Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
torok6
aktív tag
Nekem úgy tünt hogy a régi témánál más volt az animáció
-
torok6
aktív tag
Aki frissítette a telefonját emui 11re változtassa meg a témát emui 11re és lesz változás
-
torok6
aktív tag
Valaki tudja hogy mért nem jön a 10.1 frissítés? Vissza vonták vagy mi? 10-est szinte egyből megkaptam ez meg nem akar jönni. Lassan már 2hónapja nem jött semmi.
-
torok6
aktív tag
Tudja valaki hogy mi van a 10.1 frissitéssel? Nem kaptam még meg pedig lassan már a következő havi frissítés jön :(
-
torok6
aktív tag
Én ebben a hónapba nem kaptam frissítést megnéztem mindent de semmi :(
-
torok6
aktív tag
Meg jött nekem a 193-as frissítés! Gyorsabb lett tőle a telefon!
-
torok6
aktív tag
Valaki már megkapta az új frissítést?
-
torok6
aktív tag
válasz
Dave920117 #623 üzenetére
Hamarosan jön egy új frissítés ami javítja fénykép minőségét
-
torok6
aktív tag
válasz
Dave920117 #618 üzenetére
Hali nézd meg hogy a kamerákba nincs e por szemek vagy töröld meg a kamera üveget
-
torok6
aktív tag
[link] :/
-
torok6
aktív tag
Mi lehet az oka hogy bizonyos videó alkalmázásnál ha teljesen képernyőre forgatom a videót akkor az animáció szaggat pl youtube, tv go.? De pl. A Facebook, twitch nél nem
-
torok6
aktív tag
Másnál is ennyi alapból a 7. Meg 8. Mag? Nem mennek lejjebb 1460mhz
-
torok6
aktív tag
Na megkérdeztem hogy mért nem kaptam meg a frissítést még ezt írták A készülékek az IMEI számuk alapján kapják meg a frissítéseket egymás után.
-
torok6
aktív tag
Nem lehet hogy amilyen sim kártya van benne onnan veszi a frissítést? Az enyém telekomos
-
torok6
aktív tag
Valaki már megkapta az új frissítést? Mert én még nem (magyar független)
-
torok6
aktív tag
Sziasztok! Mennyire számít a 40mp kamerának ha van benne egy pici por szem? Vagyis nem a lencsébe van hanem ahogy elkezdődik a kamera rész vagyis a szélén
-
torok6
aktív tag
Az enyém is független de nem jött még frissítés
-
torok6
aktív tag
Mennyire érdemes törölgetni a kamera lencséket a porok miatt? Vagy nem rontja el a képeket?
-
torok6
aktív tag
Nekem olyant csinál a teló hogy ha youtube videókat teljes képernyőre forgatom akkor szaggat az animáció de csak ott tapasztaltam ilyent. Valaki tapasztalt ilyent?
-
torok6
aktív tag
Nekem olyant csinál a telefon hogy ha be van kapcsolva hogy mindig a kijelzőn, meg a 2koppintásos felébresztés akkor magától bekapcsol a kijelző valamikor de ha valamelyik kivan kapcsolva akkor minden rendben van. Valaki tapasztalt ilyent?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Energiaital topic
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Robot fűnyírók
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest