- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autóhifi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
saintex72
aktív tag
válasz
Juliuska
üzenetére
Én kérek elnézést! A fanatikus tag úgy látom tálaló. Olvasd át mégegyszer amit írtam ne az ügyesen vágott idézetet.
Könnyebb garancia vesztés nélkül rootolni. Kijelző időben +2 óra van benne az egyémhez képest, így hogy ő több mindent szinkronizál full fényerőn. Tesztek nem érdekelnek.
Ja meg valami eszembe jutott. Nem volt még gariztatva, az enyém már kétszer. Egyszer láttam leesni asztalról kijelzővel rá egy súlyzó tárcsára, meg fólia sincs rajta. Karc nélkül úszta meg. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest