-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
Persze, mert túl képzettek
Be kell menni, kipróbálni, aztán amit látsz megveszed, ha jó.
De nem jellemző mostanában, hogy rosszat árulnak, nagyon régen hallottam ilyet.
De ha megvetted és nem derül ki egyből az sem gáz, mert van 3 napod cseréltetni egyből, vagy ha neten rendeled, akkor 8. Szóval érdemes megfontolni a neteset is.shadowcam
Bícc, Sh, akg, ezek a nevükből élnek, egy erre szakosodott de nem ennyire "felkapott" cég, töredék áron adja ezt a minőséget, vagy ha úgy tetszik azonos áron sokkal jobbat. Ha mikrofonosat keresel, akkor ajánlom azt ami nekem van, elég sokat jártam utána, ha nem szempont nézz körbe az ajánlottak között
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Automata kávégépek
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Linux kezdőknek
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest