Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Hmm.. Többnyire en is böngeszek, meg whatsapp, mondjuk en neha szoktam blinkfeedet is nezegetni (ezt egyebkent nem is mutatja a gsam..), de nem hiszem, hogy az tul sokat enne.
Ami nem kell, azokat en is töröltem.Nekem egyebkent nincs problemam az üzemidövel, bö egy napot /szamomra/ komolyabb hasznalattal is ki szokott birni, visszafogottabbal meg 2-t is majdnem, de ennyi akkor sem szokott összejönni ilyen hasznalat mellett.. Meg elegge valtozo erdekes modon..
Kezd gyanus lenni, hogy nem is One-t hasznalsz, akksid sokaig birja, kepeid se szarok.. Biztos nem cserelted össze valamivel?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo V40 256/8GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest