-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papi1988
csendes tag
Sziasztok!
Telefonvétel előtt állok már hetek óta, sokáig vártam a Sony Z1 Compactot megjelent megfogdostam a Sony Centerben, de valahogy nem éreztem azt, hogy mindenképpen az kell és semmi más. Jelenleg egy Xperia S-em van és nagyon meg vagyok vele elégedve, de valahogy 4,3as kijelzőt már kicsinek tartom a Z1 compact is ebben a méretben jött ki fura, de azon még jobban éreztem a kis kijelzőt. Lehet, hogy a fém keret tehet róla.
Samsungokat nem szeretem, nézegettem G2-t de LG telefont soha nem vennék nem bízok a márkában. Eljutottam a HTC One-hoz és szeretnék kérni tőletek némi segítséget, milyen a telefon összességében mennyire megbízható? Várjam meg az M8at?? Izgalmasan hangzik a full HD kijelző és az erősebb hardver.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest