-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
saintex72 #25386 üzenetére
Nekem is úgy hozta helyre, hogy amikor már merült (30% alatt) újraindítgattam párszor. Egyből látni, hogy nagyot esik az akku %-ban vagy akár többet is mutathat. Inkább az utóbbi a jellemző, mert van még az akkuban, csak rosszul jelzi és kikapcsol. Volt, hogy egy órányi nyüstölést kipréseltem belőle az így kapott százalékokkal.
Amikor az újraindítás után nem változik, max 1%-ot esik akkor oké az egész, rá a töltőre és utána semmi gond. HOX-nál és itt is megoldotta, egyedül az első 4.4-es merítette jobban, de ott a rádió miatt ette az akkut.
Úgyhogy +1 hasonló megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Valami baja van a tápomnak
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fogyjunk le!
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest