Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
saintex72
aktív tag
válasz
HUTCHDB #20605 üzenetére
Letelt az időm a szerkesztésre. Ezt tényleg szép. Ha jól látom akkor leginkább a gyári böngésző volt amivel a kijelző ment. Mást nem nagyon használtál. Egy darabig azt használtam a chrome helyett, de valamiért visszatértem rá. Azt hiszem kipróbalom újra.
Steve1207: a chrome csinálja azt a könyvjelző beragadást?
-
saintex72
aktív tag
válasz
HUTCHDB #20605 üzenetére
Semmi okom kétségbe vonni amit írsz, ha azt mondod te nem tiltottál le semmit és nálad 5 órát megy a kijelző akkor az biztos úgy is van. Én egy fél éve használom, minden gyári, használom, pironkodva bevallom általában zenét is hallgatok rajta, de még egy szoftverrel sem ment 5 óra fölé a kijelző idő, akkor sem ha nem zenéltem vele, kivéve ha videót néztem. És így el is fogadom,nem kell megjavítani, egy napot megy. Kész.
Elolvastam amiket írtam, én most sem láttam, hogy az okostelefon használatnak a zenehallgatást írtam volna, de erről a magyar tanáraim tehetnek.
Tényleg örülök, hogy rajtam kívül mindenkinek ilyen sokáig bírja a telefonja, nekem jó így is.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest