-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
saintex72 #28204 üzenetére
Köszönöm az elfogulatlan segítséget, főképp megerősítettél abban, amit gondoltam. Munkahelyen kollégám/barátom ilyen telefont használ fél éve, nekem pedig N4 van 7-8 hónapja, van összehasonlítási alapom (övé volt már szervízben, aksiidőre szokott panaszkodni, stb, pont azok, amiket leírtál)
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Lehetőleg elfogultság nélküli válaszokra lennék kíváncsi, bár tudom ezt nehéz kérni a telefon saját topicjában.
Jelenleg N4 tulaj vagyok, nagyon elégedett vagyok a telefonnal, de munkahelyváltás miatt lehetőségem nyílt más telefont vásárolni. A lehetőségek korlátozottak, vagy veszek egy alsó-közép-középkategóriás telefont a jelenlegi mellé, és 2 telefonnal járok, vagy ráfizetéssel beruházok egy HTC One telefonra, mert ezt tartom jó telefonnak a választhatók közül, amire akár le is cserélném az N4-et. (Ezen kívül csak a G2 jöhet még szóba, de az annyira nem nyert meg)
A ráfizetendő összeg valamivel 50k felett lenne, viszont ebben az esetben nem adnám el az N4-et, hanem megkapná az asszony, mert neki is szüksége lenne másik telefonra a jelenlegije helyett.És itt jön az ominózus kérdés: megéri-e ennyit ráfizetni, és lecserélni a Nexust, amivel maximálian elégedett vagyok? HTC-nek valamivel jobb a hardvere, fullHD felbontást kapott, beépített memória több, és van rajta Sense6 felület. Frissítésekkel nem tudom hogy áll, nexus gyorsan kapta őket, 4.4.3 van most rajta.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, egy kollégánknak szeretnék segíteni a cégnél, számomra a HTC kicsit idegen világ, másik Androidos telefonom van.
A telefonon a legfrissebb hivatalos Android fut. Szerettük volna összehangolni az xp-s számítógépével, de sajnos sikertelenül. HTC Sync program legújabb verziója telepítve, de nem találja a telefont, egy úgynevezett "CDC Serial" nevezetű ismeretlen eszközt nem tud telepíteni, nyilván ez lehet a hiba forrása. Kerestem egy HTC drivercsomagot (4.2), telepítettem, ekkor talált egy eszközt, amit HTC One néven telepített, de a CDC Serial továbbra is ismeretlen eszköz.Mi lenne a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest