-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
saintex72 #27609 üzenetére
Most nézem, hiába mondtam el 66x hogy a HTC supporttal egyeztettem és a hibajelenség hogy serceg az alsó hangszóró, csak annyi került a papírra, hogy "Telefon alsó hangszórója nem működik. Ügyfélmár egyeztetett a HTC szervizzel." De legalább annyit sikerült megjegyezni hogy HTC és hogy alsó hangszóró...
Remélem emiatt nem kell +kört futnom.
Mondjuk sztem ezt meg sem nézik, hogy mit ír egy ügyintéző, ha már beszéltem a HTC supporttal, és megmondták hogy küldik a mailt a szerviznek a panaszomról és hogy sürgős a javítás akkro már csak tudni fogják.Még csak fél napja van nálam a 920, de már elegem van ebből a ratyi rendszerből.
A kezem összeteszem így is hogy ezt megkaphattam cseretelónak, mert ha nem ez akkor valami alsókategóriás droid lett volna, de azért ez a teló kb. 85k és itt nem igazán lehet azzal dicsekedni hogy gyengébb vassal is lenyomja a droidot, mert ennyiért ha állandóra kéne vennem és csak újonnan akkor bármikor inkább Desire 816, vagy még One Mini is jobb. Egy szó mint száz, cseretelefonnak nem lehet jobbat kívánni, az eddigi közvetett és közvetlen tapasztalataim alapján. És bármilyen nehéz és ormótlan féltégla, a burkolat minőségéről még úgy is példát vehetne a samsung, hogy ez a műanyag sem olyan jó mint a One X-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BMW topik
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc összefoglaló szerkesztés
- További aktív témák...
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest