Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
robbi5
csendes tag
Sziasztok,
P30 tok ügyben tud valaki segíteni, hogy ha auróra kék-t rendeltem akkor ahhoz honnan lehet olyan tokot szerezni ami teljesen fedi a hátlapot olyan szinten, hogy a szín ne látszódjon ki a kameránál vagy oldalt a körbefutásnál se?
Szép az auróra és jégkristályos (fekete opció nem volt), de ha már le lehet fedni fekete tokkal akkor megoldanám úgy,ha nem látszik picit se a kék része, legtöbb amit néztem a kamerasziget és led között nincs kitöltve.
Ez viszont igen:
https://edigital.hu/tok-hatlap/gigapack-telefonvedo-gumiszilikon-tok-huawei-p30-keszulekhez-fekete-bontott-p755988Fólia ügyben a gyári ami rajta van az sima, az is megteszi egy ideig vagy egy véletlen leejtés esetén az már nem annyira véd, inkább üvegfóliát kéne rá tenni amint lehet? Konkrétan erre való üvegfólia alatt tuti fog működni az ujjlenyomat olvasó (felrakás után kipróbálom egyből persze).
Köszi,
Robi -
robbi5
csendes tag
Sziasztok,
Köszönöm a válaszokat Nektek @trebrona @Lami66 @Quqesz @laacee98.
Újonnan MM, Euronics, Extremetől 150-160 lenne, szolgáltatós akciós (telekom) kiesett nekem, így marad a használt ár, nézelődök hardveraprón, majdcsak lesz gyári garis 100 alatt valahol
.
Fényerő, akksi, kamera és kijelző méret (6,1 még pont jó szerintem egykezesre is akár) elég jó kombó ár érték arányban, amiből nem adnék lejjebb.
Robi
-
robbi5
csendes tag
Sziasztok,
Nagyon erősen gondolkozok P30 vásárláson, használt ára már elég baráti.
Főbb szempontjaim:
-kijelző méret kompaktsága (6,1 col futásnál meg úgy alapjába véve elég jó még 1 kezesnél éppenhogy)
-akkumulátor : egy erősebb napot bírjon ki nap végéig
-kijelző fényereje: nyári tűző napsütésbe full fényerőn látszódjon még rendesen
- kameraUtóbbi 3 tétellel kapcsolatban mi a véleményetek mennyire helytállóak?
-Akksinál akinek kb 1 éve megvan az mit tapasztal mennyire romlott az élettartama (ha romlott egyáltalán) ?
-Kamera úgy gondolom még most is elég élmezőny közelében lehet (p30 pro és idei csúcskészülékek valamivel jobbak lehetnek)
-Kijelző fényereje napon aki már nyáron használta például?Illetve ha van valami széria vagy általános hiba ami mostani frissítések során kijött? (5000 hozzászólásnak még nem futottam neki)
Hardver, gyorsaság manapság már adott szinte mindegyik készüléknél, háttértár stb-vel szerintem szintén nincs gond.
Köszönöm előre is a válaszaitok,
Robi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- EAFC 25
- Star Wars rajongók
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- PlayStation 3
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest