Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

válasz Ed Parker #9427 üzenetére

Kicsit kevered a dolgokat. :U Amióta itt vagy szidod ezt a szerencsétlen One-t ha kell ha nem. Tetézed a zsigerből utálatodat, az aláírásoddal, és az ilyen "lóf@szból furulya" elszólásaiddal. Rajtad kívül nincs itt olyan a topikban, de még PFC-n sem, akinek ennyi (valószínűleg kreált) gondja és problémája lenne a One-nal.
    Az hogy nekem elketyeg ennyit, nem kirívó. Érdekes, Torrente kollégának, aki szintén konyít az Androidhoz valamicskét, szintén semmi gondja vele, és tudtommal elégedett, ahogy ezt a topik tagok többsége is elmondhatja magáról. Nem azzal van gond, hogy leírod mi nem jó, vagy mi nem tetszik, hanem mást sem tudsz csak fikázni, és adott problémát szajkózod folyamatosan. Lehet kifogtál egy hibás példányt, ezt innen nehéz lenne megmondani fórumon keresztül, pláne úgy, hogy elfogult "alma fan" vagy, és ami másképpen működik, az már eleve nem lehet jó, mert te csak használni akarod. :U Szerintem mindenki "csak" használja, semmi ördöngősség nincs ebben, nem kell agyon hackelni a telefont hogy jó legyen. Se ezt, se az S4-et, se a Note2-öt, pedig a Note2 az i5-tel egy idős. Elmúltak már azok az idők, amikor csak úgy volt jó az Android, ha agyon hackelted. Mivel használtam már i5-öt, 1 évig i4 32GB-ot is, kijelenthetem objektívan, hogy a Jelly Bean már simán hozza az iOS szintjét, ami az elődöknek nem sikerült (Gb, ICS).
    A HTC simogatóról meg annyit, vannak hibák elenyésző mennyiségben, mint minden kereskedelmi forgalomban kapható műszaki cikknél, és azért van a fórum, hogy ezekre megoldást találjon a júzer, és ha nincs más, akkor szerviz. De ennek mi köze az Androidhoz? Mi köze a One-hoz? Tudtommal a te i5-öd is szervizben van...Akkor most ezért kaki az iOS és az i5? Ja hogy nem. Értem. Csak a One és az Android. Nekem az i4 az 1 éves garanciaidő lejárta utána 1 hónappal kezdte a home gomb a mikrokapcsoló hibát. De ezért még nem lesz ősellenség sem az iPhone, sem az iOS.
    Intelligencia kérdése ezek megítélése...A mondatot nem fejezem be. Mindenki tudja hogy folytattam volna.

(#9449) Ed Parker

Formázgasd csak. Egyébként nem Li-ion aksi van benne? Nos, biztos ezt se tudod, mert ez sem érdekel, de ezeket nem kell formázni. Kell nekik 3-4-5 teljes feltöltési ciklus, és ezzel el is éri a maximális kapacitását. A Li-ion aksikban nincs memória effektus, bármikor rá lehet tölteni, túltölteni se tudod, mert az elektronika lekapcsolja, ahogy lemeríteni sem tudod teljesen, mert bár 1% után biztonsági okokból kikapcsol, az aksiban még marad ilyenkor szufla, azt elkerülve hogy tönkremenjen az egyetlen dologtól, a teljes lemerüléstől. A NiMh aksikat és a NiCad aksikat kellett a régi időkben formázni, és kifejezetten káros volt a rátölteni lemerülés előtt a memória effektus miatt.
    Gondoltam leírom, mert ennek éppen annyi köze van a One-hoz mint az i5-höz. Ha ilyen alapvető dolgok nem érdekelnek, és nem olvasol róluk, akkor miért is várjuk azt, hogy beleásod magad az Androidba... :U

Új hozzászólás Aktív témák