-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Köszönöm szépen a gratulációkat!

Azért azt hozzátenném ,hogy nem véletlenül cserélték szerintem, az előzőnek a kijelzője már "foltos" volt, plusz nem is érzékelt 1 sávban. De megoldották!

Nem dobozban jött! A régi töltőmet küldték vissza, amit beküldtem, meg az M8-at. Simán abban a védő fóliában volt, amiben az M7 is. És ennyi. De nem panaszkodom.

Egyébként jól beégtem. Tudtam, hogy nano simmel megy. Egyből mentem a szomszéd városba, ahol van T szaküzlet. Kicserélték térítésmentesen, "száguldottam" is haza.
Itthon kipattintom (a jobb) oldalát, nem megy vele.
De a régi sem... Hát ez nem igaz mondom. A nano sim túl kicsi, kiesik, a másik meg túl nagy. Mérges lettem, ideges. Fogtam a telefont, kocsiba vissza, irány megint a szaküzlet. Kivártam a soromat újra, mondom a komának mi a gondom. Adom a telefont, nyitja Ő is az oldalát... Közben kérdeztem, hogy nincs már átmenet a nano meg a micro sim között? Mondja nincs. Nézi, csak nem jó bele. Kérdezte, nem e adtak hozzá 1 átalakítót? Mondom nem, így küldték. Tanakodtunk, mikor megkérdezte, és a másik oldal? Ez mi?
Akkor leesett minden, majd elsüllyedtem! Mondom nyisd ki. És jééé, oda pont jó volt. Fene sem emlékezett, hogy lehet ebbe mikro sd kártyát is tenni!
Szóval ott kicsit beégtem, a vásárlók előtt is, de ennyi belefért.
Szóval még egyszer, juppííí! Köszönöm a Jézuskának, meg a HTC-nek, meg a T-nek, meg a cseheknek az ajándékot, kedves volt tőlük!

Valaki be tudná linkelni az M8 topicját?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 Pro Max Black Titan 256 GB Független, garis, számlás, 100% akksi
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

De a régi sem... Hát ez nem igaz mondom. A nano sim túl kicsi, kiesik, a másik meg túl nagy. Mérges lettem, ideges. Fogtam a telefont, kocsiba vissza, irány megint a szaküzlet. Kivártam a soromat újra, mondom a komának mi a gondom. Adom a telefont, nyitja Ő is az oldalát... Közben kérdeztem, hogy nincs már átmenet a nano meg a micro sim között? Mondja nincs. Nézi, csak nem jó bele. Kérdezte, nem e adtak hozzá 1 átalakítót? Mondom nem, így küldték. Tanakodtunk, mikor megkérdezte, és a másik oldal? Ez mi?
Akkor leesett minden, majd elsüllyedtem! Mondom nyisd ki. És jééé, oda pont jó volt. Fene sem emlékezett, hogy lehet ebbe mikro sd kártyát is tenni!