát karistolja, rosszabb esetben a kijelzőt magát. -
kp78
addikt
válasz
Diamond500 #6136 üzenetére
Olyat kell venni, ami tudja. Ezzel pl. lehet >> [link]
-
kp78
addikt
válasz
Nuada herceg #5456 üzenetére
Félálomban időt nézni a plafonra/falra vetített óra a legkényelmesebb, még az ágy mellé sem kell lenézned
Ha olyan helyen alszom ahol nincs, nagyon tud hiányozni. -
kp78
addikt
válasz
Bjørgersson #5220 üzenetére
Majd ha kész leszel ezzel az összefoglalóval és telefont cserélnél, válts P30 pro-ra, és csinálj ott is egy jó összefoglalót. (P20 pro-hoz anno nagyon jót készítettek)
-
kp78
addikt
Én is szeretem a flip tokot.
Épp ma jött meg aliról amit 04.29-én innen rendeltem. >> [link]
P30 pro-hoz, és bnőnek P30-hoz is rendeltem. Kicsit más az anyaga a kettőnek, de mindkettő jónak tűnik. P30-ra hnap tudom felpróbálni, hogy mennyire áll jól rajta, de szerintem abszolút rendben van/lesz az is, ahogy a P30 pro is.
Ami kimondottan tetszik, h matt tok azon része, ahol látod a hívást stb, így nem tükröződik, mint a P20 pro-hoz és a P30 pro-hoz vett gyárik, amik úgy fénylenek, mint a tükör, és az nem annyira jó.
Ennyiért kiváló vétel -
kp78
addikt
válasz
castiels #5017 üzenetére
Nekem ilyen van (szürke 2 USB-s)
-
kp78
addikt
válasz
Bjørgersson #4978 üzenetére
P20 pro-ból húzva az adatokat vmelyik beállítást is bepipálva nekem áthozta a WiFi kódokat.
De nem tudom, mi volt már. Rendszer beállítás talán.Meg Huawei-ből Huawei-be költözés. Lehet Samut nem annyira szeretné.
De rendszer beállítást sosem szoktam másoltatni, csak kíváncsi voltam, és nemsokára ha felteszem a 10.0-át akkor úgyis csinálok egy visszaállítást.
Szerintem néha jobb kipucolni azt a sok WiFi adatot is, épp megnéztem én is, mik vannak nekem is elmentve.
Azt a 10-15 gyakori WiFi-t majd begyűjtöm újra. -
kp78
addikt
válasz
Bjørgersson #4968 üzenetére
A halálom, mikor egy társaságban jönnek a messenger/viber üzenetek, és senki sem tudja, h éppen kié.
Mert mindenkinek hallania/tudnia kell, hogy te éppen milyen csevegőalkalmazáson keresztül tartod XY-nal a kapcsolatot, és ne akarj már különbözni. -
kp78
addikt
Én meg szeret(t)em a szememnek megszokott, kellemes ikonokat, ritkán van csere-bere.
A háttérkép már esetleg változhat 1-2 havonta.
Csengőhangom ezer éve ugyanaz, így tuti nem nyúlok véletlenül a telefonomért, mert a szomszéd asztalnál is úgy csörög vkié.
És ezért utálom kicsit a Vibert, h ott is egységes lett az értesítési hang.
Pedig Messenger is "engedett", és már lehet jó pár hangból választani. Ez kellene még a Messenger Lite-be, mert annak a "tudása" bőven elég lenne, csak ott nincs jelzőhang választás -
kp78
addikt
válasz
Black_Raven #4955 üzenetére
Erre (is) jó a (virtuális) webkártya, csak sajnos nem minden banknál van ilyen.
Ezt bátran megadom, mert csak annyi pénz van rajta, amennyit az ember elkölt a kínai kacatokra, esetleg app-okra, témákra stb. -
kp78
addikt
válasz
Bjørgersson #4931 üzenetére
Xiaomi Redmi Note 7-ről gond nélkül "költöztetett" mindent, amit kellett.
-
kp78
addikt
válasz
Bjørgersson #4927 üzenetére
A rajta lévő >>Phone clone<< is meg kell, hogy oldja ezt.
-
kp78
addikt
Ha csak sokat állt, akkor elvileg rendbe fog jönni.
-
kp78
addikt
Aki már frissített 10-re, írna egy rövid véleményt róla?
Bnőm telefonja frissülne, de egyelőre inkább azt mondtam neki, h várjon kicsit, h mik a tapasztalatok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest